103

M

преди 2 години

Ураааааааааа!!!!!!!

102

Анонимен

преди 2 години

Разстреляха човека в едно мазе по КГБ почин, защото казал на Путин, че не е прав. Нискочелият елит избива генералите, които му казват истината. Много генерал умира "на фронта" ато предупреждение да не се обаждат останалите.

101

Смешковци

преди 2 години

Какво правеха украинските войници през последните 8 години в Донбас и Луганск? Защо ни ривахте тогава?

100

Опса

преди 2 години

До АнонименАми украинските войници защитават земята си, срещу агресора...И кръвчица му пускат..бая...Нещо друго да искаш по-подробно?!

99

?

преди 2 години

Абе този Зеленски защо го пишат Володимир, като баща му го е кръстил на Ленин. Да си покаже кръщелното свидетелство.

98

един от многото

преди 2 години

Те в Русия редниците влизат със старшински нашивки. А офицерите с лопата да ги ринеш.

97

Нормално

преди 2 години

Руските генерали водят след себе си армията, а не се крият като украинските и натовските в чужди държави като стане напечено.

96

Рттхй

преди 2 години

Че то Хитлерчо нямаше толко " генерали" за цяла световна воина...

95

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално аз като предупреждавах,че ще ядосат Архангелите ще се разгневят и ще има косене,косене наточели те мечовете на армагедон и секат

94

Анонимен

преди 2 години

Запада е загрижен за здравето на руските генерали, защото се надява те да извършат покушение и преврат срещу Путин. А Путин праща на първа линия генералите от опозицията и враговете на Путин и така извършва "Сталинска чистка" сред висшите офицери. Разбрахме Запада.

93

Генерал да не си

преди 2 години

Този Генерал десети подред на номерата ли е

92

Анонимен

преди 2 години

Запада смята, че само обикновеният войник трябва да загива, а генералите да се крият в бункерите. Запада чувства симпатия към руските висши офицери и е загрижено за тяхното здраве.

91

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 2 години

И ЗАЩО ГИ ИЗБИВАТ?

90

ААА, ИМА ОЩЕ.

преди 2 години

А КОЛКО ЛИ ПОЛКОВНИКА, МАЙОРИ, КАПИТАНИ, ЛЕЙТЕНАНТИ СА ДАЛИ ФИРА?

89

Анонимен

преди 2 години

Столтенберг ще прати съболезнователна телеграма на Путин и ще го увери отново, че НАТО няма да влиза в Украйна и няма да започва Трета световна война заради Украйна. Но ще защитава всеки инч от НАТО с война на натовска територия. Путин е благодарил на агент Столтенберг за подкрепата и го моли по-малко да го подкрепя, защото вече всички знаят чий агент е.

88

Анонимен

преди 2 години

А той колко руски войници е убил със заповедите си и колко украински граждани е убил? НАТО и Запада плачат за руските генерали.

87

Путинофил:

преди 2 години

Ужас, май ще ставам евроатлантик! Вече ме е срам, как съм могъл да вярвам на евтина кремълско-фашистка пропаганда за великая страна, великая армия и великий лилипутлер!Спирам да вярвам и на червената импексова хунта! Дори и шизофренията от която боледувам, не ме оправдава!

86

кой

преди 2 години

Следващия Владимир от ленин до путни

85

ГАДОРЯН

преди 2 години

Да вземем да им пратим генерал тенисиста пожсрникср др на науките другаря БИ БИ. Той ще е най добрия им пълководец.

84

Анонимен

преди 2 години

До 79. Уви, да. Но това не е случайно съвпадение. 99% от кланящите се на Путин са неграмотни, нискоинтелигентни простаци. Същите твърдят и че са големи патриоти, без да осъзнават жестоката ирония.