120

Анонимен

преди 2 години

Евала!

119

ББ

преди 2 години

уау ...Украйна няма да допусне фашисти и подкрепящи,зависими от военнопрестъпник,Украйна не дължи нищо ...Украйна е Свободна,Украйна воюва за Свободата си...г-жата е последният човек от когото има нужда Украйна...разбираемо е дължите пари на путин...Народа на Франция е на ход...иска ли зависим президент платен от путин...като г-жата,гледаща отчаяно и тъжно...а Крим е Украйнски...путин няма може да го отнесе в гроба!само дето умират руски деца,безсмислено!!!

118

ББ

преди 2 години

и да споделя,четох някъде ще правят още полкове Азов!!!45 милиона Украйнски граждани...воюващи за правото си да живеят Свободно и както те изберат...подкрепяни от Свободният Свят...и путин и китай си мислят,че имат шанс?...за бога,трупате само грехове и позор!!!Слава на Украйна!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!

117

ББ

преди 2 години

До Анонимени...полка Азов е нещо като...четата на Ботев...руски *** ви манипулират...Азов воюва с чеченците на путин убиващи мирни граждани в Украйна,Азов не е мръ.на дума...руснак е от 40 дни и ще е така следващите 1000 години,няма украйнско дете преживяло ужаса да прости на русиянците...да не го предаде на децата си...на внуците си,голям грях вършат руснаците...спрямо децата си и децата на Украйна!Слава на Украйна!!!

116

ББ

преди 2 години

абе хора ли сте въобще...тая дължи пари на руски банки...закопава франция...Свободният Свят може без тях...без русиянците...без китай,не оставяте избор на Света ни...не ни плашите...и слепите видяха какво можете...тя не е франция...колкото копейкин и ниноваса България толкова и тя ,манипулират ви и ви лъжат...за власт и пари...ограбени от животите ви...от щастието и бъдещето на децата Ви...САЩ са хапчето...ще ги принудят да се намесят...те си мислят,че ги плашат...ще умират невинни заради путин

115

Анонимен

преди 2 години

Кой знае какво има в нацистите катакомби на Азов в азовсталь. Но руснаците не си дават много зор както и чеченците. Да не изкочи некой Фриц натовиц точно преди втория тур на изборите.

114

Анонимен

преди 2 години

Защо Германия да може да се обедини а Русия да не може.

113

Анонимен

преди 2 години

Само че си невъзпитано и глупав.

112

Анонимен

преди 2 години

Крим е руски какъв да е.

111

Само че

преди 2 години

ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ, ВКЛ. И СОЦИАЛИСТА ИМ, ПРИЗОВАХА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА МАКРОН! РУСАТА БАБКА ИЗГЪРМЯ ЗА РАДОСТ НА НОРМАЛНИТЕ!!!

110

Анонимен

преди 2 години

До долния имигрантите не са граждани. Ценностите и те не са същите. Не на либералните ценности.

109

И

преди 2 години

И ето как с едно изказване тая кокошка изгуби шансът да спечели. Защото французите колкото и да са недоволни от пенсионните реформи и паразитиралите граждани/емигранти, имат едни ценности, отстоявани с векове и платени с кръв и няма да отстъпят от тях.

108

Анонимен

преди 2 години

Руският империализъм беше унищожен от Октомврийската революция. Путин не признава Съветския съюз и неговите решения и държави в състава на СССР. Путин е руски империалист и руски капиталист. Срещу такива като Путин се бореха Ленин и Сталин. Ленин и Сталин биха екзекутирали Путин веднага за руски национализъм и империализъм.

107

Анонимен

преди 2 години

Току що загуби изборите. С такива изказвания, дори да ги вярва, не може да спечели понеже темата е СИЛНО непопулярна в момента в целия бял свят.

106

Анонимен

преди 2 години

Крим е руски какъв да е.

105

Анонимен

преди 2 години

Долния може би си прав че Запада няма да позволи тя да стане президент. Те вече са поставили макрон.

104

Един

преди 2 години

Вие сте болни мозъци!Тази няма да стане президент!Няма да го позволи никой!Толерантността към братоубийство,расизмът и хомофобията нямат място сред хората!Смърт за Путин!Смърт за Льо Пен!Слава на Украйна.

103

Анонимен

преди 2 години

Защо Германия да има право да се обедини а Русия да няма това право.

102

Газ в рубли

преди 2 години

Европа се прегрупира да плаща руската газ с рубли. Досега мислеха как да навредят максимално на Русия без да навредят на себе си. Изглежда не се получава. Не случайно казват: "Внимавай какво си пожелаваш ....".

101

Моряците ни свободни

преди 2 години

След като руската армия изчисти азовците от пристанището на Мариупол, нашите моряци, блокирани на кораба от украинските националисти, вече са слезли на сушата и се готви тяхната евакуация. Слава на Русия.