43

Анонимен

преди 2 години

Украинците не трябваше да поемат отговорност. Русия каза, че курилщик е зажигал корабъла 'Масква". Русия. Курилщика беше виновен за Русия и нямаше да има отговор срещу Киев. Украинците са глупави. Русия отговаря не заради загубата на кораба. Отговаря заради посрамването от показването на истината. Потапяйте си кораби, влизайте в НАТО, но го правете тайно.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 гледам ви отдалече че много се радвате още малко остане на бг ще видите как за благодарност ще ви се отблагодарят укри бежанци те вече започнаха масово да търсят русофили за само расправа и ще стигнат до твоите приятели ролнини и -твоето семеиство вие знаето думата западна украина какво означава-дано го разберете това ви желая

41

РАША Е НАША

преди 2 години

като рус армия освободи югоисток от фашистите русармия ще стъпи на пръсти като почне на запад и киев никаква пощада мирни или воени всички са фашисти дано два дни да го свършат с западна украина все едно ес обвинява рус за масово убити мирни граждани поне да го направете да е истина.

40

Анонимен

преди 2 години

Края на Руската федерация е близо.

39

Анонимен

преди 2 години

Сега една руска лодка, няма да остане на вода в Черно море.

38

Анонимен

преди 2 години

Укропите не съобщавали за щети след експлозиите в Киев, в Харков и в Ивано-Франковск на запад, но ние знаем, че в Ивано-Франковск руските ракети сринаха нефто-преработвателен завод.

37

Анонимен

преди 2 години

Дано зеления да е бил в центъра на една от тях, че да си починем от простотиите му.

36

Бай Иван

преди 2 години

Укропите явно не схващат, че докато продължават да вземат оръжия от сащ и да се пенят, войната няма да приключи, само ще си жертват градовете и населението напразно !!!!

35

Империя на злото

преди 2 години

Креттените от Кремъл сега ще си отмъщават като избият сума ти невинни цивилни граждани. Жалки сибирски същества.

34

Анонимен

преди 2 години

Това са удари на безсилието.

33

Анонимен

преди 2 години

БайКуку на последната си реч се е опитал да се здрависа с въображаем човек и после пак се е чудел къде е изхода.Интересно кой ли е тоя невидимия ,на който БайКуку подава ръка ?Сигурно е сатаната,който само той вижда.На камерите е празно пространство.

32

Статията

преди 2 години

Е зелева чорбъ!

31

пласмент

преди 2 години

от цялата работа печелят янките, ще си пласират оръжията, какво ги интересува украйна, русия, българия.....да има война, да има търговия, амсалаците да се избиват....затова ги мрази света, а ние им се радваме

30

Ама

преди 2 години

Зельо сега ли разбра?

29

Анонимен

преди 2 години

Пишеше вчера,че не е потънал,а не че не е ударен.Казаха си хората как е ударен и после допълнително в следствие на удара е възникнал пожар.Пишеше и какъв вид са били двете ракети.Сега не мога да се сетя какви бяха,а и не ми се търси.По-късно като се обърна веднага съобщиха и добавиха,че екипажа е бил спасен.А вие като грамофонна плоча едно и също си въртите...

28

Анонимен

преди 2 години

Добре де.Къде го пише това,че Путин бил казал как не е ударен от ракети?В руските телеграм канали си пишеше,че е ударен и след това си е имало пожар,защото се взривили боеприпаси.А това където бият украинците на руска земя си го планираха още от миналата седмица,даже тук писах какво са замислили украинците и че се надяват да предизвикат вътрешна война в РФ,за да свалят Путин.

27

Хахахахаха

преди 2 години

Е защо с лошо Путин, нали кораба не беше ударен от ракети, а сам се запали :D

26

Калашников

преди 2 години

Странна работа , че този кораб защитава от ракети другита кораби , а него от ракети кой го пази ?! Навярно Каракачанов !

25

аз

преди 2 години

Значи - когато Русия напада Украйна това е тероризъм и геноция. Когато Украйна напада Донецк и Луганск - това е защита на националните интереси. Когато Крим прави референдум и се отцепва от Украйна - това е фалшификация на референдума (нищо че нито един от наблюдателите не е констатирал нарушения). Когато Сърбия губи Хърватия ЕС признава Хърватия за отделна държава без никакви референдуми. Много странна политика от страна на алианса!

24

Анонимен

преди 2 години

Какво се е случило?Ударен е с ракети,станал е пожар,защото на самия кораб е имало боеприпаси и са избухнали.Не е успял веднага да потъне.Опитали са се да го издърпат,но накрая се е обърнал и е потънал.Важното е,че екипажа е бил спасен.Това си е стар кораб.