87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83-Е,щом едни предсрочни избори ще доведат до управление на ГЕРБ това какво значи???? Народа си сиска ГЕРБ и за това ще управляват-А НИЕ ТАКА ИСКАМЕЕЕЕ!!!!Окопали сте се около какала и не го пускате,нооо това е за сметка на огладнелия народ !!!Така,че не мислете само за себе си,омитайте се !!!

86

Анонимен

преди 2 години

Съветничката на Просто Киро да стане рекламно лице на някоя марка продукти за бръснене, веднага ще си купя продукти на марка!

85

Понти

преди 2 години

По принцип Тошко е прав в случая, но струва ли си да падне правителството сега, буци потрива ръце... А Киро да спре тази, дето май си ляга с нея Лена, щото много й порасна работата ..

84

ЧАПАЕВ ОТ ПППП

преди 2 години

КОАЛИЦИЯТА СЕ КЛАТИ, НИЕ СМЕ НА РЪБА, ДОГАН НИ КРЕПИ И А НИ Е ПУСНАЛ А СМЕ СЕ СРИНАЛИ. СЪС СКЪПИЯ ТОК СЕГА СЕ ПРАВЯТ МИЛИОНИ НА ДЕН, КОЙТО СИ ИМА ЦЕНТРАЛКА. ТЕЦ, ВЕЦ, ПЕРКИ, СОЛАРНИ, ПЪЛНИ СМЕ НИЕ ОТ ДПС И БСП. ЗА ТОВА И ПРАВИТЕЛСТВОТО Е СТАБИЛНО. НАЛИ ЗА ТОВА НИ ПЛАЩАТ - ДА УПРАВЛЯВАМЕ И ЗА НАС ДА ОСТАНЕ НЕЩО?

83

СМЕХ....

преди 2 години

Тошко Африкански е като оня, ГДЕТО си настъпил патката у градската тоалетна..... и реве за.помощ.... ХАХАХААА....

82

ТОШО ТРИФНОВ ДОГАНОВ

преди 2 години

КОГА ПАК ЩЕ ВИДИМ ПАРЛАМЕНТА ОТ ВЪТРЕ? НИКОГА.

81

ДАВАЙ ТОШЕ......

преди 2 години

КЛАТИ КОАЛИЦИЯТА ДОКАТО ПАДНЕ........ НИЕ ОТ ГЕРБ И ДПС, СМЕ С ТЕБЕ..... ХАХАХААА...

80

Анонимен

преди 2 години

Киро е м.р.ъ сен предадел. Трябва да бъде изчегъртан. Той е п.о.д.л.о.г.а на запада. Запада иска да унищожи България. За сега все още вярвам на Румен Радев. Само за него бих гласувал или за партия ,която той подкрепи.

79

Анонимен

преди 2 години

ами направете крачка напред;)

78

ЧАПАЕФ

преди 2 години

ТО четворната на БИБИТКО ( ГЕПИ билата ДАЛАВЕРКО и сидерчо) бяха върха. Да шкафчета та имака върхове от евра и КЮЛЧЕТА.

77

Анонимен

преди 2 години

Давай мъжки, с теб сме

76

П.К.

преди 2 години

Тошко този път има нашите адмирации. Но, само при условие, тарикатите и блюдолизците да бъдат смачкани и СУВЕРЕНА ДА ИМА ПОСЛЕДНАТА ДУМА.

75

Само едно ни държи

преди 2 години

Нещата са на ръба, казва. Само едни пари ни държат заедно.

74

Анонимен

преди 2 години

Закривайте парламента, по 5 народни представителя от всеки областен град, регионално развитие ама реално, толкова. Кви са тези мазни шутове, които ни пробутвате, чи. Ба

73

Анонимен

преди 2 години

ТОШКО ТОШКО ВСИЧКИ ВАШИ КАДРИ СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ КАКТО И ВАШАТА ПАРТИЯ НАЧЕЛО СЪС СЛАВИ И ТВОЯ МИЛОСТ. ВИЕ НЯМАТЕ КАПОЦИТЕТ ЗА ПОЛИТИЦИ.

72

Анонимен

преди 2 години

За мен предсрочни избори , би довело до управление на герб,дпс и възраждане, доказани мошеници, крадци и руски проводници. Кои са глупаците които гласуват за тях?

71

Просто Наско

преди 2 години

Ясно е, че просто Киро и Приключихме Промяната са тук за да пуснат Северномакедонците да преговарят и да наблъскат дългове за страната. Погледнете плановете на Асен и Спецов за увеличаване на дълга. От там насетне каквото докопат - далаверат е чиста печалба...

70

Anon

преди 2 години

най- обичам когато един списвач на жълто шоу започне да се прави на политик

69

Изхода е такъв

преди 2 години

Връщаме Бойко на бял кон, петков тошко слави и другите директно доживот в затворите! Бойко да получи доживотен премиерски мандат. Президента да бъде махнат поради зависимост от кремъл

68

пияница мистик

преди 2 години

До ... === Ами то така е най-тарикатско и безопасно :))) Не управляваш, съответно не понасяш никаква отговорност и критики, както и разочарованието на народа, защото то винаги идва в един момент. Само си кибичиш отстрани като опозиция или като част от голяма коалиция, но не си ти на първо място, критикуваш яко и си взимах всеки месец заплатата от 15 000 :))) Какво по-сладко от това :)))