129

Анонимен

преди 2 години

Този вярва ли си ?

128

с

преди 2 години

братя грим

127

недеи

преди 2 години

да гали6 заичето ептен 6е му изфрькнат очите

126

Овчар

преди 2 години

Ще я оставите на овчаря Бойко мафията той обича да го погалят по тиквата

125

Аз промяната

преди 2 години

КОКОРЧО ТИ ДА НЕ ПРЕКАЛИЛ С ХАПОВЕТЕ БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ КОКОРЧО КАЖИ МИ КЪДЕ СА ОНЕЗИ 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ И КАК ЛЪЖЕШЕ ЧЕ КАТО ДОЙДЕШ ТИ ОПРАВАЧА БОГАТСТВА ЩЕ ИМА БЕЗКРАЙ СЕГА СЕ ОКАЗА БЕДНА БИЛА ДЪРЖАВИЦАТА НИ ЛЪЖЦИ ОСТАВКА РАЗРУШИТЕЛИ ФАЛИРАХТЕ ИКОНОМИКАТА НИ ЗАЩОТО МРАЗИТЕ БОРИСОВ НАЛИ УЖ ИСКАХТЕ БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗА БГ ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ МАНИПУЛАТОРИ РЕВИЗИЯ И ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ РАЗСЛЕДВАНЕ

124

Кокорчо

преди 2 години

Ако не опраим страната, страната ша ни опраи.

123

истина

преди 2 години

КРАДЦИТЕ НАПРАВИХА ПАРТИЯ /// П.П. Престъпно Присвояване /// .........Милиарди евро ще бъдат присвоени от тези крадци ....След което ЩЕ ИЗБЯГАТ В ДУБАИ ПРИ МЕНТОРА СИ....

122

Анонимен

преди 2 години

Пешките на американците си учредяват мъртвородена партия !

121

Анонимен

преди 2 години

Докарайте 1 милион бежанци украинци и ще видите как ще се оправим...България ще осъмне като Новоукрайна...

120

От Вселената

преди 2 години

Всеки Я е Искал....(((БЪЛ)))... Мислил е че я Имал....(((ГА))) И никой не я е Притежавал....(((РИО))) Освен самата Себе си.... (((((((((((((((БЪЛГАРИО)))))))))))))))

119

От Вселената

преди 2 години

Всеки Я е Искал.... Мислил е че я е Имал.... И никой не я е Притежавал.... Освен самата Себе си..... ((((((((((((((БЪЛГАРИО)))))))))))))

118

От Вселената

преди 2 години

Кико...спомняш ли си ... колко е вкусна Чорбата... поднесена от фея... на ранения в Бурите Герой?...Та вземи ..Одисея, ...Илиада...Жив е той Жив е,,,, Навсякъде ще видиш как Вълчицата ближе Лютата рана и Самодивата в Бяла Премяна... с Който нашият Юнак ще Прегреши!

117

От Вселената

преди 2 години

Вий тука нечестиви... Какво се правите на самодиви... Не режете перата на крилете пернати... Не слагайте бъкаи на нозете на краката... Сто синджира роби малко ли ви беше... когато стринка ви с хурката предеше... Чобан Кирил... байрак развял и първа цигулка с петлите пропял. А Асенчо по следите Мечка на синджир води...на тиган горещ да подскача.... и хорото да води... Байрактар от юнаци със смачкани калпаци... С чифте пояс на кръста... като носна кърпа... Те са ми развели и от снощи запели....

116

Кико

преди 2 години

Нов ден, нови лъжи! Линдо, отивам на съвещание в Министерски съвет. Ако не се върна за вечеря, ще спя с нея.

115

От Вселената

преди 2 години

Васил Левски: Ако е за Българско, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръшаме. Хо и затова не можеме да се ориентираме! Все тъй ли ще се оплакваме и надяваме на лъжи? Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме. Недейте да се показвате пред външните ни братя неспособни и страхливи. Интригата спира хода на нашата работа, На драго сърце трябва да обичаме онзи, който ни покаже грешката, инак той ни е наш приятел. Днес е човек, утре магаре!

114

От Вселената

преди 2 години

ЧЕРЕН ВЛАК СЕ КОМПОЗИРА, ВСИЧКО М"У"Р"Г"А"В"О СЪБИРА! ЦЯЛ ВАГОН ОТЗАД СЕ КЛАТИ, НАТОВАРЕН СЪС ПЛАКАТИ! ТРАКА ТРАКА, ТРАКА ТРАК - ТРЯБВА ПУБЛИКА ВСЕ ПАК - ЦИРК "ОРЕШКО" ЩЕ Е ГОСТ В СОФИЯ , НА ОРЛОВ МОСТ!

113

Бай Гроздан

преди 2 години

Има,има на кого ,над 300 партии си чакат реда извън парламента.

112

Анонимен

преди 2 години

Нема страшно, кокорчо, don't you worry at all.

111

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Василев,работите за просперитета на България в последните 100 г- никой не го е правил...хората са скептични,руски *** и партий крадящи лъжат хората да ги върнат...Света ни се промени...Време и е Родината ни да се промени...Подкрепа!!! и сме милиони,просто се страхуват хората!!!

110

Анонимен

преди 2 години

Надявам се скоро да има избори и тези да отидат при - вмро