42

Анонимен

преди 2 години

Тошко препоръчва човека на Васко 1 от "Модерно предградие". Дал на Васко 1 1,2 милиона лева в брой и втори път банката дала фирмата 1,2 милиона лева. Щедър човек е човекът на Васко 1.

41

Анонимен

преди 2 години

Вече е направил тройна гуша, смятай

40

Анонимен

преди 2 години

сакън да не дойде некой и да промени лихвената политика на БНБ, че Прокопиев много че се набута нали. Абсурдно е това което се случва при инфлация 10 % и отгоре основната лихва да е 0, да не говорим за таксите, ЦИРКАДЖИИ

39

Анонимен

преди 2 години

Всички кризи ще продължат,ако тия останат на власт.Колкото по скоро ги махнем ,по добре!

38

пфффф

преди 2 години

Тия съвсем ни земаха за балъци.Ами като не е удачно да се сменя защо вие издигнахте кандидат за тоя пост бе?Това значи ли че ваща политика е неудачна за България?Неудачници жалки.

37

Анонимен

преди 2 години

Слагайте Заврения ни зет или неговото творение инженер-химика и прокопов да мирясва

36

А познайте

преди 2 години

При толкова много кризи, световни и български защо си губехте времето с избор, който не води до никъде за БНБ и България? Защо не решавате кризите, а ги задълбочавате? Или сте учили само за хиперпазар и свръх предлагане? Нямате решения и знания за управление на кризи, контрол на цените, подпомагане на бизнеса в кризи... Защо сте в управлението? За да крадете? За да се учите? За да покажете колко сте некадърни и загрявате държава?!?

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34И какво като е обратен? Това по-некадърен ли го прави, по-глупав ли или невменяем. Няма да спиме с него. Задачата му е по професионалната специалност- а именно финансист.

34

Анонимен

преди 2 години

Жалко за образованието ви, за имиджа на Харвард, направо се окажете с ***'илни политики и забатачване на България. Вярно е, че има кризи, които са извън страната, но вие генерирате още кризи от глупост и про'тотия. Защо ви бише на всичкия хал да си го мерят Гюров и Карамански колко са по експерти, при липса на морал и разумност? Вие сте продажници, еничари, майкопроавци, предатели на България, срам и позор сте!

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя смеш ко си мисли,че ще закачи повече шарани на следващите избори! Язък ти за образованието, кокорчо.

32

НИКОЙ

преди 2 години

Много е *** народа, и не може да го осъзнае

31

Анонимен

преди 2 години

Подложете го на детектор на лъжата, дали е обpaтен. Залагам 100 лв че е.

30

Анонимен

преди 2 години

прокуратурата е гешев- гешев е назначен от дпс и пеевски,за да пази далаверите на пеевски и боко тиквата,който чрез дпс и пеевски съдейства за руските интереси в бг като южен поток,а гръцкия интерконектор не го правеше умишлено.

29

ха-ха-хи СКРОМНИЧКО

преди 2 години

Кирил Петков е най-подходящият премиер от "Продължаваме промяната", смята Василев и определи себе си за най-подходящ за поста, който вече заема - министър на финансите.Ха-ха-хаХЛЪЦьььь....

28

гост

преди 2 години

В ТОЛКВА ТЕЖКА КРИЗА НЕ ТРЯВА ДА СЕ ТЕГЛЯТ МИЛИАРДИ . ЗА ЩЯЛО И НЕ ЩЯЛО . ПОЛОВИНАТА НЕ СЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СА ПРАХОСАНИ . УМИШЛЕНАТА ИНФЛАЦИЯ УМИРА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗА , КОЕТО СТЕ ДОШЛИ .

27

Анонимен

преди 2 години

Чудесно управление,демократично,а не диктаторско като боко мутрата

26

пияница мистик

преди 2 години

До 25 === А ти не разбрали ли, дрогарю Глупендеров, че това вярно са световни инфлационни процеси, само че в Германия примерно олиото се е качило от 2 евро на 2,50 евро, а тук от 1,80 на 6 лева. Нерде Ямбул, нерде Стамбул :))) Стоките са качени с изключително малко и веднага после ги компенсират на Запад с покачване на заплатите, даже някой стоки изобщо не са се качили, а тук е бясна спекула и да, прав си. Ако беше Борисов на власт нямаше да позволи да се вихри тази дива спекула :)))

25

ха-ха-хи ИНТЕРЕСНО

преди 2 години

Това нещо трябва задължително да мине или през съд, или през парламента, който да каже, че тези договори са неправилно направени, но с оглед на това да се отпуши пътното строителство, сме готови да го приемем. Причината това да не го прави министърът на регионалното развитие е, че той, ако подпише плащане, веднага прокуратурата ще се задейства и той ще стане подсъдим....ЕТО КЪДЕ ГИ СТЯГА ЧЕПИКА !!!!!

24

?!?

преди 2 години

Тук прозира пълната политическа импотентност на управлението. Те се оказват, защото не могат да постигнат съгласие. Това е за оставка - веднага

23

къстава

преди 2 години

Иван Демерджиев: Бих оглавил у я ми