51

Анонимен

преди 2 години

Тези как законотворят вече....глобите в британски лири. Тази рубла за нищо я нямат, тя не че някога е струвала нещо!

50

Анонимен

преди 2 години

До Боби - Голодоморът е световноизвестен ФАКТ. А ти, опитвайки се да го изкараш измислица, единствено се излагаш. Но поне така излагаш и останалите ***. Вършиш услуга, дето се вика.

49

Анонимен

преди 2 години

За отъждествяване на СССР и НацистканГермия не трябва закон,а затваряне в лудницата и консултация с психолог.Психологът също така трябва да им обясни,че въобще не е нужно да се обсъждат държави,които ги няма.Минало е това и няма да се върне,защото е било лошо.

48

анонимен

преди 2 години

СССР бяха фашисти и то по-жестоки от немския националсоциализъм. Сега Русия е още по-фашистка и от СССР. Не напразно съветският социализъм е наречен червен фашизъм. Само не ме учете,че фашизмът е създаден при Бенито Мусолини в Италия през 20-те години. Знам това прекрасно,но СССР са били и от Дучето по-големи фашисти.

47

Анонимен

преди 2 години

ЙоВано,приетото изменение на Кодекса за Административните Нарушения,предвижда глоба за физически лица от 1000 до 4000 рубли и административен арест до 15 дни,за юридически от 10000 до 50000 рубли,никъде там не става на въпрос за Британски Лири!!

46

Анонимен

преди 2 години

Абе явно е дошло време,политици от всички държави да бъдат вкарани скоростно в затвора,начело с Путин-фашиста!

45

Анонимен

преди 2 години

Северен поток 2 бе наречен сполучливо новият пакт ***-Рибентроп. Потокостроителят на Путин в България загроби 3 милиарда народни пари в пакта Путин - Вучич и Орбан!

44

.."и още нещо&q

преди 2 години

Очакваме само сръбската музика и безплатното еб..е

43

Анонимен

преди 2 години

Хитлер уби и прати в затворите около 40 хил. комунисти и социалдемократи в Германия. Сталин изби, умори от глад и изпрати в ГУЛАГ десетки милиони. Според съветският историк ген. Влокогонов между 25 - 30 милиона. Парадокс е, но е и самата истина, че най-много комунисти в света е избил Сталин, все "врагове с партиен билет". Не само руснаци, но и чужди комунистически наивници. В лагери са били дори съратниците на Г. Димитров в Лайпциг - Попов и Танев.

42

Радослав

преди 2 години

До Боби: а жертвите от Гладомора, а от Големите подскоци на Сталин и Мао? Комунистите са избили към 60 милиона души, но документите им са писани като както дявола пише библия! На техните стъкмискити дори и те самите не вярват!

41

Чокумба

преди 2 години

И двата режима са тоталитарни диктатури избили милиони хора. Просто едните са загубили войната. Това е.И доста години Европа оставяхме русийка да си присвоява заслугите за края на всв.

40

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се доверявам на Чърчил, който казва, че фашизмът е уро дливото дете на болшевизма, иначе казано - несъвършен тоталитаризъм, за разлика от болшевизма, съвършената диктатура на злото. Навремето Желю Желев написа "Фашизмът" за да се досетил , че при комунизма е същото, даже по-страшно! И затова книгата му бе забранена.

39

Радослав

преди 2 години

Да се сравнява Нацистка Германия със СССР е престъпление спрямо Нацистка Германия, за това поне е прав Путин. Ужаса причинен от СССР и комунизма ще отнеме поколения докато се премахне и последствията от него избледнеят! Ако към престъпленията на СССР се добавят и тези на комунистически Китай, то тогава може да са нужни и столетия!

38

само това да е

преди 2 години

До Анонимен 48 Спомням си като четох протокола за разпита на Жуков,дето си е карал цели вагони с награбено от Германия,как един следовател го пита защо е взел 40 велосипедни помпи от там и ги кара в Москва,а Жуков мълчи като наакано дете!

37

Радослав

преди 2 години

Когато дори и историята ти казва, че си военнопрестъпник и най голямото зло на земята проблема се решава като просто забраниш историята. Вари го, печи го, комуниста си е такъв до гроб! Нищо умно не може да се роди в мозъка му.

36

голям проблем

преди 2 години

Руснаците нямат политици!Не става дума за Путин,той е кукла на конци като Байдън!Става дума за КГБ-то,дето реално управляват страната!Суворов много ясно е описал мамините и таткови дечица на големците,дето са се тикали в службите,че е "престижно"!И сега некадърник до некадърника дето не могат да вземат едно смислено решение!И,ЕСТЕСТВЕНО,ги избива на сталинизъм!

35

Анонимен

преди 2 години

Много сте се разглезили, ех ако имахте да управлявате фирма огромна като русия, друга песен щяхте да пеете. То не става само с хоумофис, някой трябва да бъде и на полето.

34

про_сти ватенки

преди 2 години

Много справедлив закон - не бива да се приравнява Хитлеристка Германия с Империята на злото. Математиката е точна наука - ако Хитлер е отговорен за смъртта на милиони, то умножете числото по 50 и ще получите бройката само на чичко Сталин. Ако режимът на Хитлер трае 12 години, до съветският ботуш гази Източна Европа и значителна част от Азия 68 години, а някъде продължава и до наши дни; към момента е пред очите ни в Украйна. Технологичното предимство на немската военна машина да не го споменавам.

33

Анонимен

преди 2 години

Украйна никога няма да се подчини на Русия!Там няма семейства,които да не са пострадали от Голодомора!На мой приятел сина е женен за украинка!Мрази ги до смърт,и не иска да ги чуе и види!

32

КОПАЯТ

преди 2 години

Дъното