228

Чичовци

преди 2 години

Курск потъна"подводницата",Москва потъна"кораба",а само Питомка"водка"не може да потъне.Защо ли? Защото я използват за шамандура,затова.

227

Путинофил:

преди 2 години

Ние не бягаме, а отстъпваме, жертви нямаме, Киев и Украйна ги превзехме за седмица, а крайцера потъна от цигара, защото има всички най-съвр ПВО системи, но бронята е от картон и лесно запалима. Мариупол го превземаме вече 20 пъти, но вчера отправихме ултиматум да се предадът марсианците, които кацнаха с космически кораб, час преди това, биейки се за Украйна, защото и марсиянците са фашисти. Хахаха!

226

ОТАН

преди 2 години

Норвежците кога ще го вадят!?

225

Путин

преди 2 години

От 510 екипаж са останали 58 спасени ,забележете от турски кораб

224

Разпиутин съм

преди 2 години

Украинците потопиха Крайцера Москва,бивш Слава построен в Украинската корабостроителница в Николаев.Построили и потопили с 2 Нептуна.Още една руска скраб на дъното

223

Анонимен

преди 2 години

До 248.Не те знам какъв военен си или само си военен в електронните игри.Тука не сме в бъдещето че да говорим какво е отживяло какво не.Надводният флот е необходим за извършване на десанти и операции.Друг професор като теб говореше че и танковете са отживелица,ама не отговори как ще настъпва войската във вражеска територия с колелета ли?Това което говориш може да яде случи след 200 години ако въобще се случи.

222

Анонимен

преди 2 години

вие от бг мислите че други кораби немали матушка россия бъдете спокоини има още има откъде да стреля и да унищожи не берете грижа ха русия погледнете си картината ддори и армия немате и ак гвичите

221

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

До patrick/Съгласен с Вас.Без да съм бил моряк,мога да кажа,че бъдещето е малките и средните кораби ,като разликата между тях се размива.Под малки разбирам корвети и фрегати,а към средните,по-големите ескадрени миноносци някои,от които достигат над 5000 тона водоизместване,както и леки крайцери.Както и големите десантни кораби.Смятам,че част от бойните действия ще се изместят в близкият космос.Някога СССР са имали проект за екраноплани,като Каспийското чудовище.Сега строят за крайният север

220

patrick

преди 2 години

Като военен смятам че надводните кораби( било самолетоносачи или линейни ) са вече анахронизъм.При тези високоточни средства за откриване и поразяване те са идеална мишена.Без никакъв шанс за оцеляване или противодействие.Дори изтребителите и бомбандировачите отиват в музея на историята.На дневен ред остават подводниците космическото оръжие и безпилотните средства.Не след дълго ще видим сухопътни мащини без екипаж.Изкуственния разум ще бъде най-опасното оръжие.Битката ще бъде на информационните

219

Комунист

преди 2 години

За всички, които завиждат:Това е нашето най-ново хипер-оръжие. Много бързо се превръща от кораб в подводница!

218

Поздрави от Варна

преди 2 години

Дано поне моряците им могат да плуват, че вече се съмнявам и в тези им способности. Добро ново попълнение за подводния флот на РФ

217

помним

преди 2 години

Системата .." Иджис" казвате...Не беше ли същата система на "Доналд Кук"? Дето клюмна..когато я 'облъчиха" с РЕБ.." Хибини"?!

216

Анонимен

преди 2 години

След като се информирах, що за кораб е това, мнението ми е, че е некадърност! Тези са си плували като за риболов. Ако и ръководителите са потънали ще има няколко бунака по малко на света, но оня украинския си остава засега! Путин не е луд, но около него са се събрали некадърници и предатели! Така не се печели война! С такъв немощен персонал Ленинград никога повече не би се казвал Санкт Петерсбург!поуката ще бъде кървава и много скъпа, ако я преживее!

215

94055082054987459497

преди 2 години

Турците хубаво им казаха на руснаците да не минирват нищо защото все ще стане някаква беля,ама ония хем гладни хем прости.И накрая поехали к дно.

214

Цар Киро

преди 2 години

*** да го светнали бате.Яко, за старо желязо.Тия дни ще го влачат за претопяване.

213

Вуйчо

преди 2 години

Русия да върне ядрените оръжия които Украйна и предава 1994 съгласно договора от Будапеща

212

Анонимен

преди 2 години

Има заснети кадри от американски сателити. Експлозията е била брутална. Всичко е станало за няколко минути. Никакви спасителни мероприятия не е имало. Цяло чудо е, че има 14 спасени.

211

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Само да допълня, че е без значение колко са оцелели според различните масмедии, но едно е важно и недвусмислено - карабль "Масква" УТОНУЛ. Точка.

210

пенсионер

преди 2 години

14 от 510 моряци казват че са оцелеле ! А останалите 496 моряци / млади момчета и мъже на заплата / имат майки , семейства , роднини , деца ,приятели !!! Каква мъка за обикновенните хора , заради '' ЕГОТО '' НА ПОЛИТИЦИТЕ !!!

209

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Екипажът, цифром и словом - с вси командири и зам.-ове точно 500 человека, задължително присъстващи на борда. Експлозиите са станали толкова бързо, че екипажът не е могъл да направи нищо освен да умре геройски или да падне от борда случайно, спасявайки се с плуване от неплаващият карабль. След броени минути "Масква" е заминала смело на дъното, превръщайки се в Курск-2. Никави буксири, тегления и прочее НЕ е имало, освен ако не са дърпали Масква от дъното.