18

Анонимен

преди 2 години

И Света Екатерина Гр.София излиза на протест за 1час в понеделник на 18.04.2022г.

17

Стефанов

преди 2 години

В БГ медицината е основно средство за забогатяване и защо. Над 70 % вършат елементарен тип дейности но пък ВИСОКО ЗАПЛАТЕНИ..Медиц. лица живеят в някакво виртуално пространство - техниката им върши работата а си мислят за какво ли не. Реформа все още няма а това означава- премахване на близо 100 болници от системата- преоценяване но НЕ ОТ МЕДИЦ. лица работата с апаратурата а от ИНЖЕНЕРИ.- премахване на търговските дружества...- лице което обръка диагнозата - автоматично да се наказва

16

ганев

преди 2 години

Какво значи добър специалист 1. Доктор преглед не прави /поне в 90 %/2. Изследване доктор не прави... Той е оператор на машина създадена не с хапчета и консултации.3. Тези неща се вършат от техниката за минути....Всяко изследване има стойност или характериститика. Всеки един може да разбере дали е нормално или не.4. Почти няма медиц. лице което да познава повече от 10-12 вида хапчета5. С консултация НЯМА ИЗЛЕКУВАН ЧОВЕК в света.6. Манията за величие е УНИКАЛНА7. Болните амбиции са вредни

15

Динев

преди 2 години

Този който успее да разчупи тази система ще бъде национален герой...На хората им писна на разни персони с мания за величие и болни амбиции за разните претенции... По-интересното е - минимум 100 болници са ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ ОТ ТОЗИ ОКТОПОД...Тези персони бъркат техниката с медицина... Добре че умни хора са създали тези неща, КОИТО ВЪРШАТ РАБОТА....Като имаш някаква си мед. диплома - НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ПРАВИШ ТОВА...

14

Анонимен

преди 2 години

Има нещо нередно в белия. Чупка в кръста - може да го боли. Чупка в китката - може да е от ония. Ама едновременно да го боли и да е от ония не е наред.

13

Анонимен

преди 2 години

Какви тежки условия на работа им се привиждат? Изритаха всички пациенти от болниците. Оставиха само пациенти по 1 най- скъпа пътека и всички останали да си седят в къщи и да се оправят сами. Умориха сума народ по спуснато от сзо "лечение". Набиха иглите на хиляди знайни и незнайни жертви, а сега, като взеха да им спират екстрите, почнаха да реват за още пари. Пари ли? Само ги оставете в ръцете на близките на жертвите на " геройствата" им.

12

Българин

преди 2 години

Преди близо 2 години бърза помощ ме закараха там с потрошена пета! Условията бяха отвратителни! Една тоалетна хартия не можаха да намерят, а от водата течеше кафява вода! Отношението преди операцията и след това беше отвратително! Иначе самата операция беше перфектна , за което ще съм им вечно благодарен!

11

е стига де

преди 2 години

кой знае как се краде в тоз исул, щом времето е спряло там преди 40 години, гнусни стаи, гнусни коридори, мизерни тоалетни..

10

Demonaz

преди 2 години

Медицинските комунисти са за съд и затвор,а не за дигане на парите. Щом са участвали в ковид геноцида над народа. Хайде да правят флаш-мобове и да слушат чалга в отделинията със своийте пациенти индуси.

9

Анонимен

преди 2 години

Без блокади на кръстовища няма да стане. Обединете се със строителите които също ги лъжат от една година, ще се присъединим и ние.

8

Анонимен

преди 2 години

Нека всички да ги подкрепим, правителството на Петков умишлени води политика на геноцид срещу лекарите и сестрите.Оставка!

7

иванов

преди 2 години

Прогнила кастова система....Това е висша форма нанаглост...Вместо да се мисли за ПРЕМАХВАНЕТО НА минимум 100 болници някои говорят за 800 лв....Оператори на машини. Това са хора с БОЛНИ АМБИЦИИ и МАНИЯ за величие.... Нека си стачкуват...Много отпадъчни елементи има за изхвърляне....

6

Анонимен

преди 2 години

Тези специално заслужават. Работят качествено тежките заболявания , а не само копи/пейст на клинични пътеки по 5 к като ония *** в света Екатерина

5

Анонимен

преди 2 години

Тия в Исул са най големите некадърници ! Убиха майка ми за 5 минути преди 3 години!

4

Анонимен

преди 2 години

Само най-добрите трябва повишения и то според работата. Останалите уволнения както е по фирмите. Ако мислят че на държавна хранилка ще могат да краднат накрая ще фалират.

3

Анонимен

преди 2 години

Заплатите им дигат но качеството е по-зле. По-добре е е да им намалят заплатите и уволнения, за да останат най-добрите само с по-високи заплати и с конкурси. За добри заплати трябва много труд.

2

Анонимен

преди 2 години

Така е. Прави са. Обещаното не е като даденото. Всичко може да остане на хартия или както казва един друг лекат това било Писмо до дедо на село.

1

загрижЕна

преди 2 години

Защо?!