25

баба мара

преди 2 години

какви разговори с демен-ция-та без русия китаи и индия не може да се установинов световен ред трите държави да се държат здраво за да победят злото което сезадава сами няма да оцелеят

24

Анонимен

преди 2 години

Никой няма вяра в способностите на Байдън да се справи с какъвто и да е международен проблем. Просто е прекалено слаб лидер и съответно всички останали лидери търсят силни съюзници другаде.

23

Анонимен

преди 2 години

Доста розово описание. Изявлението сред срещата гласеше единствено че са разменили мнения. В превод тва значи че няма съвпадение в мненията им. Китай по същия начин отрязаха запада

22

Анонимен

преди 2 години

САЩ манипулира всички, много са алчни.

21

Анонимен

преди 2 години

Дъртака го сложиха, за да хариже на Китай света и той го направи

20

От 18 дето е 17

преди 2 години

До 19 - тук новините са с по няколко дни назад. Днес Индия отказаха сделката за 35$ на барел от Русия заради натиска на САЩ. Там има много работещи в IT сферата и Моди играе по тънък лед. Добрата новина за Русия е че пренасочват 50% от европейската газ към собствения си пазар, а това ще създаде дефицит на горива и алтернативите от араби и американци ще са със стартова цена 250$. Тогава Индия отново ще потропа на вратата на Русия, но тогава цената ще бъде нова 120-150$ за барел.

19

До 18

преди 2 години

Индия няма избор, след като пакитата отсвириха щатите в борбата им с талибаните сега са обградени от неприятелски държави а и силната им зависимост от Русия ги тласкат единствено към силен азиатски съюз. А това със сигурност ще доведе до засилване на влиянието на Азия на световната сцена затова са и всичките тези заплахи от щатите. Накрая ще ще имаме нов център на влияние в световната политика с център централна Азия.

18

Бг

преди 2 години

Байдън скоро ще отиде в ада където ще разбере колко много е грешил, затова да не се занимава с Индия ами да оомисли за грешната си душа.

17

Анонимен

преди 2 години

Преди 3 дни имаше преврат в Пакистан и Имран Кан сега е опозиция... Интересно какво ще става в този регион. Талибаните засилиха влиянието си в северен Пакистан и това не се харесва на много хора. От друга страна Пакистан има добра сделка с Китай за 60 млрд долара за порта Гуадар. Има нещо гнило с всичката онази техника оставена от НАТО в Афганистан. Май се заформя хватка около Индия, дано Китай и Индия превъзмогнат различията си, за да има стабилност в региона.

16

Анонимен

преди 2 години

Индийците са симпатяги. Прародината на всички роми все пак. И на много форумци. Лошо няма. Първо трябва да се изтребят ултрасите, за да не пречат на съюза би с братска Индия.

15

Анонимен

преди 2 години

Индия е известна с подправки, болести и Боливуд. Конкуренцията е между Боливуд и Холивуд.

14

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно. На Соломоновите острови е пълно с руснаци и издирвани международни престъпници. Там се плацикат и звезди от Боливуд

13

До 2

преди 2 години

Защото се идентифицираш с тях по беднотия и мръсотия.

12

Анонимен

преди 2 години

САЩ вървят към упадък, ако у нас нямаше продажници които да смучат пари от американците ние нямаше да сме там където сме.

11

Анонимен

преди 2 години

Опааа,ще има изпробване на нов модел дронове май а?Бай Дън обича войната и оръжията,носят му пари!

10

Рамб Джомбо

преди 2 години

На тази планета има две държави,които се...рат всичките ла...на глобално!Това са САЩ и Русия.Когато се затрият напълно чак тогава очаквайте нормален и смислен живот.Дотогава ще тънете в ла...ната,които те се...рат.

9

Анонимен

преди 2 години

И забележете- във всички изброени точки, където е на път да възникне конфликт шетат американците. Ръчкат кошерите с оси на няколко фронта.

8

Анонимен

преди 2 години

Има една организиция която се нарича ШОС, вижте кои са и членовете, вижте кои са и кандидат членовете!!, вижте им гласуванията в ООН, вижте в кои валути смятат да се разплащат,...може да се добие представа

7

Анонимен

преди 2 години

След 20 години Индия ще изпревари САЩ и ще стане втора икономическа сила.

6

Анонимен

преди 2 години

"Западните политики не обслужват интересите на Индия" Индия е независима държава с огромен потенциал.