35

Анонимен

преди 2 години

Ами те като са китайци не са глупави знаят си интересите ,а подобна война не е в интерес на никого освен в интерес на болните амбиции на путин

34

Вуйчо

преди 2 години

Русия да върне ядрените оръжия които Украйна и предава 1994 съгласно договора от Будапеща

33

хора време е

преди 2 години

Време е да изхвърлиме ***. Мутрите да се досещат.

32

Някой

преди 2 години

До Българин . Когато ти говорят комунисти колко всичко е точно, да знаеш, че нищо не е такова каквото изглежда. Дано и умната част на Китай покаже, че мирът, бъдещето и просперитета са по-важни от психопати с пари и власт. Сега е времето когато има глад на нормални политици да покажат, че човешкият живот означава нещо за тях. Все пак сме им избиратели. Иначе Мъск и желаещите учени във всички сфери да ни изтрелват и нормалните хора на друга планета. Тази я унищожават с простотия.

31

Десидент

преди 2 години

Ами крайно време е да ликвидираме това джудже да се извиним на света и да възстановим щетите който нанесихме на Украйна

30

Г-н Курин

преди 2 години

Русия не трябва да се плаши от изолация защото има верни приятели в Африка ЦАР , Мали , Еритрея . Техните университети ще си сътрудничат активно с Русия . Тя затова иска да ги освободи и да ги води в бъдещето като ги освободи от излишни полезни изкопаеми , защо да отиват в САЩ и да получават африканците долари като може рубли

29

Е то

преди 2 години

Науката трябва да бъде в полза на човечеството , а не за укрепване властта на лудите диктатори !

28

...

преди 2 години

Хайде и китайците дърпат назад. Скоро ще си остане сам джуджето.

27

Убавец

преди 2 години

Ми ше ви избягнуват, оти сте ноо убави.

26

ЦСКАр

преди 2 години

До 19. Приятел, това че ако си от ЦСКА си комунист са врели некипели, а в последните години се използва именно за да ни насъскват и настройват едни срещу други. Вече съм на години, но повярвай ми ако отидеш на мач на ЦСКА в "Г сектор" с тениска на СССР или Че гевара ще ядеш шамари минимум. :)

25

Не е научно

преди 2 години

да се слага запетая между въпреки и че.

24

ЦСКАр

преди 2 години

Както казва Тони Монтана "Убивам комунисти, безплатно" :)

23

Анонимен

преди 2 години

Както Тони Монтана каза, можеш да вярваш единствено истински на себе си.

22

Анонимен

преди 2 години

България лъже запада,че е западна страна,но в основата си остава руско турски ориенталски к...ф.

21

Анонимен

преди 2 години

Путин трябва да бъде отстранен или ликвидиран, ако Русия иска да оцелее и прогресира... Друг начин няма.

20

Вангелия

преди 2 години

Русия ке се разпадне, Китай ще вземат една голяма част... другите чясти ке бъдат разпределени поравно и Русия няма да я има повече на картата. Казах Хау!

19

Анонимен

преди 2 години

Изтекоха данни за подготвени планове на Китай при евентуална загуба на войната от Русия. Плановете са за отцепване на Източен и Южен Сибир и тяхното присъединяване към Китай, тъй като населението там било "Сино-говорящо" и китай инвестирал там пари в строителство на пътища и заводи. Така че не се изненадвам, че Китай постепенно обръща гръб на Русия. Естествено изтеклата информация е обявена за невярна.

18

Анонимен

преди 2 години

то па една обмяна на опит ... ходат да ядат и пият по света и уж правят "научни конференции " с други застравящи пиянци професори ..

17

До Цскар

преди 2 години

Мнението ти е изцяло вярно, само не мога да разбера защо си ЦСКАр при положение, че този отбор е насилствено създаден тук като копи-пейст на московското ЦСКА и е с цел възхвала точно на престъпната червена армия, бнаследниците на която безчинстват в Украйна сега?!?

16

ЦСКАр

преди 2 години

Те самите руснаци избягват корумпираната си мутрнска държава също като нас. Десетки милиони са я напуснали след 91ва. Да не говориме едно време колко народ бяга 1917та! Комунизмът на думи е хубав, но всъщност е триумф на завистта, злобата и посредствеността! В следствие на кражби, повсевместна корупция и литри водка си мислиш че имаш топ армия, а се оказва че имаш пияна сбирщина от степите която става пушечно месо на старите западни оръжия. Факт.