167

Анонимен

преди 2 години

Тая си изпълнява плана много добре и той е да фалира малкия и среден бизнес в Европа, както и да докара населението до просешка тояга. После (понеже всичките ресурси са техни) ще отпускат помощи срещу безпрекословно подчинение. Руснаците с дефолт или без ще се оправят. Тая не води война с Русия, а с всички нас.

166

гост

преди 2 години

ФАЛИТА НА ЕВРОПЕСКИЯ СЪЮЗ СА ВЪПРОС НА ВРЕМЕ . ЛЕВА СИ Е ЛЕВ , ЕВРОТО ЩЕ НИ ФАЛИРА КАТО ДЪРЖАВА . КИРЧО И КОКОРЧО НЕ ВОДЯТ НИКАКВА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА ЗА СПИРАНЕ И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИНФЛАЦИЯТА . ТЕГЛЯТ СЕ БЕЗРАЗБОРНО ЗАЕМИ , КОИТО И ГОСПОД НЕ ЗНАЕ КОЙ ДА ГИ ВРЪЩА . ДЕЙСТВИЯТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ ДОКАЗА , ЧЕ НЯМА НАМЕРЕНИЯ ДА СТАБИЛИЗИРА ДЪРЖАВАТА , А НАПРОТИВ , ЯВНО СА ДОКАРАНИ ЗА ДА ФАЛИРАТ И ОСТАВЯТ ЕДНА ПОРОБЕНА СТРАНА ОТ КРАВАРИТЕ И СОРОСОИТИТЕ . СВЕТОВЕН РЕД , НИКОГА .

165

до немкинята със 7-т

преди 2 години

Не се ли опасявате, г-жо Лайен, че страните от ЕС ще фалират преди Русия поради липса на газ, метали: стомана, мед, никел, редки метали, GaN, пшеница, царевица, слънчоглед? Разбираме, че следвате заветите не един германски вожд преди 90 години, но той не свърши много добре.

164

Анонимен

преди 2 години

Русия е фалирала и друг път,какво ли не е преживявала,и сега ще оцелее,но ти ще свършиш в затвора където ти е мястото,противна корумпирана бабо.

163

aнонимен

преди 2 години

гЛЕДАЙ СИ СЕКТАНСКИТЕ ИЗРОДСТВА В ПОДЗЕМИЕТО И СПРИ ПОВЕЧЕ ДА СЕ ПОЯВЯВАШ

162

Анонимен

преди 2 години

Тая изобщо не знае на кой свят се намира !

161

Анонимен

преди 2 години

Тази на коя земя е? Европа с тези цени на енергоносителите отдавна е по водата. Ако руснаците спрат и газа ще има голямо бооооом! Руснаците щяха и предишните санкции да фалират. Ами не са фалирали. С 200хил.бият 500 хил.обучени и въоръжени от Запада.

160

ДОСТ

преди 2 години

УРСУЛА КАТО СПРАТ ГАЗА ЗА ТЕБ ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КАКВА ПЕСНИЧКА ЩЕ ПЕЕШ.

159

Бивш студент

преди 2 години

Урсула, ти откъде се пръкна? Путин е израснал на улицата, после в КГБ? Не мога да разбера защо ЕС не се скатае в мишата си дупка и да не налага никакви санкции, защото Путин такава санкция ще ви наложи, че ще ви е последна. Абе, жено, гледай си там голямата заплата и си мълчи! Тази е като Кирето...

158

Анонимен

преди 2 години

вместо да си гледа ЕС кога ща фалира, тя тръгнала да дава акъл на другите......

157

Анонимен

преди 2 години

ЕС и САЩ съшо ще фалират. Бг има заеми за 50 милярда $.

156

Пеефски

преди 2 години

Бе това са смешни цифри уеееей.Франция 67млн население външен дълг 4 698 000 млн.Русия 144млн население и трилиони долари ресурси външен дълг 6 000млн.Я малко сравнения я мялко трезва оценка.

155

Anonimen

преди 2 години

ЕС трябва да ни изгони руските шпиони, защото така ги купува.

154

Анонимен

преди 2 години

Урсула(означава малко вълче) фон дер ЛЕЙЕН се произнася името и по мъж, а по баща е Албрехт-стар немски род известен с герба си:златен лъв разкъсва сребърна верига, а над главата му е звездата на Израел:шестоъгълна звезда. Родът безспорно е заможен, замогнал се е от търговия с памук особено след като един от прародителите и се жени за крупна плантаторка от южните Американски щати. Дядо и Карл Албрехт е виден психолог роден 1905г работил в областта на мистичното подсъзнание

153

Да бе да

преди 2 години

По скоро бизнеса на мъжа и със ваксините ще свършиАма кво и пука на Урсито че цените се вдигат навсякъде и започнаха да изчезват някои стокиТова да му мислят обикновенните хораЯвно вече осъзнаха че със санкци не се получава и пускат дезинформация от най високо нивоТе това са западналите пардон западните политициКолкото и да се се о....т няма да си признаят

152

Мс

преди 2 години

59.5 миарда долара дълг. България взима по 5 милиарда евро на месец и е 6 точки. Как така Русия ще фалира. По-скоро ЕС ще се разпадне щом ресурсите свършат. Тогава да видим от кой ще просим

151

Ira

преди 2 години

Госпожата много се активизира, не разбирам. Нито Русия, нито Украйна са в ЕС. Тя в качеството на каква дава оценки, прогнози, насочва оръжие и подстрекава?

150

Лллл

преди 2 години

Тази говори без да мисли . Русия е сила !

149

Нее

преди 2 години

И, какво от това? Какво следва? А, да, Запада бързичко да се намеси, и да си разпредели благата.

148

До 95

преди 2 години

Баба Ванга е била вербувана от КГБ и ги е казвала тези неща за да си спаси кожата. Не , че имам нещо против жената (мир на праха й) , то и аз бих постъпил така на нейно място. Този дето държи пищова , като ти каже "скачай" , ти трябва да попиташ "колко високо". Живота си ни е ценен все пак.