123

тя

преди 2 години

Всички бежанци в Украйна ,там има големи области без война , защо са дошли в Европа ?!

122

Хоясан

преди 2 години

До въпросТо остава и да плъзнат тия *** и тогава ще си...

121

тя

преди 2 години

Вън бежанците от хотелите те са за туристи , а за бежанците има центрове за бежанци !

120

Няма да стъпя

преди 2 години

В тъпите им хотели. На морето работеше половин България - Добрич, Търговище, Шумен, Ямбол, Карнобат, Сливен.

119

Кокорчо

преди 2 години

Постелете по едно одеало в градинките пред хотела за да има къде да спят туристите .... Бежанците са ни приоритет. Те трябва да си почиват след изморителното бягане от Украйна ... Странно, как в медиите се говори за жени и деца ... пък аз по морето все "мъже" украйнци виждам . Що ли не са в армията да защитават родината си ? Може би златните ланци по вратовете им пречат и са ги писали негодни за военна служба ... та се налага Зеленчо да вика чужденци да се бият...

118

Анонимен

преди 2 години

много привилегия имат тези бендер фашисти разбирам за бесар.българи за тех проблем нема и от тях имат бендеровци те са навсякъде ако не си със тях те те унищожават искаш не искаш трябва да си с бендера

117

Анонимен

преди 2 години

Във Варна е пълно с украински коли, скъпи естествено, с регистрация ВН и АХ. Някой знае ли от кои градове са тези урки?

116

Анонимен

преди 2 години

То идеш ли на хотел с бежанци си окраден от всякъде.

115

Смехурко

преди 2 години

Украинки, майки с деца да основните емигранти. Мъжете трябва да се бият и не могат да напускат Украйна И резултата е че без детски градини и училища те не биха могли и да работят. А за детските градини, това е друга тема. И сега не може да се вредиш. Детето ми няма градина, ама Медиците са пропищели от Украинки. Много имат СПИН, Тиберколоза. В някои групи е над 20% СПИН. Децата не са ваксинирани Трагедия. А си познавате здравната ни система :-)

114

Анонимен

преди 2 години

тука в швейцария са с белите джипове порше. обикалят по цял ден, зоо паркове, музеи, цъкат си. кой плаща. даже и в моя квартал са налазили. не са само майки. всичките семейства са с мъже. в тичино са наели всичките швейцарски вили и апартаменти и живеят на широко докато европа им плаща вересиите.

113

Анонимен

преди 2 години

Някой проверява ли украинците, които влизат в България. Какви са: освободени от затворите, азовци или криминално проявени, които ще се влеят в нашите банди.

112

Ще получим пари...

преди 2 години

Щели сме да получим пари от ЕС... Колко пари, господа? Това е много малка част от нашите вноски към ЕС! Защо се крие точната сума, която всяка година даваме на ЕС за да ни ограбват! Вижте какви суми получиха Гърция, Италия за възстановителния план...Прокопиев ще получи голямата част!!!

111

Анонимен

преди 2 години

Прочетете къде и при какви условия се настаняват украинските "бежанци" в ЕС! В Украйна останаха бедните, болните и старите! От Украйна избягаха всички, които ОТДАВНА искаха да бъдат в Европа, но им даваха само временни визи.

110

Трябва да има мярка!

преди 2 години

Българският слугинаж няма граници! Украинците в 4 и 5 звездни хотели, паркират безплатно скъпите си коли, здравните осигуровки се поемат от нас, децата им с предимство и безплатно в детски ясли и градини и какво ли още не!!!

109

въпрос

преди 2 години

В България има 400 000 онкологично болни хора. Колко от тези хора има осигурен безплатен достъп до петзвезвезден хотел на плажа, дори за кратко време 4-5 дни?

108

изумително

преди 2 години

Петзвезден хотел с 1400 бежанци? Така пише в статията? Как е възможно-бежанец не се настанява в петзвезден хотел на плажа, а в бежански център , може и в пригодени помещения-изоставени казарми, спортни зали, изоставени старчески домове, приюти, а не в хотели! Хотелите са за туристи. Бежанец в петзведен хотел-такова нещо няма никъде по света. А и защо в тези хотели не се настаняват суданци и нигериици?

107

резервация в хотел?!

преди 2 години

Пишете за бежанец с резервация за хотел-къде го има това бежанец да избира къде да бъде настанен, че и хотел да си самоизбира? Това е изумително. Резервация в хотел прави турист. Мястото на бежанеца е в бежанския център, в спортни зали с разположени легла, в бивши казарми, в общи помещения. През 1988 българите, които бягаха на запад, бяха настанявани в лагера в Триест в общи помещения, със столова,без право на излизане. А не бяха настанявани на хотел във Венеция, например.

106

въпрос

преди 2 години

Защо бежанци от войната в Южен Судан не са настанявани в хотели пет звезди на плажа в Слънчев бряг? Защо не-гри-те бежанци са в лагера в Харманли, а не на хотел край морето?НЕ НА РАСИЗМА.

105

негри в хотелите ням

преди 2 години

Защо бежанците *** са в лагера в Харманли, а не хотел в Слънчев бряг. В Южен судан се води война-колко бежанци са настанени в стаи в хотел?Или африканците не заслужават? Какъв е този расизъм към ***! Това е възмутително. Редно е в хотелите да се настаняват в една стая негърка и украинка-всички бягат от война. С разликата,че в африка, освен война има и глад. Защо в хотелите пет звезди на плажа не се настаняват *** и негърки-бежанци? Защо *** са в лагер, а не в хотел?

104

Вярно

преди 2 години

До двоен аршин С какво право украинците ще ползват привилегии спрямо сирийците!?!?!?Къде е "демокрацията" !?!?!?!??ОСТАВКА на некадърното управление!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!