208

Братя Македонци

преди 2 години

Вие сте тотално изперкали вследствие на дългогодишната сръбска "възпитателна" работа,дотам,че сте станали само едни СРЪБСКИ ПОМАЦИ,забравили Род,Родина,Отечество и честващи само "Сети Сава - Српска слава!Затова,каквито и обидни лозунги да издигате,каквито и опити за нагнетяване на напрежение да правите - НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ!Докато не изпълните Договора с България - няма да видите ЕС!...Кой разбрал,разбрал - кой не - да отива на инструктаж в Белград и Масква!

207

Анонимен

преди 2 години

Кирето не е за Балкана! Да си хваща канадските тайги- там е мир и любов и е лесно! Киролените просто не стават, ама народа да пробва, нали, да не се мине! Е, не става!

206

Стоянов

преди 2 години

Кире с Боко вече тежите еднакво на кантара на лъжата, предателството и продажноста.

205

Who Cares

преди 2 години

Ако в България имаше екстремисти, това рядко... нямаше да го има. Понеже няма, пак заради това рядко... България няма да я има.

204

Анонимен

преди 2 години

Макетата да влизат ЕССР пък ние да излизаме, направо да им предостъпим нашето място

203

Анонимен

преди 2 години

Киро *** пак се е изхвърлил!

202

Анонимен

преди 2 години

... както се казва в България екстремисти са само щриката около Киро ***!Киро бре чети историята на България, Киро не може, не днае добре български!

201

Анонимен

преди 2 години

До 218 Гласувахте за тях после ще ги метети Прав е Борисов Материала е лош Каквото си направиш сам и най големия душманин не може да ти направи

200

Анонимен

преди 2 години

Тая охранена *** и тя е отишла да не изтарве безплатния обяд,омръзнахте ни такива нищо-правещи с големи заплати.И те милите всичките като господаря си Гумен на раздумка защото за друго не стават.Оставка през месец май ще ви изметет всичките.

199

художника

преди 2 години

Прав е Кирчо. ОМО Илинден са екстремисти, под крилото на правителството на РСМ. Само дето наще са една шепа д***рти пи***ници. :)

198

До българин

преди 2 години

Пълни глупости. Прочети речта на Хитлер пред Райхстага по повод обединението на България.

197

Анонимен

преди 2 години

предател излезе

196

Анонимен

преди 2 години

Кирчо дано да е изтрезнял скоростно! Колкото и да му се иска да изпълни поръчката трябва да гледа и електората, който се стопи съвсем!

195

анализатор

преди 2 години

Кирчо,по-внимателно с тези умопомрачени македонски мозъци,защото те може да те сложат на пързалката.НИКАКВИ ОТСТЪПКИ!ВИДЯ ЛИ КАК ТЕ ПОСРЕЩНАХА,С КАКВИ ПЛАКАТИ?НИКАКЪВ КОМПРОМИС!

194

Канадски измамник

преди 2 години

Кире, твойте екстремисти лежаха миналото лято на моста, носиха бесилки, ковчези и чували за трупове, нападаха жени с малки деца на Ситняково и освиниха центъра на София

193

Анализатор

преди 2 години

Позицията е отслабнала ама Йотова не е

192

Поп иван

преди 2 години

Кириле бот такъв . За едни сребърници предаде родината. Ама бог не забравя.

191

За България

преди 2 години

Македонците ще ги пуснем, като си признаят, че са българи! Ако не стане, да се оправят...Другото е предателство към всички българи дали живота си за обединението на България! Тия селяни , като не са българи, да не споменават нашите предци! Като искат да са Македония, историята им започва 1945г. Точка!

190

Nqkoi

преди 2 години

То тоя е толкова често в Македония и толкова им защитава позициите, че човек ще си понисли, че е техен премиер! Пълна излагация!

189

Анонимен

преди 2 години

Йотов може да набие Кирова с тази разлика в телосложенията