29

Анонимен

преди 2 години

Ще ги разакрият разбира се - Хората да не са слепи ?! Чакайте само да дойде сезона и да се потопят чужденците ( тези дето ще се ИЗЛЪЖАТ да дойдат де ) в ла--ната и пик--нята по плажовете , че хората ни дадоха пари да си оправим инфраструктурите , а Вие си накупихте коли нулеви серии да ги карате по дупките на магистралите от които пък ограбихте други пари , и построихте палати с големи дувари като Турски хареми , и си мислите че никой не вижда и нищо не разбира !

28

Анонимен

преди 2 години

И какво се правите на очудени , че за първи път чувате за това - ЦЯЛ СВЯТ РАЗБРА , а то се вижда и от космоса ?! НЕ мога да рзбера само едно : Докога ще си мислите че можете да надхитрите всеки и всички ???

27

Анонимен

преди 2 години

Fake news

26

Илиев

преди 2 години

Това не са нарушения,това са престъпления,но за България,това е нормално. Плачи българинът,че е най беден в Европа,вечер удари 2.3 ракии,псува,кълне,гледа някой филм,ляга на другия ден картината е същата,само датата е променена.

25

Анонимен

преди 2 години

Какви глупости пишете тук ПО големи крадци по големи мафиоти по големи разрушители от този Сбирщина досега не съм видял Назначиха кумове близки любовници теглят заеми като за последно саботират фирмите Фалират ги за да сложат техни хора икономика срутена под дъното сме

24

един

преди 2 години

Държавата върна на ЕС едни 26 милиона евро заради къщите за гости. Значи - първо от данъците, събрани всички нас, се плащат вноските за ЕС. Тези вноски се връщат обратно и се дават на наши хора под формата на субсидии по програми. И накрая, понеже си направиха далаверите, ЕС си поиска парите обратно и, понеже не могат да се съберат зщото 'са изрядни', пак от данъците на народа върнаха 26 милиона. Т.е бедните българи платиха два пъти далаверите на нашите хора. Аферим, управляващи, ашконсун!

23

Анонимен

преди 2 години

Какво според тая мОма следва да означава "повдигам случай"? Скъса ме от смях.

22

Анонимен

преди 2 години

Тази девойчица била от БСП.

21

Иванов

преди 2 години

А съд и присъди, кога ???

20

Пиян залян

преди 2 години

Тиквата и мафията с която управлява крадоха толкова много колкото не се е крало от началото на миналият век ! Затвор за всички долни герберунгали , кито управляваха !

19

Анонимен

преди 2 години

При ГЕРБ здравното осигуряване за безработни беше 26 лв. Сега е 28.40 лв. Хляба сега стана 2 лв. Всичко сега скочи двойно! Плащаме на стотици хиляди бежанци здравното осигуряване, хотелите и им осигуряваме работа ! Никой сега не говори за излизане от инфлационната спирала, а ни занимават от сутрин до вечер с новото нормално - украинската криза...

18

анонимен

преди 2 години

Кой не иска Кирил Петков? Ами тези които крадяха. Сега надават вой до небето,но ще си плащат. Намери се човек,който да дръпне завесата и да се види голата истина. Ще доживеем мафията,корупцията,руските агенти да отидат зад решетките.

17

Анонимен

преди 2 години

Гроб никога не е била партия! Гроб е ОПГ, което в нормална държава би била поставена извън закона, а разбойниците, които са и членове биха завършили животите си в килиите!

16

Не може

преди 2 години

Не може да бъде!

15

do Бай Иван 2

преди 2 години

Дай боже! И се радвам, че не само аз мисля така. Поздравления за коментара. Бе ужасно при ГЕРБ. Безправие и зло. То постъпват с теб несправедливо, крадат, лъжат началници и то няма на кой да се оплачеш! Това бяха ГЕРБ. А иначе нагаждачи много, гледам ги че и сега са добре.

14

555

преди 2 години

За 12 години сме били стигнали дъното и сме били най-бедните, ама хайде да почакате още малко и тогава 12те години ще ви се видят най-розовия период в управлението на БГ, защото ще забравите думата беднотия(макар,че такава нямаше) и ще дъвчете думата мизерия. Ум царува,ум робува,ум патки пасе. Като изключим първата част на тази сентенция , втората и третата лепват на облъчените и излъганите като боксова ръкавица върху раздрънкано чене.

13

Бай Иван 2

преди 2 години

Абе нали в България няма корупция , има само усещане за корупция ! Кой го беше казал това ?

12

Бай Иван 2

преди 2 години

До 13: Абсолютно точно казано! Предишните са свикнали на кражби и сега опиват всячески да съботират опитите на парвителството поне малко да нормализира нещата.Лошото е че имат огромни средства , и съдебна система на тяхна страна.Няма да е лесно ,но доброто ще победи накрая!

11

Гербер

преди 2 години

Невъзможно, поредната фалшива новина, ние не сме крали, не сме злоупотребили. Вожда ще потвърди, той е по-чист от Ангел божий....Нашия Боцко еднокножник...

10

Анонимен

преди 2 години

Мноого скоро ще има за Вас Денафикация и Бесилофикация само да дойде чичо Путин !! Както и за маннгалла от Банкя ще има Бесолофикация