35

Анонимен

преди 2 години

Запада репресира руските кулаци, които пият народна кръв. Запада репресира семействата и децата на руските кулаци. Национализира и конфискува неприкосновена частан собственост на руските кулаци без съд и присъда.

34

Анонимен

преди 2 години

АКТИВИТЕ НА АБРАМОВИЧ СА СИ НЕГОВА ГРИЖА А НЕ НА РУСИЯ СТИГА ПРОСТОТИИ

33

Анонимен

преди 2 години

Писна ми да ви чета хлупостите русия русия русия да отдавна ни помогна русия но не забравияите във момента русия какво прави хора напада слободна държава почти е унищожена украина това е варварство ами ако беше българия на мястото на украина пак ло щяхте да ядете куровете на русия във момента мога да кажа че русия не е държавата от преди време и заслужава наи тешките санкци русия е нищо пред силите на нато хора отворете си учите Русняците една анимация нямат осъзнаите се

32

Анонимен

преди 2 години

на това му казвате демокрация -чиста диктатура и кражба. ще ви се върне много кратно сами се накзвате и го разбирате но вие испълнявате желанието на дядо бай изкувелият дъртак той миреше на пръст но и демокрация американска неможаха да изберат млад енергичен или няма такива в сащ

31

Анонимен

преди 2 години

Нема рубли да си плащат за петрола и газтаДо края на лятото ще е така,докато си купят рубли,щото зимата ще е студена без газ и парно и ще ходят пеша.Голем го вадат,ама мекНаесен с нова песенИ с нови цени на гориватаА освен енергийната и хуманна криза uge пред врататаКойто купи газ или петрол от Русия ще може да купува и пшеница,слънчоглед и ценни металиДругите само ще гледат през оградата,детоСАЩги загражда в кошараДано ние останем извън кошарата,че поне да не мръзнемИ глад ще има и то голям

30

баба мара

преди 2 години

21 век кражба на имущество на руски граждани въз основа на кои межд нормативенакт

29

Анонимен

преди 2 години

Немат рубли да си плащат за петрола и газта.До края на лятото ще е така,докато си закупят рубли,щото зимата ще е студена без газ и парно и ще ходят пеша.Г олем го вадат,ама мек.Наесен вноса песен.И с нови цени на горивата.А освен енергийната и хуманната криза *** на вратата.Който купи газ или петрол от Русия ще може да купува и пшеница,слънчоглед и ценни метали.Другите само ще гледат през оградата,дето САЩ ги загражда в кошара.Дано ние останем извън плета на кошарата,че поне да не мръзнем.Глад.

28

Лъжи и кражби

преди 2 години

Ако Русия не беше нападнала Украйна, в Англия и ЕС дундуркаха руските олигарси и бяха на почит. И какво става с непрокосновената частна собственост и широко пропагандираното спазване на закони в ЕС.

27

Тоонн

преди 2 години

Тези пари не са нужни нито на колективния запад нито на русия, може би на африка, част от плана е хирургическо отстраняване на метастазите на петата колонка, заедно със всичкита им тоалетна хартия и собствениците им

26

Анонимен

преди 2 години

Те колониалните държави са така. Кражбата им е първа природа, а поводи винаги се намират.Ако нямат - създават си ги. В Конго по време на "цивилизованото" белгийско управление са наказани и осакатени 10 МИЛИОНА конгоанци с рязане на ръце, поради неизпълнение на нормите в мините. Някой да говори за това? Толкова за западните ценности.

25

анонимен

преди 2 години

Светът затяга икономическата бримка,около бедната Русия,все повече. Снощи и Индия ги отсвири.

24

мак

преди 2 години

Евроатлантици, какво да ги правиш.

23

Анонимен

преди 2 години

Защо Франция страна членка на ЕС трябва да обявява стойността на наложените санкции в Паунди,доколкото знам валута която е в обръщение в съюза е Еврото!

22

АнонимеН

преди 2 години

ААААА БРАВО!! ЗА ТОВА ПУТИНСКАТА МАРИОНЕТКА ЛЬО ПЕН РЕВЕ С ЦЯЛО ГЪРЛО КОЛКО ДОБЪР Е ФАЛШИВИЯ ПУТИН И КОЛКО ЛОШ Е СВЕТА , ЧЕ ГО САНКЦИОНИРА !

21

ДжоБаеца

преди 2 години

Браво на запада. Трябва да се покриват огромните щети от войната причинени от болшевишките терористи.

20

БАНко

преди 2 години

,, МАГНАТА СЕ СМЯТА ЗА ПРИБЛИЖЕН НА РУСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО " - ТОЗИ ИЗРАЗ Е ДОСТАТЪЧЕН ЗА ЖАЛКАТА ЕВРОПЕЙСКА МИСЪЛ !!!

19

Анонимен

преди 2 години

Франция вече на паунди ли е

18

Анонимен

преди 2 години

Браво

17

Нищо ново

преди 2 години

Това си е кражба, независимо чии активи са блокирали.

16

Тази

преди 2 години

сутрин поредният манипулатор обясняваше колко сме по-добре от другите, и видите ли как бензинът в Норвегия излизал 4,50 лева, а тук бил само около 3!? Пропусна обаче да направи сравнение м/у норвежките и българските заплати! И какво е предимството на доставката с танкери. Не можа обаче да даде обяснение защо в Унгария, която няма излаз на море, цената на литър бензин е 2,50 лв. Пък заплатите не са като българските.