116

Сали

преди 2 години

100% {:)}

115

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Българите вярват на Русия.Българите не вярват на чuфутиете ,окупирали една неоспоримо българо-руска земя. Между Българи и Руси има неотменим договор,който никога не е бил нарушаван. Договорът бива подписан в близост моето Свято село Цалапица. Мои Родственици са участвували в подписването на този небивал по своето Величие Договор. Сиреч Българи и Руси са ЕДИН И СЪЩИ НАРОД. Факт !

114

Анонимен

преди 2 години

А какви са загубите на украйна?

113

Анонимен

преди 2 години

Анализатори твърдят, че на всеки един убит войник се падат около 4 до 6 ранени в повечето войни. В Украйна на всеки убит руски войник се падат по двама ранени. При положение, че украинците не използват по-смъртоносни оръжия изводите сочат към много лоша подготовка и екипировка на руснаците.

112

Анонимен

преди 2 години

Колко са ранените и осакатените? Това е плашещо за Русия. Убитите не могат да уплашат руснака.

111

Анонимен

преди 2 години

Руските нацисти си взели крематориумите на фронта да прикриват престъпления срещу човечеството. Учат се от Хитлер и нацистите.

110

Анонимен

преди 2 години

Русия може да понесе безкрайно много убити, но не много ранени, които да обгрижва.

109

Анонимен

преди 2 години

Ооооо Боби,спеСиалисте наш,Крейсер"мАсква"като как ще го квалифицираме???Унищожен,Поразен,Изоставен,Повреден,Нуждаещ се от капитален ремонт,Чужд трофей или ЗАТОНУЛ???

108

lol

преди 2 години

Айде, ние докато си пишем сладко, сладко и още един руски генерал даде фира...С тоя темп на 9-ти май няма да има кой да сложат до Путин ахахахаха

107

До 125

преди 2 години

Нацистите са путинците ! Равносметката трябва те да я направят, защото те започнаха войната !

106

Груз 200

преди 2 години

На Путев мобилните крематориуми бачкат с пълна сила на макс Пари за ковчези и транспорт няма

105

До боби

преди 2 години

Боби,освен да да четеш в интернет данни и да се правиш на капацитет,ти въобще служил ли си в казарма,ако не друго то поне автомат на живо пипвал ли си?

104

Анонимен

преди 2 години

Тия ако бяха пуснали и уличното осветление за по голяма достоверност,щях да ги призная за пълни тъъъпанари!

103

Анонимен

преди 2 години

До 120 Остави тези клипове и пропаганда явно си твърде далеч от това какво се случва при такова попадение,интересното е как са оцеляли дърветата след срещата на Джавелин с тая бронетехника която е гъчкана с боеприпаси които избухват вследствие осколките и разтопеният метал от бронята,пожарът след такова поражение би трябвало да е изпепелил всичко което гори включително и дърветата?

102

до 117

преди 2 години

Тия на снимката здрави ли ти изглеждат? ахаххаха е пусни си канала в тубата - 'Укранська правда' и гледай сеир. Някои се запалват, на други им хвърчат куполите, трети са изпушват. Важното е, че *** вътре са на таратор.

101

Анонимен

преди 2 години

Аз като ги броих са поне 40-50 000. Украинци не видях да са загинали. До края на лятото смятам че можгат да изтрепат към то 150 000 хиляди руси. А, аз не мога да разбера защо Руснаците и Украинците са толкова надути и се мислят за нещо повече по магазините и заведенията от нас.

100

до Боби

преди 2 години

Ми то хубаво вече не правят така, ама от днес пак има клипче на поредната танкова колона на талаш. Един БТР бая ги изпържи...Каналът е в тубата е 'Укранська правда' - наслаждавайте се.

99

До113

преди 2 години

Урко млади,екипажа на всеки един танк или броне-техника има в наличност доста голямо количество боеприпаси и при едно такова поражение те просто ще избухнат,следствието от тоя взрив би трябвало да остави инфраструктурата на цялата улица включително дървета и улично стълбове като лунен пейзаж,а те както виждаме си седят непокътнати?

98

Анонимен

преди 2 години

Няма значение дали са 2000 или 20 000 убитите. Ранените със сигурност са над 20 000. Войната не се печели като убиеш много, а като направиш армията небоеспособна. Така примерно, ако имаш 100 000 армия от която 75 000 са живи но небоеспособни реално нямаш армия!

97

Анонимен

преди 2 години

До 113 Както ще да действат Джавелините,не е ли малко странен факта че улицата е пълен Краш,а всичко друго като дървета и улично осветление си е съвсем непокътнато?