15

Джонсън

преди 2 години

До FenaТези от ДБ- СДС да си взимат горивото в къщи

14

Anastassov

преди 2 години

Как може местоположението на една бъдеща ядрена централа да е второстепенен и безсмислен въпрос?! Този велик специалист в пенсия, чува ли се какво говори! Ясен ми е какъв специалист е, няма абсолютно никакъв експлоатационен опит, не е работил в работещ блок на АЕЦ! Да не се изказва изобщо!

13

Анонимен

преди 2 години

Един съвет- запасете се с газ, сол и кибрит. Няма да се охарчите кой знае колко

12

идетрибунал

преди 2 години

Ало,манипулаторите спрете се ,защото след това ще има съд!Чехия окончателно се е отказала от горивото на уестингхаус като не отговарящо на специфу-икаците на руските реактори от 1000 мгв в АЕЦ Темелин!Ало софийските еничари къде сте тръгнали?Без одобрение на Росатом ,Маае не може да издаде сертификат за АЕЦ Козлодуй!Ще има съд и за медиите манипулатори!

11

Ром"с

преди 2 години

Хм,аз пък чух някакъв друг слух ...от човек в централата ...че до края на годината има "гориво" за АЕЦ-а! и как ще се изнася гориво отработено за Русия като не искаме да плащаме с рубли,щото едва ли руснаците ще се съгласят да им се плаща в долари или евра в западните банки,където веднага ги блокирват и все едно даром извърщават услугата и продажба на уран..не зная,не зная..професора и ко са по-умни от нас и може би имат някой скрит" коз" в ръкава си..знае ли човек ,те за ова са професори ..

10

Fena

преди 2 години

До 7: Тая дъвка, че руснаците ползват ресурсите си за политика да я забравите! За 50 години, Газпром не е спрял НИТО веднъж газа за Европа! А БГ, която те е учила, топлила, къпала и светила е получавала по около 300 милиона годишно от транзит на газа и 500 милиона средно печалба от АЕЦ! Като сте големи демократи, спрете къпането с *** руска газ!

9

Fena

преди 2 години

То гориво има, ами със старото кво прайм? Ако руснаците не го преработят? Ами дори и други да го преработят (много съмнително), къде ще си го приберем? Имаме ли хранилище?

8

Кирил Петков-Канада

преди 2 години

А след три години волю или неволю ставате зелени. И да търсите бати ви Кирчо, него няма да го има. И в Сибир няма да е.

7

Анонимен

преди 2 години

От това отработено гориво не може ли да си направим бомби?

6

Асан

преди 2 години

Путин ше даде уран за 300 години а Урсула ше кара на дърва и к юмюр :)))

5

dogan

преди 2 години

До АнонименВ Япония гръмнаха реактори строени от ГЕ, не от Уестингхаус. В България трябва да се строят газови централи, за да може руснаците да ни спират тока на момента, щом видят, че нещо се отклоняваме от правия път!

4

Анонимен

преди 2 години

На Уестингхаус ядрените реактори "гръмнаха"в Япония.Та мислете преди да правите сделки с атомно горивоАмериканците нямат безопасна технология за ядрената енергетика.Тяхните атомни централи са рискови,защото са със стара ядрена технология и опасни.Нямат защита срещу взрив.Японците още ги облъчват с отпадното ядрено гориво,защото САЩ не го приемат.Рускът е огромен със заместването на горивото от друг вид в непригодни за него атомни реактори.Печалбата не е всичко на този Свят.Животът преди всичко

3

Чудя се

преди 2 години

А после!?!?

2

Анонимен

преди 2 години

Американизация е продължава с пълна сила.. Защото техен уран е демократично!

1

Анонимен

преди 2 години

Това ме ни грее нас народа защото тока от АЕЦа се изниса а ние плащаме дкъпия евроатлантически зелен ток