54

Ангелина

преди 2 години

До Ангелинапродължение от предишният ми коментар- В политиката ,обаче нямаш потенциалът да избереш хората с морални и професионални качества- доказаха го по- голямата ти част от кадрите ,които ТИ предложи за най-различни ръководни постове.Аз лично смятам ,че твоят "ментор" се нарича Соломон Паси...Дали това е морал,Слави - оставям го на твоята съвест?!

53

Ангелина

преди 2 години

Слави Трифонов в България повечето хора "чуват" ,като теб само това ,което им харесва и те самите искат да наложат ,но не поради принципни позиции ,а преди всичко заради собственото си ЕГО и след това някакви "чужди задкулисни игри".Ти Слави ,въпреки негативните мнения срещу теб ,че си довел до "опростачването на хората" за мен си безспорен професионалист в твоята област и смятам ,че никой никого не може да "опростачва",ако "човека" не е такъв - просто всеки взема от това ,което носи в себе си .

52

какъв е извода

преди 2 години

Учиндолеца не само не си е почиствал ушите, но се е препекъл и в пространството между тях. Остава му само надеждата да доживее до пенсия, че да се гледа на запис и да въздиша - ех как ги баламосвах от групата на 80 %...

51

Спас

преди 2 години

До Бай Иван 2 Отговора на въпроса защо Слави държи на Каримански е ***. Защото иска да папка / яде / още повече, ама много, много, много. Сега други ще лапат....

50

Аз промяната

преди 2 години

Оставка Чалгари патерица на пъпъ Сбиротоци ЖАДНИ ръфате баницата Оставка

49

Кумир

преди 2 години

А бе Славчо, така и не разбра че няма такъв народ.....а ти... има та има

48

43

преди 2 години

А бе Слави, като си толкова велик, защо ти не отидеш е Парламента, ти води дебата, ти си ръководи групата и ти си избери кандидата. Нали "суверенът" ти от чалгари избра теб. Ама от философи, криещи се по офиси.

47

Бай Иван 2

преди 2 години

Абе Слави , ти *** ли си? Каримански има висящо дело ,което стои на трубчета.само това е достатъчно да не бъде номиниран въобще.Освен това , ако наистина а той не отрича че е подпосал такъв документ това си е явна измама в особено големи размери.Подписал за 1 млн а не помни.Парите изплатени в кеш , извън работно време на ром който не може да си напише името.Той е фалшиво вписан същият ден като съдружник.Айде да си имаме малко уважение а? Въпросът е ти защо толкова държиш да бъде именно той?

46

Анонимен

преди 2 години

"Разбойниците на Слави", ще се казва новият политически проект на Дългия клоун. Събират се хора от кол и въже, банкови измамници, плагиати, фалшиви бизнесмени, изпечени в кражбите на държавата стари юпита, философи продавачи на дъвки за балончета, журналисти от клоаката на живота, и други подобни.

45

Анонимен

преди 2 години

Браво, Слави!

44

Анонимен

преди 2 години

Сензация: Слепият, куц Слави, оглушава от дългогодишното свирене на чалга на Ку-ку бенд във фалиралата му телевизия и шоу! Дали е дълъг ковид симптом на Дългия, се питат Злите езици?

43

Над

преди 2 години

Честно казано не знам вече като какъв се изявяваш Слави.. Правиш телевизия и предаване което носи твоето име а те няма на екрана над една година, правиш партия която всички очакват да оглавяваш теб и в парламента те няма..стана един посредствен фейсбук драскач... Честно казано от две години падаш поне в моите очи главоломно...

42

Главчо

преди 2 години

Славчо, ти глух ли си или тотално изтрещял?Какво се правиш? Сякаш не знаем че ДС-то ти дърпат конците.Пак се провалихе.

41

Анонимен

преди 2 години

Не си "чул" , защото не си слушал ! Хората от два деня обясняват защо и кое е по- разумно , а ти пак си знаеш твоето ! "Имало такъв народ " - Какъв - от безумни ИНАТИ и МУТРИ като тебе ли бе славчо - И затова чедо сме на този хал - Сиреч ДОНИКЪДЕ !

40

Анонимен

преди 2 години

Славчо какво стана с чегъртането бабин живееме ли по добре или само някои

39

Слави

преди 2 години

Слави видя те на снимката сина ми и каза сочейки те - Я тати Джоба от филма! И той седеше посредата на едни танцуващи балерини, но за малко. Е ти беше за по дълго, но историята е същата. Нагласена от Радев мафиотска коалиция. Начело със БСП! Никога повече няма да пусна бюлетина за теб

38

Анонимен

преди 2 години

Много слаби кандидати вади тоз слави.Ама няма как щом Никито му беше премиера няма кво да се очаква

37

Кой лиже Дуган

преди 2 години

Защото ДПС го подкрепиха, а Трифонов помогнаха утвърждаването на Доган и създаването на Б.Б. Не алтернатива, а нож е костния мозък.

36

НЯМА КАКВО

преди 2 години

Славчо не ти е мястото в политиката и на твоята партия също . В тази коалиция се събрахте всички нагаждачи ,за да не ви мръднат и да "лапате" Обилно . ФАКТ

35

Славии, Слави

преди 2 години

Славиии, не се прави на ударен с мокър *** от ДПС! На всички е ясно, че твоят лост за манипулация е да ги заплашваш, че ще развалиш коалицията и няма да има кой да открадне 12 милиарда евро пари, дооооста милиарди от изтеглените заеми и дежурните 8 милиарда, за които Нинова и Кокорчо говори за дежурните за крадене в БГ пари. Не се прави на ощипан, изключително алчни господине. На всички е ясно, че манипулираш за по голямо парче от пая, паричния неморален пай, моралисте в кавички!