33

Хуманист

преди 2 години

Просто киро да иде сам да им занесе и..... може да не се връща.

32

браво!

преди 2 години

Най-накрая да се сетите и за тия хора! Поздравления за постъпката, хуманно и справедливо! Сега е необходимо и да се пристъпи към международни санкции и съд за военни престъпления извършени от Америка и Израел срещу цивилни граждани и деца!На Америка и Израел, за убийствата и тормоза на цивилно население, незаконна окупация, и отнемането на чужда територия трябва да бъдат наложени най-строги санкции!

31

Анонимен

преди 2 години

A полсе откъде ще вземем да даваме на Украина Кирчо , защото нали се сещаш че след Американските войни после ще трябва да се плаща от "приятелите" и КОЛОНИИТЕ за възтановяване , а за възтановяване на Украина ще са нужни доста повече ?!

30

Голям срам за Бг

преди 2 години

е този харвардски *** и измамник! Радев трябва да не се прави на ощипана мома и да се дистанцира, защото той е главният виновник за тези мошеници от ПП!

29

Анонимен

преди 2 години

А на Бг народа кога помощ бе Киряк????

28

Анонимен

преди 2 години

Кире, за Афганистан помощта по- добре я дай на България Ер като билети и да връща тия млади мъже дето влизат стотици всеки ден през границата.

27

Анонимен

преди 2 години

Тва момче как се дипломирало ???

26

Анонимен

преди 2 години

Кирчо-,от руска страна питат ,защо поне благодаря не си им казал за моряците !

25

Айшето от Сливен

преди 2 години

Айдеее,неам думи. Шъ пумагъми на филанкишиите

24

Анонимен

преди 2 години

Протести , оставка нае краварските слуги и нови избори при които Възраждане е първа политическа сила.

23

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се правят на велики украинците и да си въобразяват победи е редно да се вразумят и да си се върнат към Минските споразумения като оставят хората от Донбас най-накрая на свобода.Не сме им длъжни с нищо,за да им плащаме войната!Наглеци!

22

Анонимен

преди 2 години

В България е по-скъпо отколкото в Украйна,а там е война!Това е,защото взимат от нашите пари и ги пращат в Украйна!Под 3 лева е олиото там.Даваха репортаж по телевизията.Ще гладуваме тук пък и оръжия да сме им пращали...Хайде сиктер!

21

Гриндер, а за

преди 2 години

мизерстващите български пенсионери и оцеляващи бедни ще има ли хуманитарна помощ?!? Или няма да бъде забелязано от западните господари и да има почесване зад ушичките, ако най-накрая се погрижите първо за народа ни?!?

20

Анонимен

преди 2 години

Ей,наглия украинец,50 милиона малко ли е,че ми наглееш рука и за оръжие ,а?!Заради теб тука гладуваме и цените са страшни!Да си беше седял мирен твоя президент Зеленски,а не да нарушава Минските договори!

19

Анонимен

преди 2 години

За Украйна пратиха 50 милиона,а на Афганистан и Йемен няма общо 300 000.

18

АК-47

преди 2 години

А знаме на Афганистан над СОС кога? Та там талибаните извършват чудовищни неща.

17

Анонимен

преди 2 години

Браво, бе Кириле! Бабите нямат пари за лекарство. Хора стоят на студено и нямат пари за храна, носят скъсани обувки, ама на вижте ни колко сме велики пращаме наляво и надясно помощи!! Хубаво е да се помага на други народи. Ама я си виж народа, бе Кириле! Зъби нямат хората. Нямат пари за един зъб. Къде си тръгнал през къра? Първо си оправи къщата и тогава пращай за другите къщи помощи!

16

Анонимен

преди 2 години

Затова ли теглиха нов дълг миналата седмица. Децата цял живот да плащат за хуманитарни помощи и украинци. Време е Киро да се маха. Прекалено много дълг изтегли и нищо от него не е за българите

15

Анонимен

преди 2 години

Американците превъртяха играта с тоя морбил. Всяка седмица теглят заеми от името на България и го раздават на другите американски колонии.

14

Анонимен

преди 2 години

Сумите не са големи и служат да отчетем солидарност, вероятно имаме и задължения като член на ЕС. Но трябва ли да издържаме всяка война по света? Всичкото *** зинало: "Дайте да дадем за войните!" Платете оръжието, лекарствата, храната, издръжката на бежанците. Народецът плаща, хората в Ирак, Либия, Афганистан, Йемен, Украйна страдат и гинат, шепа световни богаташи стават още по-богати.