106

ОНЗИ

преди 2 години

Ракета ПОСЕЙДОН и това Киев ще бъде вече история - онези лигочи от САЩ и ЕС отново ще им лъсне ... Иначе няма Айфепова купа Брандербургска врата и там майните им....!?!?!

105

Вече не съм заразен

преди 2 години

90 % от екипажа е с кораба на дъното на морето.ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРОЙТЕ НА УКРАЙНА!!!!

104

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

До Анонимен...И аз искам да добавя, че споделям впечатлението и усещането, че рано или късно Франция Британия и САЩ така ще притиснат рашънската химерна империя, че ще си останат с нереализираните си намерения на типичен аггрессор - също като след катастрофално загубената от тях Кримска война преди около 2 века горе-долу.

103

Наришкин

преди 2 години

Най-накрая получихме достоверна информация! Тия московяните нещо недоизказваха пак ! Както всеки път рУСИЯ е най-великата, да ама НЕ! Това сме го слушали 80 г.

102

Кирчо

преди 2 години

Ще ядът "Бахура" руските войничета! Джуджето му дреме...!

101

Кико

преди 2 години

Виновен е готвача : Котофей Пастухов! Ще бъде изключен от партията и порицание! Не може да пуши и да хвърля фаса навсякъде!

100

хаха

преди 2 години

До ИлиевХАХА не знам за крайцера Украйна,ама крайцера ( АВРОРА )тоест руската ЩАЙГА тотално потъна

99

Илиев

преди 2 години

"Крайцерът" Украйна е пред потъване.Другото е куп желязо и не плачете кой ще защитава териториалните води на Русия в Черно море.

98

Анонимен

преди 2 години

На публикувано видео от потъването на кораба се вижда само една огромна пробойна на левия борд на носа. Вероятноста две ракета да ударят на едно и също място е много съмнителна.

97

Анонимен

преди 2 години

Важно е ,че придружаващите гемии ги скриха в Новоросийск и вече няма да са в Севастопол. Но и там ще ги стигнат дроновете. Нужна е пълна демилитаризация на Черно море, което по същество си е едно голямо езеро, след като Ердоган сложи забрана за военни кораби пред Проливите.

96

Забавна путарана

преди 2 години

Москва - убийца авианосцев. Пиндосы нас боятся!

95

Поредна възхвала за

преди 2 години

храбростта и героичността на нацитата-укри... Как е заглавието на поредния Боливудски екшън, излъчван с любезното съдействие на "Цру-фейк Нюз сенчъри"

94

Весела путинара

преди 2 години

"Москва" своим ракетным комплексом может уничтожить не только турецкий флот, но и саму Турцию превратить в радиоактивную пустыню.

93

шопа

преди 2 години

"след 18 години НАТО" Стига си врякал!!!! Имаме и са в бойна готовност!

92

Сата НАТО

преди 2 години

Защо да съжалявам рашистанците - кадрови, наемници, наборници или доброволни терористи-съветчици? Или кадировската *** ? На война врагът се унищожава, закопава, за да не с мърди, и се отива на кафе-пауза.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - ...Трябва всички ние да съжаляваме загиналите и от двете страни... - ___ - да, обаче по форумите зовете да се унищожи Украйна с атом и огън! Господ обаче предупреждава и наказва антихриста!

90

Сата НАТО

преди 2 години

Не искам да ви сговнявам уикенда, другарю антиконституционалист Румен Радев, но дочувам, че има решение рузкий флот в Чорном море да бъде доунищожен. Мда, как то так...

89

Анонимен

преди 2 години

До след 18 години НАТО - БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДНО ОТ ТЕЗИ ОРЪЖИЯ...-__ - ако имаше веднага щеше да ги сподели с враговете на НАТО! Ей затова няма! Виж сега каква хубава работа вършат!

88

Аноним

преди 2 години

Ах раша ах раша каква каша

87

Анонимен

преди 2 години

Путин: "Не, крайцерът не е бил потопен! Той изпълнява специална подводна операция!" :)))