17

числото-тирето

преди 2 години

Тази микренска мома пак ли я ощипаха? Поне веднъж да бъде мъж и да каже със сигурност, заминава или остава! На какво прилича това? Май му се виждат в повече парите, които трябва да даде за стадион... Нали е един от собствениците, какво значи днес се отказвам, утре продавам, вдругиден пак оставам. Върти на шиш милиони фенове на футбола, които щем не щем са фактор и с които се съобразяваме.ПП не съм от ЦСКА, нито от Левски, пиша го като възмутен от поредната простотия в България!

16

Алооо

преди 2 години

Закривайте тоя литекс най-накрая и да се свършва тая мъка. Тоя изкуствен отбор няма как да съществува повече. Просто да си ги бяха изчакали да се качат в елита и готово, а не да създават тая измишльотина.

15

ЦСКА

преди 2 години

Дучето трябва да се върне на "Армията" и да отговаря за връзката между феновете и ръководството, а фракциите да се занимават със развитието на сектора. Клуба е добре! Три поредни години финал за купата на България! Две поредни години класиране в групи на Европейските клубни турнири! ТРИ ПОРЕДНИ ГОДИНИ и ДЕСЕТ поредни мача Левски нямат победа над ЦСКА! С ТОВА БФС НАЧЕЛО и НАРЕДЕНИЯ ни предварително ШАМПИОНАТ, ЦСКА ВЗЕМА АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ от ситуацията! Друг е въпроса, че ръководството не е особено дипломатично и трябва да търси ДИАЛОГ, а не да се конфронтира със всички! Това е!

14

Дедо

преди 2 години

Освен всички е бил поканен и присъствал *** от Гол, който прилежно си е записвал водения разговор и е задавал уточняващи въпроси....

13

ЦСКА

преди 2 години

Три поредни години финал за купата на България! Две поредни години класиране в Европейските клубни турнири! ТРИ ПОРЕДНИ ГОДИНИ И Десет поредни мача Левски нямат победа над ЦСКА! С ТОВА БФС НАЧЕЛО И НАРЕДЕНИЯ НИ ШАМПИОНАТ, ЦСКА ВЗЕМА АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ! Друг е въпроса, че ръководството не е особено дипломатично и трябва да търси лоби, а не да се конфронтира със ВСИЧКИ!

12

имаш+

преди 2 години

До Цска-фалшива новина.....От поне 1/4 век подуенското оборче трябва да го няма, но все още съществува за да срами Името!

11

Цска-фалшива новина

преди 2 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

10

Анонимен

преди 2 години

Да напуска. Неговия зор е да има МОЛ-стадион в центъра на София. За отбора му е през оная работа

9

Анонимен

преди 2 години

Този защо не е в затвора?

8

Ей

преди 2 години

Чорбета,изпуснете ли шекеря,няма спасение!И министеро Василев,няма да ви спаси !Няма вече 1948 год.!

7

Илия

преди 2 години

БГ футболните отбори се финансират, чрез мръсните пари на мафиоти-милионери от Прехода. Това е тъжната публична истина.

6

ЦСКАр

преди 2 години

Доста смешно изигран опит за интрига :))

5

Анонимен

преди 2 години

Е тоз интригант с червеното яке е виновен за всичко.

4

Пеци

преди 2 години

До 4 - оказа се племенник на Нора Ананиева

3

О чуден

преди 2 години

Интересно туй арогантното жуже как за 30 години все минава между капките и не е забегналия по Дубай или Южна Африка като колегата си Череп?Явно по големи пачки раздава и си трайка!

2

Анонимен

преди 2 години

Връщане у Ловеч му е майкЯта :)

1

Анонимен

преди 2 години

тоз вече става доста смешен ,това са бизнесмените ,които ръководят българския футбол ,е как да има развитие ,всичките са свикнали с далавери и измами да си изкарват парите и по същия начин управляват и футбола