13

Anton

преди 2 години

Изключително доволен съм от последното пътуване с БДЖ. Жалко че не мога да прикачя снимки. Радвам се, че новото правителство върви в добра посока.

12

факт

преди 2 години

държавата е в тотален хаос . ква политика говорите ?!

11

тук и сега

преди 2 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ЕКОНТ!!!

10

Анонимен

преди 2 години

гриндъри на всякъде има ли нещо дето Киро да не съсипа за една година

9

Анонимен

преди 2 години

Ами тя реформата в БДЖ май си свърши работата, БДЖ товарни превози станаха неконкурентни на частните ж.п. превозвачи и не може да им пречи.

8

Иванов

преди 2 години

Пълно и тотално безхаберие на всякъкво ниво. толкова некъдър.ност няма никъде. А, иначе ламтят и се натискат да управляват...ВСИЧКИ!!! Изводът: Некадърни крад.ци!

7

Наистина това е края

преди 2 години

Дърпахте дявола за опашката и ето ви сега! Какво ли не написахте през годините за какво ли не и за кой ли не казахте нещо в България. Вземете се погледнете вие какви сте, а тогава поставяйте етикети. Вонята (миризмата) в България стана толкова голяма, че наистина повече от това няма на къде.

6

Анонимен

преди 2 години

Много правилно казано. Който е решил да става управляващ или някакъв началник трябва да знае в детайли работата си, за да се разпорежда точно и ясно, а не да търси вина в подчинените си. Да управляваш фирма е лесно, но държавата е друго нещо.

5

Анонимен

преди 2 години

Путин е виновен!

4

Анонимен

преди 2 години

Харесва ли ви сега Промяната- пълна анархия и застой!

3

Коментар

преди 2 години

Тоя с Еконта ли чакате да оправя транспорта?Той човека си гледа собствения бизнесинтерес!Милиони тонове стоки се превозват от Азия към Европа с хиляди тирове кръстосващи в България ,чупещи пътищата и убиващи ни по тях!Не може ли товарят си стоките в Турция на влака и през България с него..!Какво е туй чудо!?Преди години тука от товарни влакове не можеше да пресечеш линията а сега на денонощие я минат два три..я не!

2

Транспорт

преди 2 години

Краде се много в България и парите се изнасят извън България.Всички знаем, че има села които нямат обществен транспорт, а трябва да се разчита на лични коли. Скоро ходих до селата около София. Направени огромни къщи или друго нещо приличащо на хотели и се вижда, че не живее никой там освен пазачът и жена му. Грандоманщината у българите наистина голяма. Отидете например в Княжево, Банкия, Бояна, Драгалевци... сами ще видите какво фалшиво нещо е.

1

Анонимен

преди 2 години

То ако беше лесно, БДЖ нямаше да са с два века назад в развитието си. Всичко е ревнАло, а само преди година фанфари свиреха за страхотното строителство на Борисов. 12 години инфраструктурен "подем" и все така в 19ти век откъм инфраструктура.