85

...

преди 2 години

По руската телевизия днеска една водеща коментираше, че ракетите Нептун са били измислица и кадрите на които Украинците ги тестват са анимация, хахаххах. А когато вожда им показва анимации на някакви свръх модерни ракети, които заобикалят ПВО системи, стигат стратосферата и от там навлизат и удрят целта, всички ръкопляскат и се кефят. Пълни кукота са тия, на нивото на телевизия Алфа и Волен са управляващите и медиите в Русия.

84

ШЕ СТРАДАШ, 107....

преди 2 години

КВО толкова.... ЩОТО ОТ "БРАТ СИ"... ЩЕ СТРАДАШ... НЕ СИ ЛИ ДОВОЛЕН...ХАХАХААА .??!

83

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

АМА СКОРО И КРИМ ШЕ ПОТЪНЕ....САЩ, ПРАТИХА "ДЪЛГАТА РЪКА" НА УКРАЙНА..... ХАХАХААА..... И НЕ ЗНАМ, ДАЛИ И МОСКВА , НЕМА ДА ДЪЛДИСА.....

82

МОСКВА - П О Т Ъ Н А

преди 2 години

Започна се...........

81

Анонимен

преди 2 години

бой по фашистите на Зеленски

80

до 105

преди 2 години

ами то и Охрид е люлката на българщината ама там сега се зоват макета не бy гapu.

79

Анонимен

преди 2 години

До ОберщурмЕбанфюрер.........Шайссе! Постоянно се отвиваш, дразниш, кога ли ще го отнесеш!

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91---------Надай се! Като лисицата, дето вървяла след бика и чакала да му паднат топките! Един укрофашистки опит да ударят Москва и ..... прощай, любимый Киев! Фанахте се на една лъжа, че укрите ударили крайцера "Москва" и се подмокрихте от възторг! Това с крайцера си е чисто руска мърлящина!

77

Бай 100ян

преди 2 години

Киев ще бъде размазан в следващите няколко нощи. Камък върху камък няма да остане.На Зеленчука ще му се види тясно в мръсните канали на Киев !!!

76

ПУТИН =СЕРИЕН УБИЕЦ

преди 2 години

Изби и отрови цялата опозиция в Русия - все православни християни....... А Путин е кръвен брат с Kадиров и подобни....... В България е пълно с КАДИРОВЦИ.......

75

До авторката

преди 2 години

Интересно, че редакцията на Днес цензурирахте (изтрихте) моят коментар озаглавен "До плюещите Русия ". Но за сметка на това съвсем охотно допускате фашисти да ръсят пропаганда вижте 96, с нацистки символи (което е подсъдно) и имена !? Може би вашия сайт е фен на фюрера ?

74

Анонимен

преди 2 години

А докато руснаците заплашват да удрят Киев, да не стане да почнат да валят ракети и в Кремъл? Сега вече не са необходими самолети за това. Както трепят талибани от 16 километра височина в дупка 3 на 3 метра, да не получи и Путин един такъв подарък в удобния си кабинет

73

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 94 --- Сори, но цифрата е вярна, защото фелдмаршал-генералисимос Конюшникофф е казал истината за унищожените съветски танкове и друга джулязна "техника".

72

Анонимен

преди 2 години

Тоест само руснаците имат право да водят войни на чужда територия? Другите нямат право да отвръщат? Чакам САЩ да изпратят истинските дронове и да разберат руснаците реално в същност колко са жалки. До сега украинците ги галеха само с леките ръчни оръжия. Много несъразмерно на фона на техниката, която руснаците вкараха в Украйна.

71

Ответен удар

преди 2 години

Това те е заплаха а ответен удар явно журналиста пак прикари с пропагандата стига де нали уж...медеиге ви са независими

70

Кучкар

преди 2 години

Брей тук е пълно с последователи на Иво Минджев и Хасан Генов, не знаех, че толкова поддръжници имат тия евроатлантици. Направо да се кандидатират за депутати тези майкопродавци :). Целта на една чужда мисия е да се трие памет за съжаление.

69

Анонимен

преди 2 години

То и в Москва може да падне нещо.

68

Анонимен

преди 2 години

Коги аз те бомбандирам е "специална операция", коги ти ме бомбандираш е "тероризъм". Мдам, не знам какво им даваме ухо. Тия са по-битер от големия брат в използването на думи с агресивна цел.

67

Кифладжията

преди 2 години

Тая война е някакъв комичен театър. Вова, защо се заигра със Клауси Шваб? Мноо си пр...

66

Анонимен

преди 2 години

Горките руснаци...какво ги чака.