47

До 54

преди 2 години

Читави ли, те да не са там ,да служат на България, както се заклеха ,нали ги слушате всеки ден с каква гордост и плам в очите обявяват ,че ние сме верни и солидарни с НАТО и Европейския съюз,да са споменали българския народ

46

Пешо

преди 2 години

А това с новите рецепти те да си го ядат.Те и старите бяха *** ,ама сега хептен.***..м ти ценностите.

45

Анонимен

преди 2 години

Сега ако имахме читави политици, които могат да мислят в перспектива, щяха да ограничат износа на слънчоглед и зърно, да стимулират българското производство на същите тия споменати в статията чипсове, пилешко и бисквити, а и всякакви други продукти, които скоро в Европа ще бъдат ГМО, и ние да изнасяме чисти от ГМО продукти за Европата. Само че нямаме такива политици.

44

АМИ..

преди 2 години

Земята може да изхрани над 140 милиарда,сега сме 7...Алчност ще ни погуби,не друго..

43

Kilo Oscar

преди 2 години

Както казва един колега-*** по призвание: "Ще ядем ***, докато се опечат мъдeтe..."

42

КНСБ за План Въз ТОК

преди 2 години

Само мен ли ме притеснява информацията, че Коалицията в НС е приела в Плана условиято на ЕС за изразняване на потребителските цени на ток с пазарните. Което означава безумна инфлация, фалит на определени фирми, унищожаване на Българската Енергетика, повишаване на стоки и услуги. Второ по темата: Ще увеличат вредните съставки в Храните. Олиото в България поскъпна спекулативно, частни прекупвачи. Коалицията ни води към фалит-прием евро, поскъпване на ток, води, парно, бензин, храни. бази, Македони

41

Анонимен

преди 2 години

Да живее МОСАНТО! Вече никой няма да ги упреква, че тровят човечеството. Правят го, за да го спасят от Русия. Честито на печелившите, а това не сме ние.

40

Анонимен

преди 2 години

Всичката соя, пшеница, царевица, слънчоглед, леща и т.н които се произвеждат у нас са ГМО. Ако някой си мисли, че фуражите се правят с някакви биологични съставки, много, ама много се лъже.

39

Анонимен

преди 2 години

Не знам за състава, ама цените ги смениха! Ей на пилетата, от декември месец 2021 до сега са "скочили" с повече от 70%

38

Анонимен

преди 2 години

И аз ще сменя рецептите. Мисля моя козунак да е с палма, щото покрай маслото вече не се ходи,вместо яйца които доста поскъпнаха ще сложа жълта боя и ето ви домашен козунак по рецепта на производител на козунаци. ))

37

Ивелин Михайлов

преди 2 години

В отговор на кризата, най-големият Исторически парк в света до Варна утроява своята земеделска продукция в село Неофит Рилски с новия проект за чиста храна - "Храна от село."

36

Робин

преди 2 години

Напълно подкрепям Батман тия ни правят на маймуни с лъжите си!На 23 общосветовна стачка да изметем политици,марионетки и лъжежурналисти!Тамън копоите дето ги пазят ще са на почивка!

35

Batman

преди 2 години

Говорят пълни глупости правят ни на луди с лъжите си.. нима до сега е била всяка една страна зависима от Украйна.. само те имат слънчоглед абе направо всеки се трепи за нейната земя.. сега намериха си оправдания с войната.. ама кво да се прави всяко едно правителство си копува оръжия и наема на работа хора които ще слушат само тях наречени полиция.. а обикновените съграждани нямаме ни сила ни власт квото се наложи си траикаме и омираме бавно.. само злоба и алчност има в тоя свят...

34

Suzy

преди 2 години

За България няма да има промяна. Нашите храни отдавна се правят с палмово масло.

33

пияница мистик

преди 2 години

До 38 === Как си личи, кога един човек нищо не знае, ама се смята за умен :))) Избягвал бил нашия украински продукти :)))) Аз с Наско Регатата се познавам от дете. Той, ако не знаеш кой е, собственика на винпром "Пещера" и е милиардер. Почти всичките му продукти - ракии, мастики са с украински спирт или си прави спирта в дестилаторите с украинска захар. Моята любовница пък прави цяла серия кисели млека и не само тях де с украинско сухо мляко :)))) Такива аджамии и балъци сте се събрали тук :)))

32

Хемус

преди 2 години

Аз и джанки мога да ям!Едно време като войник в Странджа,едни пичове ядоха смоци и костенурки!Тогава пих кръв от костенурка!Казват,че били силни афродизиаци и подсилвало имунната система!Така,че за предприемчивия истинска и пълноценна храна ще се намери!Понякога за организма е добре и да погладува

31

Анонимен

преди 2 години

България къде спи. Земите ни пустеят. Климатът в Украйна е далеч по-неблагоприятен за отглеждане на каквото и да било

30

Анонимен

преди 2 години

Аз избягвам продукти произведени в Украйна от много години и не разбирам как е възможно да има сертифицирани био полета в Украйна като там има зони с неимоверно висока радиация. За мен тези сертификати са фалшиви. Невъзможно е в твоята нива да няма радиация, а в съседната достъпът да е ограничен заради завишени в пъти стойности. И после защо всеки пети е с раково заболяване, което за разлика от ковид рядко се лекува успешно

29

Анонимен

преди 2 години

Европа нека да излива като луда оръжия в Украйна и сега олеле. САЩ и Англия си постигат целите заради слабите мозъци в Европа. В техните страни бежанци не приемат, помощи не дават, а само продават оръжие, после и газ на петорна цена. Те не искат силна Европа и чрез НАТО контролират всички.

28

Анонимен

преди 2 години

Значи Русия е основен доставчик на енергийните ресурси за Европа, а сега се опитва да завладее Украйна и да стане основен доставчик на хранителни ресурси за Европа.