9

Неук

преди 2 години

Degani е венециански майстор на цигулки, който не произвежда, а изработва произведението на изкуството наречено цигулка. Отделно не мостът се е разместил ( той е залепен отвътре на горната дъска ), а магаренцето. Явно аматьор я е откраднал иначе отдавна да беше продадена. Непроследима е кражбата - просто си трябват нужните търговци. На изток никой не иска сертификата за автентичност и собственост на инструментите, след 20-30 години ще я легализират и толкова.

8

до 8

преди 2 години

тези са немски :) далеч е от Страдивариус :) просто такова им е името . ние имахме Кремона ..... щом е зле слагай я в печката . нищо не струва

7

Преди 60 години

преди 2 години

Намерих цигулка Stradivarius faciebat anno 1710. По-точно я купих за 20 лв от един съученик. Намерил я беше на тавана в къщата на възрожденския си прадядо. Съвсем се е разпаднала вече и вероятно нищо не струва.

6

Майна

преди 2 години

Цигулката е открадната и захвърлена, защото е непродаваема. Веднага ще разкрият продавача и оттам право в затвора.

5

Анонимен

преди 2 години

До номер 3: мечтата на всеки, работата състарява, отнема от живота който но е даден разбрах го отскоро, бачкане и нищо от заплата до заплата нищо не става така, пълен ***.

4

Анонимен

преди 2 години

Отказала да вземе наградата! Брей, колко интелигентни ора има у това Париж бе. Ако беше тука, нашето ром ще ше да я използва за цепеници

3

Асен Асанов

преди 2 години

Бряхмааму!По Коледа стават чудеса бате!Аз ку бях у печката да разпаля!Чхаветас студ!Печка има,кумюр няма!

2

Кольо

преди 2 години

Ех да я бех аз намерил, немаше да бачкам 25 г. и после минавам на социална пенсия

1

Щерю

преди 2 години

Пуу, да бях намерил и аз 2-3 такива цигулки - блага ракийка и червено винце в кръчмата у село нямаше да останат...