33

Европеец

преди 2 години

До Анонимен 41 - Ти ли си "нормалния " бе - Ти подиграваш ли ни се ?!

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 - Не , не ви интересува - То вас "нормалните " ви интересува само цената на олиото !

31

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно ги подкрепям , дори и за Еврото ако искат да си сменят лирата ! Турците са хубав и трудолюбив народ , сърдечни и много гостоприемни !

30

Анонимен

преди 2 години

Украйна може, а Турция не - ЗАЩО ????

29

мак

преди 2 години

Целта им е ясна, още повече турци в Европа, свободно предвижване, повече джамии, права, майчин език, училища, бурки на всеки километър, такива неща. Дано да не стане работата.

28

И аз

преди 2 години

Бих присъединил едно влизане... От какъв език и по-важното, на какъв език превеждате?

27

Erik USB

преди 2 години

Сега *** ще превземат европа без никви пречки,не само германия!!?!

26

Винкело

преди 2 години

Идва момента когато ЕС ще иска да се пресеидини към Турция....

25

Анонимен

преди 2 години

Турция е един малък "Китай" в зaдния двор на Европа. Голямо население и голямо производство. Няма да ги приемат в ЕС защото не им харесва такава голяма държава да диктува правилата. Ще залеят Европа със стоки не че сега не са но тогава ще стане "страшно".

24

Анадолски Дзвер

преди 2 години

До Анализатор --- Трудно, много трудно държава, която няма нищо общо с цивилизована Европа, нито с Европа, като географско понятие може да има претенции. НИКОЙ от върхушката не й вярва, защото разиграва подобно путлеристите, или хем оная работа отзад, хем душата в Рая - при девиците. Епа, няма такъв филм и такива будали в ЕС.

23

Анонимен

преди 2 години

23 По кухинот турците няма и няма да има .Като искаш ходи там нали викаш пее добре

22

Анонимен

преди 2 години

Да изритват вече диктатора, дето ги върна в 19 век, да преотрият Ататюрк и пълен напред към ЕС. И кюрдите ще видят бял ден.

21

.

преди 2 години

Страната продължава да очаква присъединяване в групата. Ново проучване е проведено от Германския фонд Маршал. - това изречение обяснява всичко. И ние бяхме млади и глупави и скачахме с вдигнати две пръстенца навремето. Е... получихме си го. Тези не знаят какво ги чака ако присъединяването стане факт. Отделен въпрос е чий ще го дири азиатска държава в ЕС, освен да им стане поредният пазар.

20

Анонимен

преди 2 години

ЮАР и те значи могат да влезнат.

19

Анонимен

преди 2 години

Чекай чекай малко .Турция си е в Азия .Молба за ЕС са подали 1988г и още чакат .Няма шанс да се случи .Единствено ако се разоражът и ходят по гайдата на Америка а това е невъзможно според мен

18

Евала

преди 2 години

Турците усещат кое е добро , има милиони турци в Европа и затова искат да са там. При нас два милиона са навън, пращат пари тук и пак има недоволство от ЕС. Много тук мечтаят за руския борш, водката . Да идат да видят какво е в Русия, ама не отиват.

17

Анонимен

преди 2 години

Предвид броят на населението на Турция, ще имат депутати в Европарламента колкото Германия, тоест Турция ще е решаващ фактор в политиката на ЕС. А че искат, искат.

16

Анонимен

преди 2 години

Като падне Ердоган, преговорите ще продължат. Сега са замразени. Между другото преди Ердоган ми се виждаше като диктатор, но в сравнение с руския Хитлер, той направо си е демократ. В Турция има опозиционни партии, вкл. кюрдска. Кметът на Истанбул е от най-голямата опозиционна партия. Представяте ли си кмет на Москва да стане човек на Навални :)))

15

Чукундур

преди 2 години

Ваиииий сакън ! Йок не ни трябва ! Тъй сме си аферим

14

Анонимен

преди 2 години

Ако влязат ще имат по-голямо влияние от Германия имат по-голямо население от Германия и в Германия има милиони турци.