56

Анонимен

преди 2 години

Държавата ще поеме здравните вноски на бежанците от Украйна. МОЖЕ. Също така държавата да поеме настаняването, изхранването, транспорта, училището - няма проблем. Обаче на границата - взимат им джиповете, скъпите коли, златото и пачките долари и евро, с които да се финансира цялата тази издръжка. Като ще са бежанци, да са бежанци. Ако ще са туристи - да си плащат като туристи, включително лечението.

55

Анонимен

преди 2 години

Да питам нещо,защо едни от Главните виновници за случващото се Нагло-Британия е издала досега едва около 42 хиляди входни визи за украински бежанци,защо Нагло-Британия осигурява едва 820 лева за един бежанец?

54

Анонимен

преди 2 години

Не знам кое е по-опасно за живота. Войната или нашенското здравеопазване.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55Наведи глава и напусни светилището на българската законодателна власт! Какво светилище бе ей, свърталище на престъпници особено от едни дето и партия нямат и ни промениха. АЙ сиктир

52

Бум

преди 2 години

Украинските бежанци попаднали в сащ ги държат в лагер Тихуана и нямат такива екстри като у нас,ние пак сме по католици от папата.

51

Анонимен

преди 2 години

Цял живот седя в тая *** с идеята, че как тъй ще предам отечеството. Как тъй дедите ни са давали живот и най-мило, та аз с лека ръка да ида в чижбина и да изменя на тези ценности. Овца! Тотална и безкрайна овца!

50

Кире

преди 2 години

Е как от къде! Парите ВИНАГИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ идват от едно и също място - от произвеждащите. Работещото население. От там откъдето 12 години не спряхте да крадете. И сега пак оттам ще дойдат. Този път поне е за нещо полезно.

49

Анонимен

преди 2 години

Абе туе тука са дошли с джипове за 50-100 хилки, ние ще ги поим, храним и настаняваме в хотели по морето безплатно, че сега - и здравните осигуровки ще им плащаме! Да се чудим ли още защо тия, дето уж продължават промяната, продължават да теглят по половин милиард нови заеми през седмица...

48

Анонимен

преди 2 години

Настанете ги в бежанския център в Овча Купел - близко е до посолството им, а колкото до здравеопазването - както на всички други бежанци.

47

Анонимен

преди 2 години

Е това ако е държава?За един мащеха за други майчица! Мащеха за два милиона пенсионери,мащеха за безработните,мащеха за хората на социални помощи,мащеха за децата с мизерните детски,ама виж Укрите трябва да ги дондуркаме,или както се казва-Евроатлантизъм сър какво да правиш!

46

Анонимен

преди 2 години

Закривай

45

Анонимен

преди 2 години

Трябва всички Укри да ги изгоним. Да ходят при добрите западняци. Те на ли са им фенове?

44

Анонимен

преди 2 години

Аре да им събираме капачки, и колкото им съберем толкова да си ги разпределят както искат за здравни. Така хем ще помогнем като "добри християни", както реве оня в долните коментари, хем държавата няма да се набутва и да харчи нашите пари. Така е справедливо!

43

Катя

преди 2 години

Ние сме народ без родина. В България сме чужди, в другите дуржави сме пак така. Дали има и друг народ като нашия, на хартия има родина, но в действителност не е така.

42

Ама разбира се

преди 2 години

сига освен сигaнити, ше дондурками и бижанцити, кво па толкова?!?

41

Анонимен

преди 2 години

АЗ ПЪК МРАЗЯ ПУТИН, ЩОТОТ БЕНЗИНА МИ Е 3 ЛВ, ПАРНОТО - 300 ЛВ!

40

Анонимен

преди 2 години

КОПЕЙКИН, ПЛАЩАЙ 3 ЛВ БЕНЗИН И МЪЛЧИ! ОБИЧАШ ДА МЪЛЧИШ!

39

Анонимен

преди 2 години

Къде да подам документи за Украинско гражданство?

38

Анонимен

преди 2 години

Възмутително поведение,от страна на властта. 5 *звездно настаняване край морето, паркинги за луксозните им автомобили, всякакви удобства. Достатъчно беше едно бунгало ,дрехи от БЧК и торба с хляб, боб,маргарин,картофи и тоалетна хартия! Говорим за бедстващи хора,които имат нужда от продукти от първа необходимост. А не за туристи-баровци.

37

ООН на гъби

преди 2 години

Аз съм без думи, честно! Едно време като бях студент и понеже бях прескочил 25г ли, 26 не помня, трябваше сам да си плащам здравните осигуровки. Тия всичко им дават на готово, че на всичкото отгоре нагли и с претенции. Оставка и се махайте, лицемери гнусни. Не е минал ден без да се сложите на некой да ви оправи отзад. И после ми фантазирате, че защитавате българския интерес и интереса на гласоподавателите си. Нищо не защитавате. Нищо. Шепа продажни нереализирани комплексирани безнародници.