22

ДжоБаеца

преди 2 години

Тая путинска подложка единственото което го интересува са парите.

21

Мефистофел

преди 2 години

Толкова са зле руски, че все някой евреин или мюмюн търсят да им върши работата!

20

Козелски

преди 2 години

Добре дошъл брат абрамович! Пътуваш ли брат абрамович?! Е хайде да пътуваш брат абрамович.!.

19

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Абе , много си ***, бе ПОР.КОВНИКА.....що така , нищо не можеш да обясниш на бедните българи...ха,ха,хааааа.....дипломата у Русия ли ти я дадоха ...??!

18

О хо хо

преди 2 години

ПИТАМ РУСКИТЕ : С КАКВО РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ СА ПО- ДОБРИ ОТ ЗАПАДНИТЕ???!!!

17

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

А , каква е тая "РУСКА ВЛАСТ" , чийто деца живеят в замъци на запад и САЩ , с парите от руските данъкоплатци , ДОКАТО т.н. "РУСКАТА ВЛАСТ" ---води война срещу запада и щатите., бе....ДЕ ,ОБЯСНИ НА БЪЛГАРИТЕ....ха,ха,хаааааааааа

16

Анонимен

преди 2 години

Зора е голяч колкото повече губи Путин толкова повече се моли за мир. Идва 9 май а руснаците са пред най-големия си разгром от век насам и със заплахи с ядрено оръжие се молят за мирен договор поне на това състояние на войната когато са завладели десетина хиляди квадратни километра от южна Украйна. Така според руското разбиране за империя срамът ще е по-малък и пропагандата ще може пак мощно да го удари на руско величие. Само че прекалено много престъпления направи Путин за да спре сега войната.

15

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Че каква е тая власт която имат някакви си бизнесмени бе. От къде на къде тоя ще преговаря от името на Русия. Ако Путин е правил грешки през управлението си, те са че е давал прекалено голяма власт на олигарсите . НАдявам се с помоща на западните санкции да заличи гну.сните олигарси които са водеща причина за разграбването на Русия през 90-те години на миналия век аналогично с България !

14

Още един ..

преди 2 години

..руски олигарх за убиване ...Никакви преговори !

13

Анонимен

преди 2 години

абрамович снове и гледа да си спаси яхтите

12

Анонимен

преди 2 години

Само че от Киев нищо не зависи.

11

Анонимен

преди 2 години

Той самия каза че не е ходил в киев.

10

Анонимен

преди 2 години

Как така защо?Умират хора!Дано се спре тази война.Нека има мир.

9

до 10

преди 2 години

да ги бетонират и да си седят там, не им трябва да ги привземат, важното е да не излизат

8

Анонимен

преди 2 години

За какво да преговарят, като вземе някой да губи тогава, сега работата им е да се бъхтят

7

Анонимен

преди 2 години

Под индустриалната зона на Азовстал, има 24 км. тунели на дълбочина до 30 метра. Има и секретно съоръжение на НАТО PIT-404, както и секретна биолаборатория на НАТО с биологични оръжия. Тунелите са оборудвани с бункерна система с бронирана защита. Вътре има около 240 чужденци, включително офицери от НАТО и Френския чуждестранен легион, както и персонал от биолабораторията. Тяхната охрана, финансирана от Ахметов, наброява до 3000 души. Биолабораторията под завода Азовсталь в Мариупол в така нареченото съоръжение PIT-404 е построена и управлявана от Metabiota, която е свързана с Хънтър Байдън

6

Morski

преди 2 години

Dnes, проверявайте инфото! Абрамович вече отрече тази информация и я обяви за fake!

5

Асан

преди 2 години

Козлодуй добре че си ти да не съм аз най пpоcту :)))

4

Анонимен

преди 2 години

За Краматорск и Буча всичко се изясни - украинска ракета и холивудска продукция. Не им остава много на Азов, още няколко часа и всичко приключва, както и на цялата пас мина на жалкия актьор наркоман.

3

Анонимен

преди 2 години

азовците не са интересни. интересни са натовските полковници и лабораториите в които са извършвани демократични експеримент върху затворници и психичноболни като по времето на хитлер. лабораториите не са само американски, имало е учени и от германия и други страни. 4 германски института включително Роберт Кох са били там. Нацистите като сегашния канцлер на Германия с дедо ЕсЕсовец едно си знаят едно си баят. Натовските скотове с пранги на парада на победата и после бавна и мъчителна смърт.