31

1

преди 2 години

**благодарим **за добавките,чак във Фиджи,ги разбрахме,но депутатските Великденски,с гриф **строго секретно **ли са ,че не ги съобщавате,за да се порадват,и те ,като пенсионерите.

30

ДА

преди 2 години

До Хе,хе ! *** си ти!!Не обиждай горките хора,да си жив и здрав и ти да станеш пенсионер и да си в това положение!Привилегия е да остарееш,не за всеки обаче!Успех в живота!

29

Лллл

преди 2 години

Преведоха по карта 70 лв . Пенсионери тичайте за агнешко !

28

???

преди 2 години

В тази унищожена от ГЕРБ България, откъде намериха тези допълнителни пари за пенсионерите?!

27

Анонимен

преди 2 години

Жалки заплати и жалки пенсии. Даже държавните чиновници, за които разни невежи често пишат тук, са със смешно ниски заплати. През 2020 година на половината от тях брутната заплата беше под 700 лева, а през 2021 под 770 лева. Там е като в големите фирми - няколко шефове с 20000-100000 заплата и хиляда човека със заплата близка до минималната.

26

Хе,хе !

преди 2 години

Това си е чист подкуп за простите пенсионери , за да не излязат и те да протестират !! Хитър ход ! Така правят и с цената на тока за бита - а са я повишили , а са почнали протестите ! Ще изчакат 2-3 месеца и после ще пуснат свободно скъпотията ! Няма спиране на пропадането в поредната национална катастрофа !!! Тия ни "промениха" окончателно !

25

Лллл

преди 2 години

Благодарим за добавката . Но пенсиите са малки и това е капка в морето !

24

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се прави като в Гърция - в годината да се получават 14 заплати и пенсии, по една всеки месец и две допълнителни - за Великден и за Коледа.

23

Абе 24...

преди 2 години

Колко ти плаща Митрофанската пирустия ,за да пишеш простотий...!!????

22

Анонимен

преди 2 години

Байчо наполовина е прав - не трябва всички пенсионери да са с еднаква добавка. Би трябвало всеки пенсионер да получи добавка като процент от пенсията. Примерно 20%. Който е с минималната пенсия от 370 лева, да получи 74 лева, който е с максималната пенсия от 1500 лева, да получи 300 лева, а тези със средните пенсии от 600 лева да получат 120 лева

21

Анонимен

преди 2 години

Всички пенсионери да поискат украински паспорти и да се запишат за времена защита и ще получават по 800 евро на месец, а не по 35 евро.За Кирчо е важно да се прави на щедър пред зелената тениска и мустафата

20

Анонимен

преди 2 години

Великденската подигравка, искате да кажете.

19

До 19

преди 2 години

Байчо,никой не ти е виновен,че не си учил и пенсията ти е 400 лв.

18

пенс

преди 2 години

Уау! Сега домат ли да си купя с нея, или половинка ракия? За двете няма да стигне ....

17

Хмх

преди 2 години

До Въпрос Никой не те задължава да ползваш банкова сметка. В пощата пенсиите се изплащат без такса, нали?

16

Байчо

преди 2 години

В тази държава не се научиха ,че не трябва да има еднаква добавка за всички пенсионери .Едно е пенсия от 370-400 лева ,друго е от 760-1500 лева.

15

Въпрос

преди 2 години

Колко от тези 70лв. банката ще прибере като такса и колко ще са мен?

14

Котка

преди 2 години

До пенционер Всички плащания от НОИ са преведени, ще си получиш парите. Зависи в коя банка е сметката ти, някои бавят.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12След 1 юли пенсионерите няма да получават нито Ковид добавка, нито добавка за Великден. Успокой се! Защо не напишеш държавните чиновници колко премии, бонуси, ДМС и пр. получават по няколко пити в годината? ГЕРБ с колко % им увеличиха заплатите и ПП с колко % им ги увеличиха? Това се крие като държавна тайна. А смешните добавки за пенсионерите се дъввчат всеки месец.

12

Анонимен

преди 2 години

Да припомня, че Тиквата даваше по толкова за самолетна седалка на немските пенсионери.