20

Анонимен

преди 2 години

Няма болни, или умрели от ковид. Всичко беше постановка. Трябва да се почне с мутафчийски и бойко, кацаров, янев, киро, сербезова. Отделно и специално внимание за кунчев. Останалите клакьорки са лесни ниски топки. И не трябва да отлагаме, или да чакаме разрешение от европа.!!!! Това си наш ангажимент.

19

Анонимен

преди 2 години

Пандемията си върви на вълни. Различните държави са в различни фази. Общото е, че колкото повече са ваксинираните, по-малко са хоспитализираните и починалите.

18

Вируслав

преди 2 години

Маските трябва да са задължителни за грозните в лицето жени. А те не най много държат на маските, защото като са с тях, все някой мъж може да се прилъже

17

Анонимен

преди 2 години

Грешно е да наречеш маскиран ЧОВЕК. защото това са животни без грам разсъдък. Не се различават от стадото по нищо. Квото им кажат, накъдето ги насочат. Кошмар.

16

Анонимен

преди 2 години

По маските ще познаете кой е умен и кой ***. Подигравайте им се, да не кажа какво точно да им говорите, те заслужават! Ей такива т.пи зомби без да осъзнават поддържат ковид лъжата. На медиците и на медиите поне им плащат..

15

Факт

преди 2 години

Обобщено казано, на Балканите вълната почти навсякъде отмина и чакаме следващата вълна, която вероятно ще е наесен. Изключенията са Гърция и Словения, където има много нови случаи, а при починалите изключение са Гърция, с много починали на човек от населението. България и Хърватия са след Гърция, но с над два пъти по-малко починали.

14

Анонимен

преди 2 години

Нещата стоят така - колкото повече ваксинирани, толкова по-малко починали сред заразените.

13

Анонимен

преди 2 години

Липса статистиката за България.

12

Анонимен

преди 2 години

Нещата могат да се опишат с едно изречение. Колкото повече набоцкани, толкова повече заразени и починали. Освен това вече съвсем официално (с половин уста) започва да се признава, че ваксата прецаква имунната система на боцнатите т.е. те ще имат доста проблеми с всякакъв вид заболявания, което беше и целта - намаляне на населението. Българите преминахме успешно теста за интелигентност. Не всички, но важното е, че повечето го направихме. Останалите да се готвят по-сериозно за следващия вирус

11

11

преди 2 години

Аве айде махайте ги тези глупости! Всички вече го минаха поне по два пъти, набодените са поне една трета, ваксите са за стария вируз и за чeп за зеле не стават, статистиките са стъкмистики, докторята са алчни и не лекуват други важни болести, Кунчо бустера го кара леко два месеца и половина с две вакси поне, Путин утрепа вируза на 24.02, айде у лево!

10

дедо от село

преди 2 години

Някои дето още цоцат пари от този *** фейк се опитват да го възкресяват и да плашат хората! ?Айде оставете хората да си живеят и без това мизерен живот и фащайте пътя към откачените европски серсеми!

9

да знаете

преди 2 години

Първият обесен у нас трябва да е глаДният здравен инспектор, втори бай Шиле, като той самият ритне столчето на първия.......и така по ред на номерата.

8

Анонимен

преди 2 години

Те си мислят, че ще им се размине. Това е добре, защото ще ги боли повече като се изправят пред Народен Съд. Не се знае какво ще е наказанието им и дали ще оживеят.

7

Анонимен

преди 2 години

До Нане няма да им се размине и най-смешното е, че ше ги качат по стълбовете бустерираните като почнат да дават фира

6

Путин Излекува ЕС

преди 2 години

от КОВИД и за това трябва да побучи Нобел за Мир!

5

Анонимен

преди 2 години

Старото нормално беше ненормално! Ковид лъжата ни отвори очите- било сме роби на ЕС, на СЗО, били сме източник на печалби на фармафията. Новото нормално ще се случи само тогава, когато им бъде отнета властта. За пръв път ще го напиша: ДА ЖИВЕЕ ПУТИН!

4

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали е нормално да живееш с мисълта, че някой те е лъгал две години, ограбвал, плашил, пропилял ти е живота и не е наказан. Кое му е нормалното?

3

От страната

преди 2 години

Алооуу,софиянски трансове!Знаете ли колко ми дреме за лиготиите ви!Нииикак!При положение че килограм въглища сега е 1 лев и може да стане 2..дървата и те...за на зима ще ми трябват поне 4 бона за отопление вие ме занимавате със сифийските си простотии!Дано Путин ви спре газа и топлофикацията ви да умре!

2

Анонимен

преди 2 години

ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК! ДОБРЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ЗСПИСАНО, ДОКУМЕНТИРАНО И ЗАПОМНЕНО!

1

Данни за България?

преди 2 години

Но без изкуствено напомпаните стъкмистика!