9

Днес в голяма верига

преди 2 години

Една *** леща едно кило 7 лева, боб кило 7 лева. 3 кг. общо домати и краставици, и 5 банана 20 лв. За какво по напред? За лекарства, зъболекари, препарати, дрехи, учебници, бензин, данъци, битови сметки. А в кварталните магазини жив човек няма. Как в Турция, Гърция и Македония зеленчуци и месо са по-евтини. А от Турция има и мита. Таван на печалбите и Закони срещу спекулата. Но за да се въведат трябва излизане от ЕС.

8

Анонимен

преди 2 години

Ок, и какво ни интересуват яйцата на пазара в САЩ! Оттам ли е вносът? Смешки

7

Анонимен

преди 2 години

Високите цени са заради РУСКАТА АГРЕСИЯ в Украйна! А не заради "войната в Украйна"! Сега яжте скъпи яйца и благославяйте Вожда!

6

Стига Оправданияя

преди 2 години

Всичко стоварихте на Украйна. Истината е, че по евтин газ от руския няма. Истината е, че изнасяте евтиният ток от Козлодуй, а скъпият на частниците го купуват потребителите. спекула на прекупвачи и търговци. Истината е, че в План Разрушаване, кабинетът е приел от 2023 цените на тока да се изравнят с тези за бизнеса, което означава фалити и мор за потребителите. Истината е, че не може да се политизира икономиката, и ни чака студ 2023, заради продажен елит, частни енергийни лобита и Русофобски ЕС

5

Анонимен

преди 2 години

Майн. ата и на урбанизацията

4

123

преди 2 години

М да бе! И вседствие на кофти подредбата на планетите и звездите ми го говорят.... Яйца само от бабите по селата, *** сме ви в спекулантите! На всичкото отгоре, кокошките ви не са фри, еко и зелено неутрални!

3

Анонимен

преди 2 години

Високите цени не само на яйцата а изобщо на живота по света са дело на една нагла самозабравила се върхушка която всячески ще се бори за своето финансово господство!

2

Анонимен

преди 2 години

Птичият грип е точно същият като св.инск.ия и ковида- фантасмагория, дължаща се на мед.фашистите.

1

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън. Спекула. Купувайте от бабите от селата. Чудят се какво да ги правят. Ще ядете пресни яйца по 20ст. Търговците да правят като ветеро.