181

Президента

преди 2 години

Юмрука на президента му дойде в повече на този нещастен мафиот и тъй не можа да докаже коя любовница го е снимал и за туй народа го мрази мафиота България не му е бащения да си рязвява както го иска ако си развейе още байряка ще го настигне съдбата на Андрей Луканов

180

Анонимен

преди 2 години

Когато и до го арестуват този безмозъчен *** все е късно!!!!

179

Анонимен

преди 2 години

Искам властта, искам да командването! С ПАРИТЕ НА МАФИЯТА И МАШИНИ ОТ МАДУРО ВСИЧКО Е НАРЕД! ЗАЩО НЕ МОГА ДА УПРАВЛЯВАМ?

178

Затвор за ГЕРБ

преди 2 години

Като махнат Гешев, ще разберем кой какви закони е нарушавал. Сега още имат чадърчета...

177

Надя

преди 2 години

Всички безделници от нямане какво да правят се занимават само с мръсно.тии.Един от тях е нарекли се ББ.Пълен ***.

176

ББ

преди 2 години

и ЕНП грубо се намесва във вътрешните на Свободна България...България е Равноправен член...не е роб на ЕНП-то строящо потоци на путин...борисов турски...вие северен...и имате наглостта да "порицавате" Народа ни...да ни "проверяват"мафията и обслужващите путин...няма начин енПутиновци

175

ББ

преди 2 години

мали що плюнки,що злоба на гроб активисти,грабили с боко,плющете си минусите не ни пречите,та името на съдията определил..."незаконноста",в Румъния арестуваха действащи и ги осъждаха...и са в затвора...а разликата е,че боко строй тръбата на путин с нашите данъци...и съда ни,прокуратурата ни...съветски,евро...строящи северен 2 на путин...ни проверявали...дреме ни, у лево,приятели САЩ са единственият защитиник Свободата на хората,останалото са манипулации и лъжи...

174

Анонимен

преди 2 години

Страсбург ще достави необходимата "страст" на Рашков-Дамаджанеца!

173

Анонимен

преди 2 години

Чепппппп са дамаджана не става от този Рашков татовец!!!!

172

Анонимен

преди 2 години

Некадърността на БКПто е пословична! Дамаджанови още не е зацепич че от династията на Тато му Янко са останали само едни червени спомени.

171

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой е тиква в случая, май има и кухи кратуни замесени. Как нещо не свършиха като хората. Едно е да искаш, друго е да го направиш. Закони има в тая държава, нека го съдят, но законно. Р/Чашков пък и преподавал бил в УНСС по наказателно-процесуално право. На какво ли ги е учил......

170

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да застрелят Тиквата в гръб при опит за бягство! С бандита по бандитски!........ Умен си като задните части на Румен......знаеш кой!

169

Анонимен

преди 2 години

Ами сега дамаджан-Янков какво ще каже по тапата????

168

Анонимен

преди 2 години

След такова решение та съда, *** Киро и ченгето дамаджана Рашков, трябва да си подадат оставката. Да арестуваш незаконно лидера на най-голямата опозиция е не само недемократично, но и позорно. Акт на безсилие. Всичките обвинения на мрънкащата секретарка, на Христо.Иванов, са съшити с бели конци. Оставка.

167

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да застрелят Тиквата в гръб при опит за бягство! С бандита по бандитски!

166

Анонимен

преди 2 години

Някой си Митев от ПП твърди, че щом има "500 страници доказателства". Вероятно мисли, че щом са 500 страници, те те не бива да бъдат подлагани на съмнение. Изглежда в ПП мерят доказателствата по брой страници, а не по истинността на изложението в тях. Да се чуди човек, какво са учили и как са придобили тези дипломи, с които ни замерват, откакто яхнаха властта.

165

Анонимен

преди 2 години

герп умре але але

164

Анонимен

преди 2 години

Един стар виц .Киркор се развежда с жена си и делят имуществото си в съда.Съдията пита - какво ценно притежавате? Киркор казва - телевизор -миливизор, печка -мечка, гардероб-мардероб...Съдията изслушал и отсъдил -на жената на Киркор -телевизора, на Киркор -миливизора, на жената печката - на Киркор - мечката, на жената - гардеробба , на Киркор - мардероба...Киркор послушал, послушал и казал -А ти не си съдия, а си м...ия.

163

Анонимен

преди 2 години

къде мога да платя 300 лева и да ходя да арестувам Рашков за един приател питам

162

анонимен

преди 2 години

бати бойко, тия пари ги дай на рашков, може да не му стигат да си купи още един имот!