138

Лллл

преди 2 години

Не се и съмнявам в моженето на Русия .

137

СМРАД

преди 2 години

Ако беше инфо от Зеленски щеше да е 101% истина.

136

Анонимен

преди 2 години

1160 СДАЛИС.

135

Анонимен

преди 2 години

АЗОВЦИТЕ ТАМ И ША СИ ПУ"КНАТ .РУСНАЦИТЕ ЩЕ ГИ ЗАПЕЧАТАТ ОТГОРЕ И НЕМА ВЪЗДУУУХ.

134

Анонимен

преди 2 години

144--има има. но на руснаците им трябва намиращото се вътре.иначе до сега да са ги погребали.

133

hohoho

преди 2 години

До Бага да Сяма Абе то на руснаци да вярваш тва им е поне 10тото превземане на Мариопол.Имат поне 30 пъти победи в Сирия.току виж СЛУЧАЙНО им се взриви пак някои кораб като предните 7

132

Анонимен

преди 2 години

153--ГОЛЕМИЯ КОРАБ ЩЕ ГО НАТОВАРИМ СЪС НОВИТЕ 1160 ХОХЪЛА ИЗМЪКНАТИ КАТО ЧЕРВЕЙ ОТ ДУПКИТЕ ДНЕС .УТРЕ НОВИ 1000 ЩЕ ГИ ПОСЛЕДВАТ.

131

До Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

*** , вие *** и пронатовски елементи вече почнахте да ставате за смях.Навсякъде рашъните са в контранастъпление и се справят успешно с поставените имбойни задачи. Дори в "Азовсталъ" започнаха да вадят един след друг, укрилите се там офицери, командировани там от Столтенберг.Не знам дали ще гледаме съд на "руски фашисти" в Хага, но ще наблюдаваме скоро съд над американски натовски генерал в . . .Москва !

130

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До В обърканите --- Толкова е търпелива, че и избиха зъбките и ощавиха мечата кожа с НАТОвски оръжия от 80-те години на минали век. Кво стана с модерното руско воуръжение ? Май остана само ката Мостфильм продукция. Някаква си Украйна ги насмете, като паспаливи котараци, изпозапалиха им "техниката" и ги наритаха назад към *** имени Блатная. СЕГА се преустройвали за финална битка. Глей СЕГА кво шъ ги нправят укрите.

129

Бага да Сяма

преди 2 години

Голяма радост на фашистите че превзели Мариупол . а къде им е големия кораб?

128

Анонимен

преди 2 години

До Ленин-Азов БЕШЕ полк...вече е елитна *** :)

127

Анонимен

преди 2 години

До СВАЛИХА НАШИТЕ ...Вземи си хапчетата!

126

Руснаците

преди 2 години

са хуманисти... Предпочитат да вземат заложници, вместо да убиват... Да не се вкарват в грях.. Това западните нацисти и техните украински последователи обаче не го разбират. Различен мироглед... Различни ценности...

125

смешно и невежо

преди 2 години

До Жигула....Трябва да си много кух за да смяташ,че това е въоръжението на Русия.Дано не го изпитаме,зашото ще е много по различно от това в Украйна.

124

В обърканите

преди 2 години

ценности на запада много често благородство и любезността се бъркат със слабост. Няколко Искандери и този завод щеше да погребе живи всички маргинали-укронацисчета заедно с натовските командоси там. Руската армия е опитна и търпелива. Затова е способна да спечели всяка война. Обратно, инфантилния западен мироглед копнее за бързи победи, стил Ипон, моментни ефекти, фаст фууд, и фойерверки... Подобни победи се постигат само срещу *** от малки неразвити държавици.

123

СВАЛИХА НАШИТЕ ...

преди 2 години

..МОРЯЦИ , ЗА ДА НЕ ГИ ПРЕВЗЕМАТ АЗОВЦИТЕ И ДА УДУМКАТ РУСНАЦИТЕ ОТ КОРАБА НИ...С МИНОМЕТИ....! Едва ли ще ги върнат , защото сме "вражеска държава" а , вероятно ще ги пратят в руски конц-лагер у Сибир! Ако върнат някой ---ТОЙ ЩЕ Е ПОДПИСАЛ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО С КГБ , КАТО Г. ДИМИТРОВ , В.ПОПОВ И РЕД ДРУГИ...!ВСИЧКИТЕ НОМЕРА НА КГБ ---СА НИ ЯСНИ И ДО БОЛКА ИЗВЕСТНИ...!

122

Не пропускайте

преди 2 години

Че руската армия можеше да нанесе въздушни удари по завода и да ги сравни със земята погребвайки живо всички натовци и техните потомци украински неонацисти. Дават им шанс да живеят...

121

АЗОВЦИТЕ СА ГЕРОИ

преди 2 години

ДЪРЖАТ В ШАХ ОЩЕ ЦЕЛАТА РУСКА С ......ТАМ!

120

Анонимен

преди 2 години

В Азовстал има железобетонен подземен град там няма влизане .

119

Помислете малко

преди 2 години

Как точно днес нашите моряци решиха сами да слязат от кораба след толкова дни на борда? Кой точно ги пусна....защо никой не го казва???