144

Solar Power

преди 2 години

близките и роднините ти мислят, говорят и вършат.Взаимното доверие, приятелство и привързаност са отречение от комунизма - партийната бдителност над всичко.Убеждавай, разяснявай и подтиквай другите да изпълняват норми и планове. Ти говори, говори, говори, говори, но никога не работи.

143

Solar Power

преди 2 години

До Анализатор: Десетте правила за добрия комунист:Поставяй винаги интересите на съветския съюз на първо място,а тези на България на второ. Не се срамувай,че си родоотстъпник.Мълчи и не разсъждавай. Приемай каквото партията ти каже и като папагал повтаряй каквото те учат. Не дръж сметка какво е право и криво, истина и лъжа, лицемерие и безчестие. Съвестта е буржоазен предрасъдък.Добрият комунист требва да забрави,че е човешко същество.Следи зорко и докладвай непрестанно какво познатите,

142

Димитър

преди 2 години

До АнонименКаква Славянска страна бълнуваш бре? Ние сме потомци на Траки, Илири, Македонци и малко Прабългари. Никакви славяни няма тук!

141

Анализатор

преди 2 години

Нинова ми е ясна, каквото Решетников и нареди...Въобще, има ли държава с комунисти в управлението, която да е просперирала? Риторика...

140

аз

преди 2 години

Е КАК не изнасяте, колко танка заминаха през границата ни по железницата........

139

Както каза Кирчо

преди 2 години

Никой не е над закона. Назрява времето за Народен Съд!

138

лицемерно а?

преди 2 години

Няма как да си неутрален, когато агресора *** на вратата. Тази Кака съзнателно ни злепоставя пред международната общественост.

137

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Народе, крадците си не вкара в зандана и нови си избра .Скоро пак други ще си избереш! Така е защото този народ от робството ли,комунизма от кво ли е станал мек ??? Излъгаха ви пак с обещания цветя и рози както едно време-Васко Кръпки , Валди Тотевци ,Щурци ,Милени ..песнички , лозунги ... преди 33 години си трябвало един бунт тип Чаушеску да им хванете страха на тези престъпници в парламента ..мозъци НА ДЕПУТАТИ по НС е трябвало да се леят!

136

До 153

преди 2 години

"потърпевшата страна да се вразуми" хехехе добре бе мункчляк, аз ще дойда ей у вас, ще ти изнасиля жената, дъщерята, сина после ще ги застрелям, ще ти разруша къщата и ще ти кажа, че трябва да се вразумиш, ок?

135

Не даваме бе

преди 2 години

Ние сме в топ 3 по даване на оръжия за Украйна и това го казва лично Зеленски! Вижте руските ютубъри които обикалят из завладените територии където има много изоставени боеприпаси! Пълно е с българска стока - ПЪЛНО!!

134

Анонимен

преди 2 години

Защо нашата славянска страна не въведе мораториум поне един месец за износ на оръжие. За да се даде шанс на мира и да спре избиването на хора между две славянски страни. Тогава Нинова ще я призная и може да стане премиер.

133

Анонимен

преди 2 години

Европейските фирми просто отиват в заводите и купуват оръжие което после техните страни предоставят на Украйна. Така войната никога няма да свърши докато потърпевшата страна не се вразуми. За сега не виждам изгледи за жалост

132

Бай Шиле

преди 2 години

ти нямаш никакви идеи!

131

От Вселената

преди 2 години

Един българин, за който Ботев пише, преселени в Бесарабия от пловдивските села през 1820г. след поредното нахлуване на руски войски по нашите земи, ще се завърне в България ще се сражава срещу Сърбия през 1885г а по-късно ще стане известен като знаменития ген.Колев, който през 1916г. ще разбие в Добруджа руските войски, ще плени цялата Орембурска девизия, за да се случи най-сетне една историческа справедливост -3.март1918г. Русия ще капитулира пред България с мирен договор - Брест-Литовская!

130

така

преди 2 години

Имаме нужда от спокойствие и защита на националния интерес на България. Вероятно Петков е направил консултация и с другите колеги", обясни Нинова.

129

Анонимен

преди 2 години

Днес Нинова е единственият политик в България!

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138===кажете името на вашия политик,моля

127

марс

преди 2 години

недеи да лъжеш хаха

126

ЗНАЕМЕ ТИ ИДЕИТЕ..

преди 2 години

Да натрупате пачки от износ на оръжие , докато трае войната! Всичките наши военни заводи бачкат на макс на 3-смени.....не правят юфка...! ПРАВИШ РЕЕКСПОРТ , ПРИЗНАЙ СИ---ПРОДАВАШ НА 3-ТИ СТРАНИ...!

125

Анонимен

преди 2 години

Тя имала идеи, видиш ли! Тя - идейната. Ми те идеите трябваше да са отпреди месеци, пък вече да ги осъществявате, кому_ндрели нарцистични. Ние, нормалните хора обаче имаме опасения. А те са свързани с външната политика, която тая си позволява да диктува от позицията на нейния жалък изборен резултат - Украйна ще се спаси от рушизма, Украйна ще трябва да се възстанови. ЕС и САЩ ще помага с пари, но наши фирми украинците няма допуснат при себе си заради ей тая по_длога и резидента.