152

Анонимен

преди 2 години

"Курение вредит на вашем корабле"

151

Кривондел

преди 2 години

Относно този кораб Русия получи избор - между срама (как украинците са потопили гордостта на черноморския флот, имащ за задача ПВО охрана), или позора (как се е самопотопил). Избраха позора. След това бомбардираха украински завод за противокорабни ракети. Показателно.

150

всички сме хора

преди 2 години

До Анонимен 168Щото в Донецк и Луганск осем години празнуваха на спокойствие.Защо не се загрижихте тогава или когато бомбандираха с уран Сърбия и Олбрайт заяви,че са си свършили работа

149

Анонимен

преди 2 години

Има съмнение в свободните ви съчинения

148

Анонимен

преди 2 години

Ядрени бойни глави в потопеият руШки кораб е равно на сбогом туризъм по БеГе Черноморието . Същото важи и за риболова.Бай-Бай .

147

съмнения

преди 2 години

има съмнения за ядрени бойни глави в gynapama на Пymлep

146

Анонимен

преди 2 години

Отмъщението на руснаците на следващия ден с удари по Киев крагноречиво говори в полза на украинската версия. Путин получи доста поличби априори - да Не започва тази война, но той Не чу!!! Сега предстои Божия справедливост! Помитлете само - украинците не могат да отбележат като хората нито Цветница, нито Великден! Вие как щяхте да се чувствате на тяхно място?!

145

Анонимен

преди 2 години

Влязох да прочета за нашите моряци, онези които потърсиха помощ от войските на ДНР, дето П.К. щеше да ги спасява, ама им омръзнало да чакат "спасителите си".

144

БСП

преди 2 години

УКРИТЕ ТЕ ОКАЗАХА ГЕРОИ, А НИЕ - КИФЛИ.

143

Анонимен

преди 2 години

'' от "Възраждане" свалиха украинско знаме от църква в Несебър '' ................................... това е интересно ... живея в западна Европа и НАВСЯКЪДЕ, всеки е окачил украинското знаме ... украинското знаме се вее от къщи, коли, лодки, кораби ... и никой не го сваля, защото всеки знае, че тук иде реч за битка между свободата и тиранията. Само в задунайска губерния, платените агенти на фашистка Русия определят дневния ред.

142

Анонимен

преди 2 години

На дъното има и ядрени ракети и ядрени реактори не само на Русия, а и на САЩ !! И двете досатъчно са замърсили цялата планета!!

141

МАСКВА ПАГИБЛА?

преди 2 години

ЩОМ МАТРОСА СИ Е ХВЪРЛИЛ ЦИГАРАТА И Е ПОТОПИЛ ФЛАГМАНА, ЕБАСИФЛАГМАНА?

140

Анонимен

преди 2 години

Как виждате нашите бъзливци Радев, Петков и Нинова да искат от Русия да им каже имало ли е ядрено оръжие на борда или не. Те подмокрят памперсите само като им се обади Мутрофанова камо ли да питат Русия. Добре че е Ердоган за да сложи нахалните руснаци на място, достатъчно е той да се обади на Путин и оня ще намокри шалварите.

139

Анонимен

преди 2 години

Е и? На дъното е. Въпросните бойни глави може да предизвикат катастрофа след 50-100 години, когато войната отдавна ще е свършила и репарациите отдавна ще са изплатени. Само да питам - вие, држуналайСерите, друга работа нямате ли си, освен да препечатвате непроверена информация и да Ссерете в нета?

138

Анонимен

преди 2 години

За ядрени глави не знам дали има, но празни глави много! Ако Украинците са прави, че те са го бутнали, значи някой е заспал на пулта на ПВО-то. Ако път Руснаците са прави за взрив на борда още по-зле. И в двата случая много празни кратуни на тоя кораб.

137

Анонимен

преди 2 години

След година-две риби с три глави и делфини с ръце!

136

Анонимен

преди 2 години

До алкохолика-първо и научи името на рибата,после пиши!Във всичките ти постове,правописните грешки са смешни! До 6-ти клас ли?А?

135

Анонимен

преди 2 години

Ми супер. Да ни убият туризма следващите 1000 години. Евала на рашките.

134

Руски алкохолик

преди 2 години

Ще ми изчезне сега сальотката и с какво ще се мезя един бог знае

133

Баце

преди 2 години

Ако гръмне дано взривната вълна веднъж за винаги отвее президенството и Позитано20 че ми писна от червени хмери