41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39, добре че ти си имаш, а? Колко лесно? Кой комар ти е нуже и колко лесно ще го докараш до тук? Хайде малко по-сериозно, а?

40

Анонимен

преди 2 години

Поредната долна лъжа от СЗО! Зика и неговите мутации отдавна са се разпространили из целия свят и хората има стаден имунитет издраден от години. Ако човек е боледувал от зика или някоя от сегашните мутации вече има имунитет и към всяка следваща мутация. СЗО са долнопробни лъжци!

39

Анонимен

преди 2 години

Зика, Денге, Чикунгуя, Тропическа треска итн се разпространяват от комари. Тези вируси не могат да съществуват в Европа, Северна Америка итн дълго защото зимно време ще изчезнат с комарите. Мутацията трябва да го направи да се разпространява по въздушнокапков път или друг носител който целогодишно е проблем. Затова се страхувахме от птичия грип, но не и от Зика когато се появи в Гърция. Щото в Гърция го имаше локализирано за около 2-3 месеца после пръскаха с пестициди блатата и на зима изчезна!

38

Пеее

преди 2 години

Расти! Кво да ги праиш! То човек когато се нагуши с у̀яде премного,започва да си позволява да се меси в живота на другите и да ги контролира...! Това е истината! Ти нямат нормалните чувства на съпричастност, милосърдие и любов,а само закоравили и отмъстителни сърце и затлачени дребни душици,пълни банкови сметки и фалшив живот! Ей за тия *** щи слезе скоро ИСУС ХРИСТОС! Това е идеологията на Христовата вяра,да дойде момент,в който на човек не може да разчиташ и да се обърнеш към БОГ!

37

Demonaz

преди 2 години

До Анонимен 42Редно е населението на азия и африка се намали. И без това са много и не произвеждат нищо и идват после на готово в Европа.

36

Анонимен

преди 2 години

Про сто ти и те ви!

35

Xaxa

преди 2 години

Предполагам мутация та вече е готова в някоя лаборатория. Чакаме напръскването...

34

Анонимен

преди 2 години

Явно следващата пандемия ще цели уквално спиране на размножаването на хората и преминаване основно към ин витро и следователно най-често с по едно дете! Аман!

33

Нещо

преди 2 години

така кога пълен, кога кратък член...Ама в граматическия смисъл. Да не си помисли някой нещо друго.

32

Анонимен

преди 2 години

До Not agreed! Даже и идея си нямаш колко лесно се разпространява денгата!

31

Анонимен

преди 2 години

До ХахахахахахахахахахаЗа Зика може и да ти трябва комар, но за тая Зика дето тия психопати ти говорят ти трябва лаборатория......

30

Минко 50г. женен

преди 2 години

От тоя вирус се уголемявала главата. Коя обаче? Ако е долната веднага ме пишете доброволец за заразяване.

29

Анонимен

преди 2 години

В коя лаборатория го правят?

28

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

Витанката ще брои ли ларвите на комарите с компютъра?

27

Компютърния папилом

преди 2 години

Сега като се нароят едни специалисти по инсектология и комарознание....бедна ви е фантазията.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30................попитах съвсем сериозно. И загрижено.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 капацитета нещо не стига за сарказъм ли?

24

Анонимен

преди 2 години

До номер 6:Тази 5G мрежа влие зле върху нерната система и без ваксина.Има голяма вероятност агресията,която наблюдаваме напоследък и войните точно на това да се дължат.Едни от симптомите са безсъние,кожни проблеми,агресия и т.н.Отделно ковид 19 доказано засяга мозъка.Ако и ваксината има такова действие като вируса и след преболедуване си я сложиш става страшно.Облъчените от 5D,които са преболедували и ваксинирани почват да бълнуват как са във ВСВ и трябва да съдят Сталин.Станали са зомбита.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 ................извинете вие с несъръзмерна глава и увреждане на мозъка ли сте?

22

Анонимен

преди 2 години

да задължим всички да носят пчеларски костюми! !! !!! И БУСТЕРИ!