188

Ха ха ха ха ха ха ха

преди 2 години

А глупавите *** пишат за копейки.

187

Анонимен

преди 2 години

Леле, колко *** тука рАботи за два козунака и *** Яйца ... ужас.

186

Шибека

преди 2 години

Какво ни занимавате с извънбрачните поколения на кремълските господари? Оставете ги да си тънат в лукса,а простите пияни руснаци да пият квас-трезве,и да се наливат с парцуца.Щом са позволили да ги тъпчат и да живеят охолно на гърба на народа,нека си живеят и децата им,и любовниците им.

185

бг разведка

преди 2 години

На Русия й трябва един нов Сталин.

184

Роби

преди 2 години

Русия не се бори срещу запада, запада се бори срещу Русия.

183

картофа

преди 2 години

До ЕстественоЗатова си кпай картофите у не мисли !!!

182

Анонимен

преди 2 години

Щом статията е публикувана тук в медия на България значи е пълна лъжа. Дори няма смисъл да се чете. Официалните български медии и техните журналисти са купени от ЦРУ и публикуват това, което ще се хареса на американците. Т.е. лъжи. Тези журналисти дори нямат мозък да напишат нещо, зомбирани са, ЦРУ буквално им дава статиите, за да ги публикуват.

181

До 207

преди 2 години

По твоята логика да отидат в Африка? Ама и там като в раша. Всеки иска в лошия Запад.

180

Решението е едно

преди 2 години

Западът да ги изхвърли обратно в Мордор. Там да учат и да си харчат милионите ... рубли.

179

До 218

преди 2 години

Аз мн добре познавам комунистическия деформиран мозък, за съжаление.А ти, явно си някое момченце родено алед 89г което си мисли, че комунистите са хрисимите хора.Та..или си *** или си тотално ненаясно за какво говориш, момче.

178

Анонимен

преди 2 години

Нормално като за всички комунисти.

177

Двуличие товарищи

преди 2 години

Така са и българските русофили!Ползват благата на Запада, а обичат путин..

176

Хмм

преди 2 години

До Естествено:Същото тия писари могат да напишат и за наш Гришо,че е предател.Нали живее в Монако,а не в България

175

Кочо

преди 2 години

Крадат от руския народ с *** си.61

174

Хмм

преди 2 години

Асфалтира магистрали за 10 милиярда ,а окраде 5-6 :).Къде учат неговите деца или внуци.Всички по върховете са ***,няма значение от партия или цвят

173

Хмм

преди 2 години

А на богатите американци децата къде учат,там където обикновен човек не може.Как някакъви си пикльовци със стипендия ще учат с милионери или милиярдериХайде стига тъпотии,всички са еднакви,на нашите демократи децата къде учиха а? ,,Времето е наше,наше''.Бях малак ,но помня.За отрицателно време Костовистите окрадоха всичко.Царя,същия,върна се за да си вземе имотите- нали е чистокръвен българин.За Боко Тиквата не остана много и направи някакви мафиотски пирамиди.Асфалтира магистрали за 10

172

ТАКА Е..

преди 2 години

Ако имахте такава власт и пари,вие същото щяхте да правите-вижте политиците в Бг..Сигурно сух хляб с айрян дават на децата си и живеят в балкана..Завистта е грях.Има кой да ни съди..един Велик Съдия.Честит Празник!

171

Българин

преди 2 години

Западните държави скоро ще изгонят децата на Руските олигархия и ще им конфескува луксозните им имоти

170

Естествено

преди 2 години

Голям смях е тази статия. И аз да бях руска богаташка, шях да живея на Френската Ривиера, в Италия, Гърция или Испания. Просто там е топло! Слънцето и морето са най- готините неща в живота, освен парите. Като имаш пари, какво ще правиш в Русия, България, Украйна, Литва, Финландия, Полша....Много ясно ,че ще си плажувам някъде...Най- добре в белия свят т.е. без ислямски държави и без Азия...то къде да идеш другаде освен на запад...Това е. Не им пука за културата на запад!

169

руски възпитаник

преди 2 години

Преди 40 години завърших един от престижните Университети в екс СССР, но след всичко което се случва в братска Украйна, всичко руско вече го ненавиждам. Да не повярвате, една нация миналата през трудните дни на Втората световна война, днес самата тя унищожава друга славянска Държава. Колко са промити мозъците на тези които подкрепят действията на Путин и дават какви ли не оправдания. Отвратен съм от всичко руско, ненавиждам ги ..!