18

Анонимен

преди 2 години

Това е безумие. Ако за рецептите по здраван каса има някакъв смисъл - там вече е въведено - как ще стане с лекарствата на свободен достъп? ако човек иска да си купи аспирин, трябва да отиде до джипито за да му даде електронна рецепта? Или може би аптеките, ще трябва да ти завеждат в електроно досие, че си купил аспирин и да показваш лична карта? това ще натовари здравната система и пациентите, вместо да ги облекчи.

17

Оффф

преди 2 години

Прави са донякъде. Ние какво електронно имаме работещо, че и с рецептите да експериментираме. Досега не се бях замислял, но ние даже интернет банкиране нямаме в пълния му смисъл. Открих го снощи, когато от една банкова сметка превеждам към друга /пак моя/ едни пари. И днес разбирам, че превода ще се осъществи в понеделник /ако не е почивен ден/, след 11:00. Кое точно му е електронното и интернет на това банкиране? С пощенски гълъб би станало по-бързо.

16

До пенсионер

преди 2 години

Ами ти и с електронната рецепта дремеш! Или не си забелязал от дремане на стола.. Висиш там, за да ти дадат една хартийка с номерче за електронна рецепта. С него ходиш до аптеката, за да ти дадат лекарствата. Каква е файдата от електронното не е ясно въобще! Даже не знаеш какво ти е изписано. Ако си яко изкукал и не виждаш, няма да можеш да кажеш и какви лекарства пиеш, ако някъде ти се наложи. Конкретен пример с такъв случай имам вкъщи с бабата и такава електронна рецепта. Пълно безобразие!

15

Анонимен

преди 2 години

С основание блс не е съгласен с тази глупост и хрумка на мз. В интерес на фармацевтите е рецептите да са само електронни, но в интерес на пациенти и лекари е да има както електронни, така и хартиени рецепти. Ей хора, експерти, мислете по- логично, и не си правете експерименти с хората.

14

Анонимен

преди 2 години

Докторе, какво ще ми предпишете? Ще научите в аптеката.

13

Анонимен

преди 2 години

Уволнете опасните хора в министерството на здравето, които са предложили и приели тази опасна за здравето идея. Искам да знам какво ми е предписано черно на бяло. Шаманството и тайнствеността на врачуването ще върнат тези безумни глуппаци.

12

Анонимен

преди 2 години

Това е само началото на дигитализацията. Скоро ще дигитализират и забранят хартиената тоалетна хартия.

11

Анонимен

преди 2 години

Защо ????

10

Анонимен

преди 2 години

Монументът в Джорджия, който прокламира 500 милиона човека на Земята се казва Georgia Guidestones. Никой не ви мисли доброто. Започнете да мислите сами.

9

Кабала

преди 2 години

Като си утрепвате обществената система в това число и здравеопазването НА КОГО ПРАВИТЕ ЗЛО?! Това са нихилистични тенденциозни процеси със цел да се насъскват хората към антисистемност, докато не издивеят подобно на Пророчеството на Йоан и не тръгнат да се изяждат един друг, защото ЕДНА ОПРЕДЕЛЕНА РАСА Е КАЗАЛ, ЧЕ НА ТОЗИ СВЯТ ТРЯБВА ДА ИМА 500 МИЛИОНА ХОРА.За справка монументът в САЩ.

8

кали

преди 2 години

Стига с тази дигитализация напълн,за някои сектори е вредна

7

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че пациента трябва да бъде прегледан преди да се назначи лечение. Постхуманизмът няма нужда от живи хора, а само от цифрова метареалност. Абе не им се давайте на либералите да ви избият! Ротшилд е поставил цел след 2030г да няма нито България, нито българи. Покажете инстинкт за живот, бе!

6

Анонимен

преди 2 години

Разбрах. Няма да могат да тарашат чужденците/ украинците.

5

Анонимен

преди 2 години

БЛС какво точно работят по 8 часа 5 дена в седмицата?

4

пенсионер

преди 2 години

Ами ще им секне потребителската такса , а това са пари за тях . Ще дремя три часа пред кабинета за да си взема рецепта .Наистина няма такава държава !!

3

Анонимен

преди 2 години

Лекарите са само част от политиката, която в България напъват да е либерална, т е. ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ДА Е ПАЗАРНО.

2

Анонимен

преди 2 години

БЛС да обясни, че здравната политика е система, в чийто център е общественото здраве. БЛС да НЕ позволява на либералите да си правят експерименти със здравето на българите. БЛС да проведе обществен диалог за смисъла на ВЗАИМОСПОМАГАТЕЛСТВОТО в здравната система, а не да позволява въвеждането на ЧАСТНИ КАСТОВИ здравни каси, защото МАЙ НА ТА МУ НА КАПИТАЛА, човекът е по-важно от парите!

1

Анонимен

преди 2 години

Лекарите само по телефона ли лекуват? Да ходят от време на време и в кабинетите си да се запозная с пациентите.