9

Стани да седна...

преди 2 години

Гарантирано от новите с промяната по нашенски.

8

Анонимен

преди 2 години

Теб явно вече те е газил.

7

аз

преди 2 години

Пътя е бил ремонтиран през 2016 без тротоар....... от там да започнем. Във FB циркулират разни реклами с лика на Вожда който казва че при него най-големите проблеми били че плочките не пили поставени както трябва. Инъче - Близките трябва да настояват за оставки на шефове на полицията и евентоално на прокурора. Но за прокурора всички знаем - там не се пипа!

6

Анонимен

преди 2 години

Принципно това наказание да се лиши човек от правото да управлява кола, трябва да го няма. Това наказание води много често до друго наказание - лишава се човека от правото да се придвижва, тъй като без кола не може да го прави. Лишават се децата на такъв човек от правото да ходят на училище, защото могат да ходят само с кола и т.н. При това е без значение дали шофьора е бил виновен или не.

5

Анонимен

преди 2 години

Водачът е бил употребил алкохол, а пробите за наличие на алкохол и наркотици са отрицателни?? Петенце?? Дежурен редактор?

4

Рамбооо

преди 2 години

Като в Албания...зъб зъ зъб око зо око

3

Румен от Слатина

преди 2 години

Във време на корупция. Има всякакви хора да създадат с неверни данни проблеми срещу заплащане. С манипулации отварят работа за куи дейности заплащани от държавата. Обществото трябва да се чисти от такива анонимни измамници / ***/ зад кадър.

2

Анонимен

преди 2 години

Прегазил ще рече убил или как? От друга страна пострадалите заведоха ли дело.

1

Анонимен

преди 2 години

Камерата може да се манипулира. А от тук и произшествието. Спомням си 2010г. КАТ София ми показва клип как с спрял върху стоп лентата на светофар около 30см. На оживено кръстовище. Връщаше клипа няколко пъти да ме убедят , че см в нарушение за глоба от 30лв. При всеки опит се виждаше как при потегляне стъпва и за секунди те спират клипа. Така , ако лесно се дадат парите измамата минава