29

баба мара

преди 2 години

защо се молите само за украина както плачат украинските маики така плачат ируските маики а нещастният бълг народ които трябва да изхранва 80 000 бежанциза тях молите ли се

28

Католическата

преди 2 години

църква налага унищожаването на православието! Това съвпада с интересите на големите американски и западни фирми за произвеждане на оръжия!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

А за педофилията какво мисли?

26

Делата

преди 2 години

Божий наместник на земята - това е титлата на Папата. Никъде в Библията Христос не споменава че оставя заместник на земята. Лицемерната католическа религия отново се намесва в политиката. Прочетете изказването на нашия Патриарх той не заема страна в него. Но вижте Папата най-очевидно застава на страната която е лансирана като правилната от политиците в Европа и САЩ. Като е толкова загрижен за мир защо не осъди даването на оръжие на едната страна.Защо от 2014 година мълчи за Донбас ?

25

Путин

преди 2 години

Да беше осъдил погрома на 2 май 2014г. в Одеса!!! Двулични роби на фалшива вяра.....

24

Анонимен

преди 2 години

Какъв ни е папата на нас, ние сме с Руската Патриаршия , който не му ахресва, имиграция безвързвратно .

23

Анонимен

преди 2 години

Католическата църква, когато е на власт през Средновековието елиминирала толкова народ, включително и деца! Инквизицията не прощавала. И има една история- беден селски баща отишъл да вземе малко хляб от хамбара на Католическата църква. Бил заловен от стражите и изправен пред папа Инокентий 3. Запитан от него как смее да посяга от светата обител без позволение, той коленичил, помолил за милост и отвърнал, че храни 3 деца, жена. А Църквата не им е помагала с нищо. Папата наредил да му отрежат гл.

22

Анонимен

преди 2 години

Под индустриалната зона на Азовстал, има 24 км. тунели на дълбочина до 30 метра. Има и секретно съоръжение на НАТО PIT-404, както и секретна биолаборатория на НАТО с биологични оръжия. Тунелите са оборудвани с бункерна система с бронирана защита. Вътре има около 240 чужденци, включително офицери от НАТО и Френския чуждестранен легион, както и персонал от биолабораторията. Тяхната охрана, финансирана от Ахметов, наброява до 3000 души. Биолабораторията под завода Азовсталь в Мариупол в така нареченото съоръжение PIT-404 е построена и управлявана от Metabiota, която е свързана с Хънтър Байдън

21

Вън

преди 2 години

католическата църква! Навремето те правиха кръстоносни походи за да избиват хората! И сега същото .....Подкрепят най-богатите, които произвеждат оръжие за да го продават на Украйна.

20

Анонимен

преди 2 години

Папата, а защо неосъди обстрела и убийствата извършени от укрофашистите 8 години в Донбас ? ЛицемерДолен ! Той няма да отиде в Рая а в Ада и ще ври в котела с катран а аз ще подържам огъня

19

Ххх

преди 2 години

Уж религията трябваше да ни обидинява а тя действа наобратно - разделя ни. Преди феновете на Левски и ЦСКА си люпиха семките един до друг а сега се избиват! Ваксъри и антиваксъри и т.н. Само разделение на народите има последно време. Света си заслужава унищожението! Вече незнам дали съседа ми утре няма да започне да подкрепя идеологията на ИДИЛ или пък дали няма да ме издебне да се наведа за да ми го хакне по джендърските му права. *** криворазбраната планета..! Плащаш си за да ти го набиват!

18

До 24

преди 2 години

Знае заклинанието се казва САЩ ама го е страх да го изрече

17

АЗОВ

преди 2 години

Громете руските агресори където ги заварите!

16

Анонимен

преди 2 години

Лицемерен йезуит.

15

Папата не знае ли...

преди 2 години

Някое проклятие и да се приключи войната ?

14

Ххх

преди 2 години

Ватикана отдавна го намразих заедно с досадния им папа! Църквата е за всеки вярващ независимо дали е прав или е крив! Уж Бог не дели хората а защо тогава папата ги дели? Поредната институция, която се финансира с нашите пари, за да излиза някой и да говори глупости! Всеки който е вярващ няма да мисли зло на ближния си независимо от расата му! Всяка една религия води до нещо което е в небето а не ватикана! За мен това е една голяма сектанска групировка!

13

Жалейка

преди 2 години

Отиде си народната певица Руска Стоименова! Поклон!

12

Опънат зъркел

преди 2 години

Щом няма атомни бомби не ме притеснява !

11

Анонимен

преди 2 години

А защо уважаемите римски папи не осъдиха войните в Ирак, Либия, Афганистан, а Франциск I - тази в Сирия?

10

Анонимен

преди 2 години

Тези колко дечица насилиха този месец, я да кажат!!! Онзи предишният Бенедикт 16, колко свещеници е прикрил с тази гавра?! Чак и той си призна! Горките дечица! Незаслужавате вие живот!