36

тя

преди 2 години

Правителството прави всичко , което е по силите му , ако са други какво ще направят , ще потече газ без пари !?

35

тя

преди 2 години

Чакай малко , какви резултати при толкова много кризи едновремено,това никога не е било от лошо , по-лошо !

34

Анонимен

преди 2 години

До 10 70 лв.? Ами днес преведоха на всички пенсионери по 70 лв. за агнешко!. . . . . . . . . . . . . А за украйнските ни гости по 40 лв на ден! Изглежда, че овчедушието на българина е безкрайно, както може би и глупостта му!

33

---> Марко™

преди 2 години

ГЕРП реве, защото не му дават да краде народни пари.

32

Аз промяната

преди 2 години

До 15 ЗА какъв се мислиш да не си на заплата 14000 лв при пъпъ 15 обяснявай на себе си Явно живееш в своят измислен свят Явно си Гуглената Лъже маже манипулира заплашва и хоп 14000 лв Живеем тук и сега много добре знам как е било преди и сега твоите лъжливи дивотии си ги разказвай на шараните България се срути окончателно Лъжи ЛъжиЛъжи Кражби Грабежи Саботажи Репресии Заплахи гонения Инфлация висока смъртност

31

Анонимен

преди 2 години

Дойдоха с много обещания и лъжи, назначиха кумците, кумиците и любовниците и започнаха Подмяната...разбиха държавата и институциите, изтеклиха кредита за десетки милиарди, прекратиха знакови дела като тези на баневи, арабаджиеви, карнобатските босове, бобокови и так далее, Черепа от обвиняем се превърна в обвинител чрез кирчо и комунистическия милиционер чашкоФ...съсипаха държавата отвсякъде, дойдоха като аслани, а ще си отидат като нас_ани и ще станат клиенти на този дето го уволняват всеки ден

30

Бай Иван 2

преди 2 години

До 24: абе какви 13 000 лв Друго си е да итеглиш на каса 58 000 000 лв от предварително платените пари за Хемус и никой да не му направи впечатление .Даже от един футбулен съдия.Колко по 13 000 това ,че нещо не мога да сметна?Ама те само тели са ? Милиарди откраднати отвсякаде .Добре бяха тези дето целувха ръка на Боко и не само ръка де.Млади хора не останаха в Бг.

29

АБЕ....

преди 2 години

ПРИ БИБИТКО!!!!. НАЙ БЕДНИ НАЙ БОЛНИ НАЙ КОРУМПИРАНИТЕ. Е ТЕ ТОВА БЕШЕ. ТАКА Е В СТАТИСТИКАТА НА EU.

28

Напротив за съжалени

преди 2 години

има резултати, много видими при това, за съжаление катастрофални и за държавата и за хората.

27

А ВЧЕРА

преди 2 години

Спец прокуратурата съда. А разследванията за БИБИ ШИШИ гепи ДПИСЕТО. И новобранците се справят повече от задоволително с всеобщата криза обхванала Европа.

26

абе

преди 2 години

тука някои пишат глупости, сякаш сега са паднал от луната...какво ти беше лошо тия 12г. на бойко, заплати и пенсии растяха, малка инфлация, бизнеса работеше, инвеститорите бяха тук.....тия превратаджии камък върху камък не са сложили, инвеститорите избягаха....жална ни майка!

25

Анонимен

преди 2 години

Как да няма резултати? Милиарди кредити всеки месец и добре окрадени.

24

анонимен

преди 2 години

най-доволна е кирчовата лена - 13000 заплата! ох, на дяда! не я интересуват ни кризи, ни събрания, нищо, каквото и напечатат чете и вечер си вдига крачката!

23

Бай Иван 2

преди 2 години

Няма да е лесно да се заличи крадливото управление на ГЕРБ и ДПС за 12 г..Доста пари са откраднати и раздадени на свои хора.Курумпирана съдебна система и купени медиии.Запазена тяхна марка. Видяха че може да има възмездие и активираха всичките си хора за съпротива на всяко ниво.Направиха ни най-бедната в Европа и най-бързоизчезващата в света нация.Ако пак се върнат на власт окончателно ще погребът Бълагария.

22

Анонимен

преди 2 години

Какъв Харвард, тоя кабинет е като изваден от помощни училище!

21

Марин

преди 2 години

Амбицията е последното убежище на неудачника. А това правителство е избрано само от неудачници.

20

Анонимен

преди 2 години

Кире купи ли рубли бабин че свършиа

19

АНОНИМЕН

преди 2 години

Нима сте очаквали ефективни резултати? Ха ха ха ха.......

18

ГОСПОД ГЛЕДА!

преди 2 години

Господ гледа, гербушки, Господ гледа.

17

Анонимен

преди 2 години

До МУТРИТЕ НА ЧЕРЕПА - кой е тоя Черепа? ОООО ААА!! Дааа бее! Сетих се, това е оная мутра, на която Бойко и въртя незаконните реклами за хазарт години наред, тоя ли?