92

Анонимен

преди 2 години

хората не искали нови избори, ПП първа политическа сила при нови избори, доверието към кабинета най високо от последните 12 години.... цитати на заглавия на статии..... според вас така ли е?

91

Щирлиц

преди 2 години

Къде прибрахте увеличението на заплатите,м?Така ли ви нареди американското губернаторче на България?Айдуциииииииииии!

90

Анонимен

преди 2 години

Не може в година, когато нямаш растеж да планираш такива дефицити както с раздутият бюджет на Кокорчо. Оттук идва инфлацията, а не заради войната. Войната е само изтривалка на управляващите от кабинета на Просто Киро От гледна точка на бюджет е най-добре нищо да не се прави в момента, дори трябва да се намалят заплатите.

89

#ОСТАВКА

преди 2 години

Некадърник, не бори сивата икономика и събираемоста на данъците, ами щял да раздава пакети и помощи... смех, хазната вече е празна, бюджет актуален няма, за едни месец няколко пъти по 8 милиарда изтеглиха и ми говори за инфлация, а не за некадърност. Колкото по - бързо ги махнем, толкова по-малко щети ще има....

88

Крадци и инфлация !

преди 2 години

Кои сте бедни ? Богаташки , крадливи и смрадливи комунисти ! За усет ми говори ! За първи път чувам комунист да говори за усет ! За времето след 9-ти септември 1944 година не съм чул някой да каже , че комунистите усещат нещо !

87

украинците бежанци

преди 2 години

в България, усещат ли инфлацията...

86

Аз промяната

преди 2 години

Кокорчо Кажи ми къде са 8 милиарда от течовете Лъжеше като обезумял търчеше потв студията Оставка ОСТАВКА ОСТАВКА РАЗГРАБИХТЕ СРУТИХТЕ САБОТИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ ПОДИГРАХТЕ С ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ И ЗАЩО ЗАЩОТО МРАЗИТЕ БОРИСОВ ЗАЩОТО НЕИСТОВО ГРАБИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ ОСТАВКА И РАЗСЛЕДВАНЕ КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ИЗМАМАТА С ИЗБОРНИТЕ МАДУРОВСКИ МАШИНИ И СЕ СТИГНЕ ДО МИЛИАРДИТЕ ПОТЪНАЛИ И КРИЗИТЕ И КРАХЪТ НА ИКОНОМИКАТА НИ

85

Анонимен

преди 2 години

закривай тая държава

84

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига си копирал тази лъжа. Примерно, колко милиарда отидоха за пенсии на над 2 милиона пенсионери? Колко милиарда отидоха за изплащане на заеми взети от Бойко Борисов?

83

Анонимен

преди 2 години

Само за 4 месеца управление на ПП, изчезнаха над 15,5 милиарда лева. Пари, които всеки от нас, като добросъвестен данъкоплатец е отделял от семейния бюджет, лишил е близките си от тях, за да спази закона и да плати данъците си.По данни на БНБ, ПП са изхарчили 5 милиарда от фискалния резерв, като фокусници изпариха 9 милиарда без никакво обяснение в края на декември, и изтеглиха 1.5 милиарда нов заем от началото на 2022 г.Общо 15.5 милиарда, потънали незнайно къде!?

82

Анонимен

преди 2 години

Тук в Англия цените са 3 пъти по ниски от колкото в България

81

Анонимен

преди 2 години

Храните поскъпват и ще поскъпват само в гетото България заради високата инфлация която е над 7 пъти по висока отколкото в другите държави на ЕС и заради високата спекулация която е само в България. Оставка на Просто Киро и 4- ната коалиция.

80

Анонимен

преди 2 години

Защо в България инфлацията е над 30%, а в другите държави от ЕС е 6-7%, дори върнаха цените на нива от м.октомври 2021г и ги замразиха, а някои свалиха ДДС. Защо в България не се взимат никакви мерки, а само изкуствено се надуват цените от спекулантите- производители и търговци и крадат парите на хората. Не купувайте, нека всичко по рафтовете мухляса и да го изхвърлят и като нямат оборот ще фалират. ОСТАВКА на ПРОСТО Киро и 4 ната коалиция.

79

Анонимен

преди 2 години

Този който фалирал собствената си фирма и измамил съртужниците си продължава да лъже. В България инфлацията е над 30-40%, а на някои стоки над 100% като олиото например, а в другите държави на ЕС средната инфлация е 5-7%. ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

78

Пенсионер

преди 2 години

Абе преди изборите много обещавате а сега се дърпате като коза на мост.за всеки има видов ден..

77

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно! Нов заем, нов дълг и помощи и компенсации за неработещата икономика. Всичко ще е ок

76

Анонимен

преди 2 години

Така ли, бе? И като сме бедни защо хрантутим украинци като че са ни скъпи гости+ Я кажи кого храним щедро? Че ви отвинтим винтила, скъпи международници.

75

Анонимен

преди 2 години

Каква държава е това, има повече казина и фирми за заеми от колкото книжарници, библиотеки и театри.

74

eЕййй!!!

преди 2 години

Колко геиално!!!! Мерси , че ни каза Асенчо(Боже прости ми, колкото познавам с тва име са все льольовци)

73

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** ли е или наивен?