36

Марина

преди 2 години

В тая коалиция има разминавания от ден едно. Където са ДБ все ще има драми.

35

Петър

преди 2 години

Христо Иванов специално го е яд, че не може да се дореби още за тлавен прокурор и все подмята как има проблеми в управлението, за да може да се прави на фактор.

34

ББ

преди 2 години

България не е част от балета на Слави...България и Народа ни няма началници...объркали сте канала!!!Изборите,ще решат...но предизвикалите избори в този момент,няма да им простим во веки,ще е Национално предателство!

33

ББ

преди 2 години

и Слави,спри да се излагаш,на инат не се живее,лично искам да има избори..за да може и ще може хората да се отърват и от вас и нинова,не играете за България..его..партии...зависимости...видно е и за слепите...война е,епидемия,проблеми с топлото..проблеми с хляба ако щете..бсп приватизира горите в опит да държи провинцията за следващите..само,че са наследници на Андрешко..този път ще се прецакат тотално с непочтенното си,1400 г. оцеляваме срещу предатели и тарикати...та бсп-гроб-дпс-итн-изр..ли?

32

ББ

преди 2 години

ама г-жо,Премиера Петков заяви многократно по Национални телевизии,че решенията относно Македония ще минават само и единствено през Парламента...Парламента ще решева...нещо като мутра се държи славчо на последък...няма оцелеете на следващи избори...доказахте,че не милеете за България многократно,направихме ви първа политическа с парламентарно мнозинство...и вие калинката на царя вадите...и ни уплаши как ще се наложило да сплем да се храним...за да може вие да сте богати...у лево...

31

ББ

преди 2 години

До Анонимени като се махнат...кво...пак боко...лъжеш хората,пак пенсии по 200 лв.минимална по 300...натам лйъжеш хората...а на гроб торби с пари...носени от божковци и строили недостроили магистрали!свършите се,Света отдавна не е ония в които можехте да грабите безнаказано!!!хората не са същите...мирогледа им не е същият!!!харчете ограбеното и не дърпайте САЩ за опашката...гроб-дпс-бсп...дявола простете,путин се самоуби в Украйна...сирачета,дори не осъзнавате какво се случва...

30

Анонимен

преди 2 години

Петков ще затвори тетрадката с реверанс към Македония !

29

Анонимен

преди 2 години

Оффф да са махате всички по-скоро от главата ни! То чак такава излагация и некадърност не сме имали досега, малеее, дотам я докарахме! Срам!

28

Анонимен

преди 2 години

Най-големата шуттка и педдерал е Вмирисаният чалгар, на него дължим и Просто Киро и Просто Наско и Ассан Педии , и всичко не без изключителната подкрепа на Въздухаря От Аскюю.....

27

Черепухата

преди 2 години

Славито създаде партия, за да може да си съживи телевизията. Ич не му дреме ни за суверен, ни за НС, ни за никой.

26

Черапахин

преди 2 години

ИТЕНЕ много се изложиха

25

Ментора бай Иван

преди 2 години

Тоя харвардски лаладжия много си позволява , но политиката не е за новобранци свикнали да лъжат бизнес партньорите си!Веднага да внесе корекция в поведението си или го чака незавидната съдба на Борисов на следващите избори!

24

Анонимен

преди 2 години

мисля че при това положение е най-добре ИТН да си изтеглят министрите

23

Слави какво чакаш???

преди 2 години

Генчовска отдавна е изолирана в Външно министерство и Весела Чернева се разпорежда като министър.Просто Киро затова я взе за съветник за да може да прокара политиката за признаване на Македония като той да не се цапа и при нужда да я отстрани.Но Просто Киро явно е прекалил с обещанията към ЕС за да утвърди Плана за възстановяване.Слави чертата е прекрачена покажи че те е грижа за България и с това ще завоюваш подкрепа на предстоящите избори.Нямаш вече полезен ход министрите на ИТН са бламирани!

22

Дреме ми

преди 2 години

Преди часове се запали автобус 58 на магистрала Е79.Димът се усети на магистралата и на бензиностанцията шофьора слезе да гаси.Беше си приготвил 3 туби с вода човека явно е очаквал.В автобуса бяхме 10 човека.9 над 40 год.и една тинейджърка за която щеше да се вдигне врява ,ако беше станало като с македонците.По реакция на шофьора и пътниците личи, че това е обичайно нещо.Вероятно е незначителна авария, но докога тези потрошени автобуси, трамвай.За15 години какво е направила гербовица Фандъкова

21

F

преди 2 години

Предайте и историята и ще ви се стори тясна България

20

Анонимен

преди 2 години

Сменяйте я тази,която незнае къде се намира???

19

Анонимен

преди 2 години

Ами изгладете си различията,де.Нали затова сте екип!?

18

Анонимен

преди 2 години

Чудя се, как още ги търпим. Надявам се да не го срещам по улиците тоьи с прякора просто.

17

ЧАПАЕВ

преди 2 години

АУУУ, КАКАЯ КОАЛИЦИЯ?