66

Анонимен

преди 2 години

"Експлозии удариха инфраструктура" звучи много смислено, да знаете. Явно експлозиите обикалят Украйна и си търсят кой да ударят.

65

toti

преди 2 години

Голям танк,голяма работа,куп желязо накрая от едно гюле!!!

64

до 63

преди 2 години

Все пак Германия е много над Русия.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 ака наречената мисия на ООН се е занимавала с шпионаж. Коя и къде. В Донбас самите рустаци не я допескаха 7 години. Фантазиите на путинофилите са безкрайни. намерени схеми, чергежи , филми - това да не руски шпионски филм от 60-те години. Става смешно и жалко постоянновото ви напъване.

62

Анонимен

преди 2 години

100 танка са много малко. още трябват.

61

До 63

преди 2 години

Защото Украйна не иска да се обединява с Русия. Тя е суверена държава. Не че за болшивите има значение. Другата година и Турция може да иска да се обедини с нас.

60

Анонимен

преди 2 години

60, така наречената мисия на ООН се е занимавала с шпионаж. Има материални доказателства като пропуснати да си ги вземат камери за наблюдение, вътре с електроника за препращане на информацията в определени центрове, компютри също има намерени, схеми за връзка, указания, подробни карти, филмиран материл и т.н. Вече се водят наказателно следствия спрчмо местни хора за съучастие в шпионаж

59

До 64

преди 2 години

Тц, оказа се фейк новина , Доверявай , но проверявай.

58

Анонимен

преди 2 години

Руските въоръжени сили унищожиха завод за боеприпаси в град Бровари- това би трябвало да е истинското заглавие. Отново манипулирате

57

Анонимен

преди 2 години

До жалко, защо въпреки престъпленията на нацистите и хитлеристите никой не казва нищо лошо за Германия даже и позволиха да се обедини. В този ред на мисли защо Германия да има право да се обедини а Русия да няма такива право защо...

56

Т

преди 2 години

До До 34Ние сме Българи и никога няма да бъдем като западните ***.Когато ние сме имали писменост много от техните князе и барони са били неграмотни а сега техните потомци ни налагат тяхната не нашата демокрация. Аз никога няма да ги призная за нещо повече от нас Българите дори и да ми го налагат със сила. Запада е злото ,антихриста

55

Анонимен

преди 2 години

Защо не казват каква инфраструктура. То това е важно. Ако е тухларна...

54

Анонимен

преди 2 години

До Т "До 123 значи когато украински войски осем години подред убиваха мирни жители на Донбас и Луганск" Затова ли руснаците 11 пъти блокираха изпращане на мисия на ООН за да провери твърденията им?

53

Т

преди 2 години

До 123 значи когато украински войски осем години подред убиваха мирни жители на Донбас и Луганск и ги наричаха терористи то е добро според запада и такива като вас а когато Русия отвърна на удара това вече зло? Личи си ,че ви е променено съзнанието в ползва на запада.Този запад със силно чувство за превъзходство над останалите народи на земята.

52

Анонимен

преди 2 години

Браво, камък върху камък да не остане от фашистка Бандерия.

51

жалко

преди 2 години

Ако си истински русофил никога няма да възхваляваш престъпленията на кремълския уби ец. Той лепна такова петно на Русия което няма да бъде изтрито за столетия. Ако не затрие света, разбира се.

50

Анонимен

преди 2 години

Най-лошото, че са треснали склад за естествени торове с високоточна, безаналогова ракета за 34 милиона. Сега не се знае на кво мирише - на торовете, или на ракетата.

49

Анонимен

преди 2 години

Русия се набута във война със Запада освен с украинските нацисти които са продукт и на Америка. Ще и бъде много трудно но може да има кратък мир а после пак военни действия до победата. Тя няма да отстъпи просто Запада иска да бъдат убити колкото се може повече русначетата. Жал ми е мн.

48

redordead

преди 2 години

Не знам кой на колко години е, ама на всички е ясно, че Раша се отрегли от Киев, избиха им толкова много офицери, колкото за цялата ВСВ война не са избили немците и за капак им продъниха изгнилото корито и го пратиха при рибите...Та, общо взето, на всички е ясно кой колко струва...През ВСВ Русия обича да се изживява като едностранен победител, но фактите са, че само те дават повечежертви от всички победени страни взети заедно...просто в Рша човешкият живот няма стойност...

47

Teo

преди 2 години

Ха, че аз като гледам тая дупка на асфалта, нашите са подобни и без снаряди.