9

!!!

преди 2 години

"Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни българи, че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото Отечество и да ги преселва малко по малко в земите си. [...] На това тя, освен лукавщини, безбожно е употребявала за оръдие и православната вяра и ползвала се от по-набожните и простодушните Българи." - Георги Раковски

8

Само питам

преди 2 години

Шведите в Котел дали знаят кой е Раковски?

7

Анонимен

преди 2 години

Голям ерудит, за когото почти нищо не учехме в училище. А то имало причина - човекът е разкрил мръсните имперски намерения на Русия. Бил е и наясно със скотския живот на поданиците на Руската империя. И не ги е искал тук. Те са разтурили легията в Белград.

6

Ножа и сатъра

преди 2 години

Прилича на Касапинът от Бандите на Ню Йорк. Сигурно и по същият начин е боравил с чaлMитe настанили се на земите ни тогава-в едната ръка с нож в другата със сатър. Велик българин и коренът на дървото на освобождението на България, достоен да е на левова банкнота.

5

Пич

преди 2 години

Браво! Един истински българин. Жалко, че България не успява да се освободи по-рано под негово ръководство. Ако беше станало, щяхме да имаме читав държавен глава и читави управници. Историята ни нямаше да бъде фалшифицирана от другите народи.

4

ТРАКИЕЦ

преди 2 години

Раковски е знаел какви *** са руснаците и ги е мразил,както Левски,Ботев,Захари Стоянов,Стефан Стамболов,Антим Първи и почти всички будни българи. А Иван Вазов се отрича от тях в 1916 година,когато нахлуват в Добруджа и тогава генерал Колев ги е спукал от бой. Слава на героична Украйна.

3

До 1

преди 2 години

Кухар виж мнението на Раковски за прусията и тогава пиши, еднокнижник!

2

Анонимен

преди 2 години

Поздравявам Котел, че роди такива хора!Искам пак да роди такива хора, защото днес са ни много необходими!Нито едно правителство не е било и не е достойно за нашите светини!Предателите не могат да кичат портретите им в кабинетите си, защото това е лицемерие.

1

Анонимен

преди 2 години

правителството нема право да чества празика те защитават нацистите от украина