57

Просто Киро

преди 2 години

Просто Киро вече е доказан лъжец. Благодарим на донецката народна милиция и руските военни сили, които освободиха нашите моряци от неонацистите, които ги държаха като жив щит. Гледайте интервютата на жените на моряците. Отвяха американската военна пропаганда

56

Кауш за КРАД

преди 2 години

Да опандизят тулупа, и да се мхахат

55

Костя

преди 2 години

Какви хубави устнички има, сладкиш е Костя, за няколко копейки какво ли не прави с тях, малък пакостник....мммм

54

Анонимен

преди 2 години

Вярно ли е че Костя е на 40г. я като го гледам изглежда на 60г

53

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** освем да иска оставки и да организира протести друго знае ли аз през тия 100 дни дето е в парламента за друго не съм го чул да говори! борба за власт и ти ще си същия като останалите самоче дето искаш да ни продадеш на Русия!

52

Анонимен

преди 2 години

Само дето оставката на това правителство трябва да се иска от американското посолство.

51

Анонимен

преди 2 години

След "аз съм Наско" трябва цялото правителство не само да си подаде оставката, но и да се изнесе в друга държава и да си сменят самоличностите, не само от срам, а и за да не ги търси полицията за наркотици. Цял свят ни видя сеира и ни се чудят на "толерантността" как търпим такива индивиди на власт!

50

Баче Кико

преди 2 години

Бе и аз искам Костя в Сибир, а Боко и Гешев в затвора - но нейсе. Предлагам на Костя пак да плати по 40 лева на 500 селя ка и да поразвее малко руски знамена в центъра на София - друго не му остава, все пак трябва да отчете някаква дейност пред другарката Митрофанова за рублите, които му раздава.

49

Анонимен

преди 2 години

До 57 az. Е като вижда ме какво вършат в живота, с мръсни пари, ни става ясно и как ще управляват. До управление няма да стигнат . Достойните хора са мнозинство и няма да гласуват за възраждане. Само ЕС и НАТО със законите и реда , които ни предлаат. Може да изведе България от корупцията

48

Анонимен

преди 2 години

Айде

47

1

преди 2 години

До Кънчо,като на куха тиква ли искаш да дрънчи.Защо още не си разбрал,че времето на тиквата свърши.

46

Анонимен

преди 2 години

Разграждане - съд и затвор!

45

az

преди 2 години

Тук чета коментари (най-вероятно от активизирани американски ***), как Възраждане или такива и онакива, как били продажни, как били популисти. С какво ги сравнявате? С непордажнбите ГЕРБ и ПП и останалата ***? Иситината е, че досега Възраждане не са управлявали и няма как да давате оценка. Когато управляват - тогава може да ги съдите. Сега съдете спонсорите ви - ПП и Герб, мили тролчета. Но явно ви харесва управлението им това, че съсипаха всичко всичко изградено, за да угодят на ЕС

44

Кънчо

преди 2 години

До Анонимен 54 А да гласуваш за Кирчо и Кокорчо, ДБ, ИТН и да мислиш, че те са спасители, на колко кухо трябва да дрънчиш ?

43

1

преди 2 години

копейкин,малко са били шамарите на Магарешки,иначе нямаше да бъдеш **политик**,да се правишна велик,като банкянския,**невинен **арестант.

42

Анонимен

преди 2 години

, които гласуваха едно време за Атака, сега гласуват за този продажен популист. Минал през ВМРО, НФСБ и Атака, многознайкото, единствената му мотивация да плямпа така са кинтите и личната изгода. Правителството че няма опит няма ама и правят необмислени изцепки, ама трябва да яко да дрънчиш на кухо за да мислиш този за спасителя на България.

41

Бай Иван 2

преди 2 години

Не чесно ,ама никой ли не вижда проликата с ранниоят Сидеров? В какви сме се превърна;л българите ! Тоя е обиколил всички партии в сремежа си да влезе в парламента , говори само популиски приказки и експлоатира моментните кризи само и само и само да спечели малко по-вече елкторат.Васъшност вероятно е поредният проект на Доган.Сега се е хванал е темата Русия и я разтяга като локум.Бълагрският народ традиционно обича Русия, но не Русия на Путин.

40

Анонимен

преди 2 години

Възраждане е руска партия, на руска хранилка. Депутатката от *** Гечева, повика руснаците да бомбардират София и не е осъдена, нито наказана?! На следващите избори ще е вън от парламента.

39

Анонимен

преди 2 години

Такива като този е имало винаги в България. Спомням си генерал Заимов хванат в Царство България с чували пари , които да му послужат за подкупи.

38

Аз

преди 2 години

Този колко е нахален и нагъл, не е истина! Предполагам получава финансиране от Тиквун, за да е толкова нахъсан.