15

.

преди 2 години

И правилно дума човекот! Който досега е е запасил - запасил.

14

Анонимен

преди 2 години

Крадене,краденето прави лавините,краде се кога се прави инфлацията,краде се по време на инфлация и се задълбочава и тя се увеличава както лавината,краде се и при обратна посока кога се налага чрез наложителни действия да се свива инфлацията и как лавина да се намалява за да се връщат дългове и да се възстановяват щети от задължения или потушават от пожари,бедствия и след тях с набиране,събиране на средства материални съответно във финансови изчисления с без съответния контрол и отчет за справяне

13

Доц йоцов

преди 2 години

...НЕ ВИЖДА. ТОЙ САМО ГЛЕДА.

12

Обективно

преди 2 години

ИМА НАЧИН ДА СЕ ОЗАПТИ ПОНЕ МАЛКО ИНФЛАЦИЯТА! ПО- ДОЛУ Е КАЗАНО КАК. НО НИКОЙ НЕ ЧЕТЕ, НИКОЙ НЕ ЧУВА И НИКОЙ НЕ СИ МЪРДА И МАЛКИЯ ПРЪСТ ЗА ХОРАТА!!!! ИМАМЕ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ БЕШЕ САМО, ЗА ДА ПРЕКРАТИ СПЕЦСЪДИЛИЩАТА И ДА ВКАРА МК В ЕС?!??????

11

Анонимен

преди 2 години

Докога смятат да се мотат с избора на шеф на бнб и да бавят вдигането на лихвите. Кире спирай да ни крадеш чрез инфлация щото белене е близо и един затвор трябва да има там за такива като теб. ЕЦБ спира количествените улеснения а продажбите на имоти боксува.

10

Ми5555

преди 2 години

Вече е лукс да си купуваш хляб всеки ден! НАПРАВЕТЕ ГО ПО 300 ГР. ПОВЕЧЕТО - ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ КАТО МЕН!

9

xx

преди 2 години

значи държавните централи продават на 300% печалби,,защо след като са държавни да продават ток на реални цени за бг пазар,а частните на борсата?когато нямаше борса вдигаха цените да не фалират частните и държавните централи,защо не премахнат данък зелена енг,и задължение към обществото,това са 46% от сметката на тока,е като си траене ке видине тока от 1 юни

8

999

преди 2 години

Интересно как в другите страни - тован на цените работи, а у нас - не ?! Също така работи и намаляване на ДДС ЗА ХЛЯБА! А У НАС - НЕ!

7

Име

преди 2 години

Как точно невъзможността да се изберв шеф на БНБ, влияе върху и флацията в България?!

6

Анонимен

преди 2 години

Вдигайте лихвата , укротете имотната лудост , направете кошница с основни храни с фиксирани цени , никакво вдигане на тока за домакинствата , това е само малка част от мерките които могат да се вземат , ама требе акъл ............

5

Анонимен

преди 2 години

Странен икономист. Печалбата не се начислява, начислява се надценката. Печалбата е резултат от приходи минус разходи.

4

До Бено

преди 2 години

Това не работи за намаляване на цените при отворен пазар. Ако ти можеш да си продадеш олиото в Румъния за 4лв, защо ще го продаваш в България за 3лв? И това важи за всяка друга стока. Това че им дават субсидии просто им позволява да останат конкурентни, за да не загинат и хлопнат кепенците. Не чакай от това цените да паднат.

3

Бено

преди 2 години

При положение, че държавата изсипа милиарди на бизнеса за компенсации, защо са толкова високи цените?Липсва всякакъв контрол и си е чиста спекула!

2

Анонимен

преди 2 години

Може, може. Като централните банки нашляпат по 10%-15% лихвен процент, както е било в САЩ през 80те. Само дето сега много държави и компании са се набълбукали с дългове и не става. На тях им изнася инфлацията. Инфлацията е един метод да вземат от нас пари, за да си платят дълговете.

1

Анонимен

преди 2 години

Важното е за урките да има!