97

Смехурко

преди 2 години

Този кораб като атакува Змийския остров му казаха къде да ходи. Е, отиде където му беше казано.

96

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До това събитие --- Сърбите нищо не са свалили. Самолетът е получил някаква авария по време на полет, също като пожарът на караблякът Масква, който вече със 100%-на сигурност прави компания на дънните рыби.

95

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

Руския Флагман --ВЕЧЕ ПАСЕ ТРЕВА НА ДЪНОТО НА МОРЕТО....видехме го с очите си....

94

ОПОРНАТА ТОЧКА...

преди 2 години

Руските кораби могат всичко , бе....даже като потънат лазят по дъното , като раци и МОГАТ ДА ИЗКАРАТ ДО 4-тата СВЕТОВНА ВОЙНА , ЩОТО ПАСАТ ВОДОРАСЛИ....

93

Русофил

преди 2 години

Руски кораб не може да потъне, всичко това е тест на ново безаналогова технология, корабът е минал в режим на подводница и ще изплува в близките години.

92

Анонимен

преди 2 години

САЩ удрят Москва с ядрено оръжие. Конашенков излиза по руската телевизия и казва на руснаците: Потери нет. САЩ пак удрят Путинбург с ядрено оръжие: Конашенков излиза по руската телевизия и казва: Потери нет. Запада може да бомбардира без потери за руснаците.

91

Анонимен

преди 2 години

Запада трябва да бомбардира руски градове. Русия ще отрича бомбардировките и жертвите. Запада трябва да използва лъжите на Путин и Русия.

90

Анонимен

преди 2 години

Украинците трябва да започнат да бомбардират руски градове. Русия ще отрича бомбардировките и жертвите.

89

това събитие

преди 2 години

с нищо няма да промени хода на операцията, камо ли пък изхода от нея..Сърбите навремето също свалиха един от невидимите самолети на САЩ, но това не им помогна особено..Та и сега , повредата на руския кораб е просто част от загубите които всяка стрна понася в хода на подобен конфликт, няма как да освободи онази част от ВСУ която бавно къкри в котела до пълното и сваряване..

88

Realist-Communist

преди 2 години

На Боби плащат заработите в рубли, та затова и качеството е на подобно ниво, сиреч Sci-Fi-ят е съде Фай, но без Сай. И моля, долу ръцете от Боби, щото щеего пищисате, ще напусне и шоуто ще секне.

87

Км

преди 2 години

Малееее,не съм подозирал колко много военни специалисти сме имали.Значи нашата армия е най-великата в света.Даже може да изнасяме военни инструктори.

86

До анонимен

преди 2 години

Ами рашистите кво сакат, съде да бомбят и да трепят, а тях никой да не закача. Имат късмет, че НАТО още не са доставили нещо по-специално на укритие, че 9-то майския укропарад може да се състои в Масива на Красний плашчад.

85

комедия шедьовър

преди 2 години

Страшилището за американския флот потъна от две стари английски ракети изстреляни от украиници получили ги преди седмица.

84

Анонимен

преди 2 години

Крайцера е бил ударен от три британски антикорабни ракети Харпун всяка с 242 килограмова бойна глава, попаденията са в командната кула и в корпуса на кораба!

83

Armati

преди 2 години

Аве, колега, кви Армати да се появят? Едната от тези безаналогови машинарии сдаде багажа миналата година по време на овенния парад. Втората се счупи, падайки от мост (пиян драйвър-сержант), а 5 от останалите 18 имат проблеми с двигателите.

82

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Може би украинците вече са получили Харпуните за които стана въпрос при посещението на Борис Джонсън. Както и да е, дали ракетите са били Харпун или Нептун няма значение важното е , че са свършили работа.

81

Операция

преди 2 години

демилитаризация россия

80

Анонимен

преди 2 години

Рашиcтите откраднаха целия черноморски флот на СССР, който в голямата си част е построен от украинците в Николаев, откраднаха и Севастопол. Е сега украинците им го връщат тъпкано

79

До Боби

преди 2 години

Къф брифинг, бе Бобка? Това е заупокойна литургия, като след утанулата КУРская падводная лодка.

78

Анонимен

преди 2 години

Тамам започна голямото фукане на путин с безаналогови играчки!