37

Анонимен

преди 2 години

"Кой купува имот по време на война, световна война? Само o.лигофрени." - Когато на улиците се лее кръв, купувай имоти. А определенията ти, за състоянието на хоратя, го пази за себе си.

36

до 34

преди 2 години

абсолютно!

35

Анонимен

преди 2 години

Това проучване кога е правено щото вчера ЕЦБ обяви край на количествените улеснения след 2 месеца. Чувам че банките нещо страдат от липса на желаещи за кредит. То продажбите са паднали спрямо декември с 28%

34

AAAдо 39

преди 2 години

забравих да допълня, ако всеки нормален човек имаше 1М., последното място в което щях да живея в тука

33

AAA

преди 2 години

тези 15% са сигурно 100 човека я има я не, иначе само пълен олиго.френ би дал 1М за имот в България хахахаха

32

Още статистика

преди 2 години

95% от продавачите, по случайност са строители, инвеститори и надзор на съответния обект. Преди това обаче са се подсигурили, като са регистрирали фирма само за построяването на същия обект. Услужливо предлагат както кредит, така и обзавеждане и последващо управление на етажната собственост!?!Остава последната стъпка - да се намери и.ди.от с или без пари, който да се подпише.Или сами да си изкупят имота и да реализират колосална загуба.И ето ти 15% готови да плащат по 1М.

31

Клаус Шваб

преди 2 години

скоро всичко ще бъде отнето в полза на държавата защото : нямаш нищо щастлив си !

30

Анонимен

преди 2 години

Тия сериозни ли са?? 15%?!! Че то само милионери в бг тогава!

29

anon

преди 2 години

милион евра? всеки един такъв който може да даде такива пари в родината е за затвора. всеки един от тях- без изключение. тази статия освен, че е платена е и подигравка със хората.

28

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости, по време на криза най-много Спадат ваканционните имоти, след това луксозните. Имотът не е ликвиден актив. Платена статия.

27

Анонимен

преди 2 години

15% за 1 млн??! Нормални ли стее

26

Анонимен

преди 2 години

Да купуваш имоти за сума пари, когато света е пред война и като се събудиш утре може да не е останала тухла върху тухла, не говори за много ум.

25

Анонимен

преди 2 години

и аз съм готов да дам 150 000-200 000 евра , но няма НИЩО хубаво на пазара

24

Анонимен

преди 2 години

И аз съм готов ама ги нямам.

23

T

преди 2 години

До ПЕПЕДа, ама на френската ривиера и в Холивуд ще те питат и ще искат да докажеш произхода на парите.

22

ПЕПЕ

преди 2 години

То в Холивуд и на френската ривиера е по-евтино. За сравнение между покрайнините на София и посочените мста и дума не може да става. Много си повярваха тея брокери. А ако някой се лъже да купува на тези пари, със сигурност не ги е изкарал с труд.

21

Nik

преди 2 години

Наемите се сринаха последните 2-3г. Не знам на кого ще ги отдават тези имоти и на какви цени. Всеки може да разгледа статистиката в имотбг. Тристаен на цена 160-180хил евро (с обзавеждането) се отдава за 400 евро под наем, а в редица квартали и по-евтино. Тоест 'избиването' на инвестицията (в най-перфектния сценарии - в който не плаща данъци и няма никакви разходи за нищо) е след около 35г :) За какви инвестиции и печалби става дума?

20

Анонимен

преди 2 години

А нещо по-конкретно? Например колко на брой са тия купувачи? Тия луксозни имоти в Обеля ли са, в Банкя ли са? Иначе все едно си говорим кой какво би си купул ако има до 1 млн, пълна аматьорщина.

19

Българин

преди 2 години

Има шепа ***(търгаши и измамници) дето премятат 20-30 имота от един на друг и това е общо взето пазара на "луксозни" жилища.

18

Брокерче007

преди 2 години

Вече се усеща МНОГО голям застой при имотите.Просто няма търсене, хората обедняват ден след ден ...